Lille vakre ble 6 mnd forrige uke. Jeg nyter å se utviklingen hennes som er helt fantastisk. Men samtidig får jeg litt panikk og angst over hvor fort tiden går. Jeg skulle nyte denne babytiden i og med dette er siste i flokken. Men føler jeg ikke rekker å nyte det.

Aya sin personlighet vises mer og mer og jeg elsker det. Hun sitter litt selv, hun ruller og hun drar seg bakover og rundt i ring. Hun spiser grøt, smoothie, litt brødskive og hun smaker litt middag. Hun er sosial, elsker mennesker og spesielt storesøsknene. ❤ Hun smiler og ler masse, prøver å tulle litt med oss og hun er en stor flørt.

Hun har vokst så mye og forandret seg masse. ❤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

For en tid tilbake fikk jeg forespørsel om jeg var interessert i å lage en kake til 60 personer. Jeg har aldri laget en så stor kake før, men måtte jo si ja. Var litt usikker på hvor stor kake jeg måtte lage men kom nå til slutt frem til en grei størrelse.

Jeg laget 3 langpanner som jeg satte sammen. Brettet måtte og lages og settes sammen. 😂 Kaken måtte jeg lage over noen dager.

De ønsket en sjokoladekake med sjokoladekrem. Jeg brukte og bringebærsyltetøy. De ville ha marsipan utenpå og litt enkel pynt.

Det var en ganske stor utfordring, men er ganske fornøyd med sluttresultatet.

Likes

Comments

Når zakaria hadde bursdag skulle han ha med seg kake i barnehagen. Pga det er en med eggallergi så måtte det bli kake uten egg. Søkte og lette litt før jeg fant en kake jeg ville prøve. Og det var en fulltreffer. Kjempegod og saftig kake. Så, vil gjerne dele oppskrift med dere. 💖

Oppskrift:

 • 1 liter kefir/ kulturmelk
 • 500 g sukker
 • 800 g hvetemel
 • 4-8 ss kakao
 • 4 ts natron
 • 250 g smelta smør

Ha kefir og sukker sammen i kjøkkenmaskinen og kjør dette en liten stund. Ha så i hvetemel, kakao og natron. Kjør det litt i maskinen. Ha til slutt i smeltet smør og kjør røra en stund i maskinen.

Røren passer til en langpanne.

Stekes på 175 grader i 45 minutter

Avkjøl kaken og ha på din favorittkrem. Nam nam.


Likes

Comments

Nå når treåringen hadde bursdag skulle han selv få velge kake. Lenge sa han at han ville ha brannmann sam og brannbil kake. Jeg hadde mange tanker og ideer, men med mye som skjer ble tanken en litt enkel variant. Kake med bilde. Så jeg bestilte to bilder til å ha på to kaker. En til barnehagen og en til hjemme.

Men.. når det var under en uke igjen til bursdagen så gjorde treåringen helomvending. Han ville ha gravemaskin kake han. Når jeg sa at nei det går ikke så begynte han å gråte. Masse... Jeg fikk litt småpanikk. Men etter å ha prøvd å overtale han og å snakke med han de kommende dagene, så gikk han med på brannmann sam allikevel. Heldigvis. 🤗

Og når kakene var ferdig så ble han så fornøyd og glad. ❤💖

Likes

Comments

Når høsten nærmer seg så sier jeg alltid at æsj, nå kommer de to årstidene jeg liker minst. Det er slutt på alle de lyse lange dagene og det er gufsent og kaldt.

Men... Så kommer det en soldag i mellom alle regndagene. Man ser ut av vinduet og blir nærmest slått av hvor vakkert det er ute. Sola som skinner og alle de nydelige fargene. Wow, høsten er jo faktisk veldig vakker. 

I går var det en sånn dag. Så da måtte vi ta oss en tur ut. Og så utrolig deilig det er å komme ut, trekke inn den deilig friske høstluften. Herlig var det. Håper det blir mange sånne dager nå før vinteren (veldig snart) kommer.

Likes

Comments

For noen uker siden ble denne lille nydelige 3 år. det er helt utrolig hvor fort tiden går altså. Han ble født 12 september 2014. Han var 3090 g og 48 cm. ikke store karen men helt perfekt.

Nå er han tre år. Og han er en skikkelig typisk 3 åring. Snakker og spør hele tiden, trassig, oppfinnsom og oppdagelsesfull. Det er en herlig alder på godt og vondt. Han er verdens beste Zakaria og snill som dagen er lang. 💕

Likes

Comments

Ingenting slår hjemmelaget. Det gjelder pitabrød og. Og det er superlett å lage. Tar heller ikke lang tid.

Oppskrift:

 • 1 pose tørrgjær
 • 3 dl melk
 • 1 ts salt
 • 1 ss smør
 • 450 gram hvetemel

Bland alt det tørre. Varm melken og ha smøret i. Bland dette med det tørre. La dette mikse godt og lenge. Jeg deigen i 10 minutter. Del deigen i 8 like store deler. Kjevle i runding og flat. Stek på 275 grader i 5-8 minutter.

Likes

Comments

Nestminste hadde bursdag for noen uker siden. Han ble 3 år og det å ha bursdag i år var stort for han. Så vi ville feire han litt.

Vi var så heldige at 3 av mannen sine fine ungdomskusiner kom på besøk i går for å feire Zakaria. Denne gangen så ble det da en høy dripkake med masse godteri på.

Det er en sjokoladekake med oboy smørkrem. Og smeltet melkesjokolade på topp. 😋

For å veie opp mot alt det søte måtte jeg ha noen bringebær på kaken og. 😅

Det ble en kjempekoselig feiring med mye kos og latter. ❤

Overse de stygge persiennene. De hører til i leiligheten vi leier. 😑😣

Likes

Comments

Det opprinnelige innlegget klarte jeg da altså å slette på en eller annen måte. Er det mulig liksom. Så da prøver jeg en gang til da...


Ja, altså, nå er hun ikke helt ny lengere da. Og det føles som hun har vært her i all evighet. Men for bloggen så er (Var hehe..) hun jo ny.

12 April ble fineste Aya født. Hun var 2840 g og 47 cm. Helt perfekt liten lillesøster.

Nå har lille vakre blitt over 5 mnd. Hun er en rolig blid liten jente. En fryd å være sammen med. Hun er utrolig sosial og kanskje en smule bortskjemt vil noen si.. Det er så gøy og magisk å se henne utvikle seg og forme personligheten sin. Men er ganske vedmodig at hun vokser så fort og.

Likes

Comments

Nå er det godt over ett år siden jeg viste noe livstegn her inne, Jeg ble gravid på sensommeren ifjor og hadde ikke energi rett og slett til å skrive noe her. Og da mistet jeg desverre tråden her inne.

Men har tenkt en god stund nå at jeg gjerne vil ta opp igjen blogging. Dog litt usikker på hva jeg skal bruke den til. Om jeg bare skal ha en ren kake/bakeblogg eller litt forskjellig.. Vi får se. Skal iallfall lage ett innlegg med en liten oppdatering på livet og hva som har skjedd det siste året. Så får vi ta det fra der. :D


Håper dere alle har en fin kveld.

Likes

Comments