God aften alle sammen.

Min søndag blev i dag startet, som en hver søndag burde startes, med at sove længe, og lave bananpandekager. Når jeg har weekend eller ferie elsker jeg at lave lækker morgenmad, så det ikke bare bliver lige så kedeligt, som på en hverdag - hvis jeg har tiden til det selvfølgelig. De her pandekager er altid en klar favorit, da de både er halvsunde og smager så godt. Opskriften til pandekagerne kan i få her + jeg kommer lidt vanilje i mine:))

Noget der kan krydre søndagen lidt ekstra fra morgenstuden af, er hvis bananpandekagerne kommer med nogle bær, chokolade og lidt nødder på. I dag fik jeg toppet mine pandekager med lidt mørk chokolade, fossende jordbær og hasselnødder - og selvfølgelig med en god stor kop kaffe til.

Hen på eftermiddagen sad jeg og lavede en aflevering jeg havde for her til kl 22. Da jeg var færdig med den, besluttede jeg mig for at tage ud og løbe en hurtig tur, inden jeg kl 17 skulle være på arbejde. Mega overskudsagtigt, hvilket på ingen måde ligner mig. Må ærligt erkende at min kondition ikke er hvad den har været, og at jeg rimelig hurtigt fik det virkelig skidt, da jeg kun havde kørt pandekager og kaffe hele for-/eftermiddagen. Da jeg kom hjem skulle jeg rimelig hurtigt lige tage et bad, få noget tøj og makeup på, så jeg kunne nå på arbejde til tiden.

I mens jeg var på arbejde fik min lille familie besøg af min mormor og hendes søde kæreste Niels, som havde været så dejlige at tage sushi med. Jeg nåede heldigvis tilbage og lige få sagt hej til dem, og få et par stykker sushi som de havde gemt til mig. Til dem af jer der ikke ved det, så elsker jeg sushi, og ikke mindst alt med chilli-mayo til, på eller som har det med til ved siden af. Så det varmede virkelig mit hjerte, da jeg så de havde gemt dem med mest chilli-mayo på til mig.

Til ære for min mormor, som nok er den dame jeg i hele mit liv har mødt, som elsker ost mest, havde min far købt ind til dette ost-"fad". Så havde min mor og søster oven i dette lavet nogle vildt lækre flødeboller, som nok primært var for deres egen skyld, da de (specielt min mor) hovedsageligt er til helt umanerlige søde ting. Som sædvanligt blev deres selvskab kørt ned med en flaske vin eller 2, og de er lige gået her for ikke så lang tid siden - men kun fordi de skulle have gæster i morgen.

Håber i synes det er lidt sjovt at se hvad jeg spiser en gang imellem, da mad er noget jeg gør mig mange overvejelser om dagligt, og er noget jeg går meget op i. Det er overhovedet ikke sådan at jeg styre bestemt uden om nogle ting, fordi jeg ved det er usundt - tvært imod. Det er blot noget der fylder meget i mit hoved.

Sender gode søndagsvibes, og et tiltrængt godnat og tak herfra😴💙

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments