Jeg hedder Kamille Agerbo og jeg er en pige på 13 år. Jeg tilbringer min hverdag sammen med min pony, Triton Hippios, som jeg elsker af hele mit hjerte.

Jeg rider spring, dressur og horsemanship på ham. Når vi rider Dressur og spring foregår det med bid, sadel, osv. hvorimod Horsemanship foregår i cordeo eller helt uden udstyr.

Jeg går meget op i tillidsbåndet mellem hest og rytter, derfor rider jeg også horsemanship på ham, laver jordarbejde og tillidsøvelser. Men da jeg er konkurrencerytter rider jeg med bid osv. når jeg rider spring og dressur.


Jeg rider dressur undervisning 1-2 gange om ugen hos Emilie Timm og springundervisning 1 gang om ugen hos Kaj Ove Rasmussen. Jeg springer også på en hest, ved navn Dakar, 2 gange om måneden, men det er ikke det mine sociale medier handler om.

Mine sociale medier handler om min hverdag med Triton, om vores op og nedture osv. For tiden går jeg lidt med tanken om, at ændre navnene på de forskellige medier.

Instagram: Kamille_og_Triton her opdatere jeg næsten hver dag, om hvad vi har lavet og hvordan det gik. For det meste video med.

Facebook: Kamille og Triton her opdatere jeg også ligesom på Instagram, men nogle lidt mere datljerede opdateringer og ikke så tit som på Instagram.

Youtube: Kamille og Triton her kommer der videoer op, som jeg filmer med mit spejlrefleks kamers hvilket jeg elsker. På kanalen er der serier, spontane videoer og meget mere. Jeg går for tiden også med overvejelsen om at købe et nyt vlogging kamera. Nu må vi se, hvad det ender med.


Jeg håber i vil følge med, på gensyn.

Knus og kram Kamille

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments