Hej
Minns ni när jag la ut bilden på Märta när hon gjorde en yogaposition som kallas "happy babe" (första bilden). Ibland brukar jag träna mage innan jag går och duschar, och igår så ville Märta inte ligga själv i sin gunga så hon fick trixa med mig på yogamattan, och helt plötsligt så ställer hon sig i solhälsnings positionen! Och jag blir så stolt över henne. Jag blir så imponerad av att hon upptäcker nya saker hela tiden, och när hon gör det så skall hon göra det hela tiden, tex igår upptäckte hon att tungan var ganska intressant så då låg hon med tungan ut stickad hel tiden! Hahah hon var som en liten hund som lappade på allt hon kom över. Barn är nog dom mest fascinerade uppfinnarna någonsin❣

Idag blir det lite work! Det blir ett kort pass men det är ganska skönt för då behöver jag inte var ifrån Ärtan lika länge som när jag jobbar på hotellet. Senare när jag slutat så skall vi gå ut på promenad kanske svåger förbi gym1 lite senare och kollar hur det är på deras gym. Jag vet inte... Men det känns som att det bara är killar som tränar där? Stämmer det? Jag kanske skall köra på wisbygym ändå? Vi får se...

Happy baby

En del av solhälsningen! Kolla hon står på sina tår❤️ så stolt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej
Igår så blev jag så nöjd med min sminkning så jag väntade verklig in till det sista med att ta bort det! ☹️
Idag! Är det bal och det kommer krylla av massa fina människor, i sina balklänningar och kostymer. Jag skall möta upp tant K senare och då skall vi kolla på kortegen tsm. Just nu fixar jag dina Agnes ❣ vill inte förstöra hennes dag så måste verkligen koncentrera mig!

Gårdagens uppdatering sket jag i för jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva.. Jag vill heller inte berätta för mycket förän jag bestämt mig. Men hoppas iaf att ni kommer njuta av solen precis som jag! Och glöm inte att kolla på videon!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag kommer det bli en fullspäckad dag! Vid 11 tiden skall jag ha någon slag av Skype "möte", får se vad det leder till! Jag vill inte avslöja allt för mycket om vad det gäller för än mötet är avslutat. Idag skall tant K komma hit och det kommer vara lite kaos i huset då vi bestämt oss för att jag skall hjälpa henne med en video! Jag suger på att filma så vi får se om hon blir nöjd. Sedan skall vi klämma in lite lunch, promenad, träning och en glass kanske.

Jag skall spela in min Q&A idag så ställ gärna några fler frågar! Om ni har några förstås.
Det kommer en uppdatering under dagen, kan tänka mig att ni är lite nyfikna på vad mötet handlar om 😊

Likes

Comments

Hej
På sista tiden har det varit lite för mycket smink på mitt ansikte... Men tadahhh så här ser jag ut 90% av tiden då jag inte syns på socialmedier. Jag har mörka ringar under ögonen, mina ögonbryn är tunna(dock inget fel på formen), jag har en sugga som bildar sig över min läpp som ser ut som mustasch Hahah men det är bara i-landsproblem. Jag har dock lösfransar men what to do! Im Asien!! Ingen mascara i värden kan fixa dom😒
Men jag kanske nämt att jag har kämpat genom en tuff period där jag hade jätte mycket "acne" i pannan, små hårda finnar som aldrig försvann, önska att jag kunde visa en bild men det kan jag inte... Men annars har jag haft tur! Jag har inga "black heads", får sällan finnar (små hit och dit, men aldrig stora som dröjer kvar). Jag vet inte riktigt vad jag gjort men jag känner en stor tacksamhet för att min kropp funkar bra på så sett. Men självklar hjälper jag huden, tvättar ansiktet regelbundet och sköter om den som en andra bebis. Men varför jag skriver är för att jag vill nå ut till er och säga att jag absolut inte är fixad varje dag! Jag vill inte att ni får en bild då jag bara har på mig smink och är allmän super fixad som om jag skall göra något kul, fast jag bara sitter i soffan 😂🙈
Så här är jag och mitt prickikorv ansikte 😊 jag önska att jag hade mer fräknar men man kan inte få allt 😒

Likes

Comments

Hej hej!
För några dagar sen lämnade jag in min uppsats till näst sista deluppgiften i min marknadsföring och till min förvåning så fick jag ett A!? Wtf! Jag blev super glad men förvånad... Jag trodde att skulle få ett starkt E Hahah, nu låter det som att jag har super låga tankar om mig sälj men så är det inte, utan när jag gjorde ett delprov så fick jag 18% rätt av 100%! Jag hade blandat ihop alla förkortningar och analysmetoder. Men uppsatsen räddade mitt arsle där, kommentaren från läraren var att mina modeller var genom förliga.
Men även fast jag kämpar mig igenom mina studier så vet jag fortfarande inte vad jag jobba med! Min dröm är mäklare, men jag vet inte! Jag tror inte att jag kommer välja det yrket ändån. Jag vill heller inte jobba på hotell resten av mitt liv, så jag har lovat mig själv att aldrig fastna på ett jobb för pengarna skull, jag vill älska mitt yrke.


Likes

Comments

Godeftermiddag!
Idag är det min lediga dag från sjukt tidiga morgnar och massa stress, så jag bestämde mig för att dra mig länge i sängen och skippa frukosten för jag skall ut och gå en promenad och sedan stanna till någonstans för att göra 5x12 övningar ( 5 övningar 12 repitioner), kanske vid tallunden.
Senare idag skall jag och Tankt K spela in en video och bara anmält uppdatera varandra vad som händer i livet, och mysa en massa med ärtan. Vill njuta av denna dag för imorgon är det en tidig morgon som gäller.

Jag måste komma igång med min träning nu!!! För jag får ärligt talat lite rysningar för att jag inte har några former! Igen rumpa 😭 så måste verkligen börja nu så jag kan vara nöjd med mig själv ❣ nej nu skall jag sluta tjata dags att ta tag i det här, rumpan blir inte större av att bara gnälla på att den inte existerar. Hoppas vi ses ute i värmen ❣

Likes

Comments

Hej!
Igår skrev jag ett inlägg och berättade lite om min tankar och funderingar kring varför jag avstår från att vilja bli kallad feminist, och oj! Kommentarsfältet brann för en stund men för att få det sagt så känner jag att det var no hard feelings ❣ dom som kommenterade är kvinnor jag känner eller som jag umgåtts med. Så deras åsikter påverkar inte deras personlighet eller min syn på dem och jag hoppas att ni inte får en annan syn på mig bara för jag har en viss åsikt. För i slutändan är det inte åsikten som gör skillnad utan själva handlingen 👑 stay true, be you

Likes

Comments

Hej
Jag började fundera på en ska när när jag läste en artikel... Jag läste och tankarna började snurra i mitt huvud. Jag är inte överdriven politisk intresserad, och det kanske dom flesta inte är heller eller så pratar man inte så mycket om det eftersom det alltid någon runt bordet som inte håller med och det blir värdens spändaste stämning.
Det jag ville komma fram till, vara att jag har många gånger fått frågan om jag är "feminist" och mitt svara har alltid varit "nej, jag är inte feminist", och när jag säger det så kollar personen som ställt den frågan och bah "wtf!?"... Men vad skall jag säga? Jag anser mig själv inte som feminist eftersom jag är inte insatt för att kunna vilja sätta en "benämning eller kategorisera" mina värderingar. Men så kommer det dummaste... "Vadå vill du inte att det skall vara jämställt mellan män och kvinnor?" Och då exploderar min hjärna! Men det är klart som fan att jag vill! Men måste jag vara feminist för att tycka det? Precis som vissa känner sig könsneutrala och inte vill tillhöra pronomen han eller hon, så vill jag vara neutral i mina åsikter utan att jag skall behöva kategoriseras som en "feminist, moderat eller miljöpartist".

Jag vill vara människa och kämpa för mina egna värderingar i mitt liv, jag avrundar alla starka människor som tar sina värderingar till nästa nivå. För mig känns det helt hopplöst att försöka eftersom jag tycker att poletik är ganska så jävla tråkigt, men tacksam för att den finns för dom som brinner för det.

Tack för mig, och förlåt för den helt oklara inlägget, men ibland måste jag skriva av mig av sånt jag inte har något intresse av att ta upp med mina vänner eller familj eftersom jag anser att det bara är som övriga tanker som måste ut.

Och juste! Precis som jag accepterar dig för dina politiska åsikter skall du acceptera mig för mina icke politiska åsikter... Jag är inte en svagare eller sämre kvinna för att jag inte vill kalla mig feminist.

Likes

Comments