Första inlägget.. vad skall man skriva?
I denna bloggen kommer jag skriva om min väg ifrån sockerträsket, jag kommer även skriva angående livet, mitt liv.

Jag längtar som in i bomben efter 2017. Tänk, ett nytt orört år, nya kapitel som ska skapas.
Vid denna tiden för exakt ett år sedan sa jag samma sak. 2016 skulle bli mitt år, det skulle bli mitt lyckoår. Jag kände mig starkare än någonsin och vad händer? - Jo, 2016 blev ett av dom värsta åren jag någonsin skådat. All smärta, all ångest & oro som detta året tillförde var hemskt.
Min mamma drabbades av cancer och bara nån månad efter dog min mormor.
Sorgen och smärtan var hemsk men ångesten över att få till sig att man inte var en bra vän och att man inte fanns där längre tog priset. Hur kunde människor kräva att jag skulle orka vara social och orka bry mig om hur andra mådde när jag själv låg på botten?
Detta resultera i att jag tog avstånd ifrån mina vänner för att kunna läka mig själv. Ibland är det bara tid som behövs.
Jag börjar sakta komma tillbaka men kommer aldrig bli samma Rebecca som jag var innan. I dagens läge vet jag vem jag kan kalla för vän, vem som finns där när livet är svårt.

2017 kommer fortfarande vara ett orört år som jag ska försöka göra det bästa utav. Jag ska bort ifrån sockerträsket för gott och jag ska njuta och ta en dag i taget. Livet är skört, ta vara på varje minut och gör det bästa för att du ska må bra, ingen annan gör det åt dig!

💋

Likes

Comments