En stor del af december er gran og juletræer. I min familie tager vi altid ud og køber et juletræ - også selvom vi ikke holder juleaften derhjemme.

Søndag d. 3/12 besluttede min familie sig hen over formiddagen, for at 1. advent skulle bruges på at købe juletræ. Vi startede med at kører op til SuperBrugsen ved brostykkevej i Hvidovre, fordi det er der vi stort set altid køber juletræ. Da vi kom derop var der ingen juletræer. Der var ikke engang en person som stod og solgte dem, så derfor vi gik ind og handlede ind til julebag i stedet. Bagefter besluttede vi os for alligevel at lede lidt videre, og derfor kørte vi op til Sønderkærskolen i den anden ende af Hvidovre, og kiggede efter et juletræ der. Heldigvis var der juletræer deroppe, og jeg tror det tog os ca. 10 minutter af finde det perfekte træ, og det må være en absolut rekordtid for familien Bjørch.

Jeg har fødselsdag d. 21/12, og derfor plejer vi altid at tage ud d. 22 og købe juletræ, for at det ikke skal fylde så meget i stuen. Men for 2 år siden fik vi så bygget et nyt hus med en større stue, og derfor er tidspunktet hvor vi får juletræ, ikke så vigtigt længere.

Det var en rimelig impulsiv beslutning at vi skulle ud og købe juletræ, så derfor jeg hoppede bare lige i det første og det bedste sæt tøj. Jeg tog af sted i mine helt nye velour wide leg trousers fra Missguided, en striktrøje fra Zara og med min elskede Monki jakke + selvfølgelig huen som min farmor har strikket til mig:) Velour bukserne har jeg det meget blandet med fordi at jeg egentlig er lidt modstander af velour, da det lige nu ikke er helt ligeså populært som det var engang - men de er simpelthen SÅ komfortable, at jeg besluttede mig for at det var ligemeget, når nu jeg ikke skulle andet end at se på et juletræer.

Anyways så er jeg så inderligt glad for at det hele tog os så kort tid, og at der nu står et meget flot træ midt inde i vores stue.

Held og lykke på juletræs jagt - knus 😆

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@kammahb