View tracker

personligt

ER DET KUN MIG?

Jeg har vel i princippet altid været mærkelig. I hvert fald har jeg altid haft nogle små ting, som jeg absolut ikke kan have eller underlige ting jeg gør. Små ting, som hvis jeg nævner dem for andre, så tænker de WTF?!

Så nu får du muligheden for at tænke lige præcis dét. Her kommer 5 ting jeg bare ikke kan have (og mange af dem omhandler hud.. just saying).

1. Køkkenrullens knirkende lyd.
Hvis du kører et stykke køkkenrulle henover din negl, hårdt nok til at det giver en knirkelyd, så er du ikke en person for mig. Sorry.

2. Hud mod hud.
Inden du begynder at tænke i sleske retninger, så er det altså fingerhud (er det et ord?!). Jeg hader at køre spidserne af mine fingre mod hinanden. Jeg får det faktisk fysisk dårligt bare ved tanken.

3. Jeg har altid et publikum.
Når jeg danser herhjemme, hvilket sker ret så ofte, så har jeg altid et publikum. Og ikke et hvilket som helst publikum. Nej, jeg forestiller mig altid, at der er en "someone special" i mængden som jeg selvfølglig flirter ekstra meget med og nogle gange også skal have med op på den fiktive scene. I know.. sygt.

4. Jeg kan godt lide sprækken.
Igen. Intet frækt, men jeg sover for det meste i sprækken mellem mine to madrasser. Og gerne på tværs af dem begge. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg sover bare bedst, hvis min numse er placeret i sprækken. That's it.

5. Jeg har en ven i mig selv.
Uden at det skal blive for underligt og ensomt, så er pointen bare, at jeg altid snakker med mig selv. Engang snakkede jeg svensk (eller prøvede i hvert fald) med mig selv i en uge. En hel uge. Kun fordi jeg havde set Paradise Hotel Sverige. Men i det mindste har jeg da mig selv. #foreveralone

- Kamilla

Likes

Comments

ikke kategoriseret

MIT NYESTE FORSØG PÅ AT UDVIKLE MINE SKILLS

Jeg har de sidste par dage virkelig haft lyst til at tegne og male mere, men tiden har ikke helt tilladt det, så da jeg i søndags afleverede den første eksamen, fik jeg pludselig lidt mere rum til at sidde og nørde.

Jeg faldt over den mest fantastiske kunstner på YouTube, nemlig Minnie Small, som også går under kunstnernavnet "SemiSkimmedMin". Jeg elsker hendes stil og hun har i kæmpe grad (altså på grænsen til plagiat) været inspirationen bag de hurtige illustrationer jeg har fået lavet. Tjek hende ud, for hun er virkelig, virkelig talentfuld.

Nu skal jeg videre med den næste eksamen. En praktikrapport på 20 sider, hvilket betyder, at jeg klart kommer til at holde nogle små tegnepauser, for at få tankerne lidt væk. Men her er mine foreløbige skitser, enjoy.

- Kamilla

Likes

Comments

studie

ET INDBLIK I MIT STUDIE

I foråret 2015 skulle jeg, i faget "Kommunikation, Retorik & Formidling", skrive et læserbrev omhandlende ytringsfrihed med særligt fokus på terrorattentatet mod Charlie Hebdo. Det skete for præcis 2 år siden. Den 7. januar 2015.

Vi kan alle blive enige om at der er sket meget lort i verden siden, hvilket selvfølgelig gør, at medierne også er rykket videre til næste tragedie.

Men her midt i min eksamensperiode, tænkte jeg, at det måske ville være en idé at smide noget op på bloggen, som rent faktisk repræsenterer det jeg laver på studiet, altså Medievidenskab, og hvis jeg så samtidig kan få et lille budskab sendt afsted er det vel ikke helt galt.

Velvidende, at det er en kontroversiel holdning der kommer til udtryk, men hvis jeg kan stille det på spidsen og læse højt til undervisning, kan jeg vel også poste det her? Enjoy.

Nu må jeg videre med at skrive min eksamen, der har deadline på mandag. Fortsat god lørdag til alle.

- Kamilla

Likes

Comments

studie

SNEVEJR & EKSAMEN

Jeg har i to dage nu levet i min morgenkåbe og jeg har absolutely no regrets.
Det er eksamenstid og den eneste måde, hvorpå det bliver en lille smule udholdeligt er, hvis jeg kan traske rundt i morgenkåbe, striksokker og no-makeup hele dagen. Og så måske, hvis jeg samtidig kan have "Gossip Girl" på Netflix kørende ved siden af...

I morges vågnede jeg så op til et snehvidt landskab og mens Jodel gik amok over den nyfaldne herlighed, trak jeg gardinerne for og tog morgenkåbens hætte på. Snevejr er da hyggeligt, men i det her tilfælde forstærkede det mere min ugidelighed end min motivation.

Men eksamen skal jo laves. I hvert fald hvis jeg ønsker mig en kandidatgrad i den sidste ende. Det betyder dog ikke, at min hjerne arbejder på min side.
​Januar skal, for mig, bare overstås, så jeg kan komme i gang med specialet og den indstilling gør intet godt for arbejdsmoralen. Åh hvor ville jeg, til tider, virkelig ønske, at jeg havde en Dorota og en Chuck ved min side. Anyone?

- Kamilla

Likes

Comments

ikke kategoriseret

GOODBYE 2016 // HELLO 2017

Jeg har allerede skrevet om mit 2016 og kommet med bud på, hvad 2017 har i vente for mig, men lige nu florerer der #2016bestnine på Instagram og som kæmpe fan af lige netop det sociale medie skal jeg selvfølgelig med på bølgen.

Her er mine bedste 9 billeder på Instagram og det må siges at være spot on i forhold til bloggen og livet generelt. Men er det ikke også det Instagram for det meste er? Et (forfinet) indblik i hverdagen?

Anyways, hvis du vil have fat i dine egne 9 billeder, så kan det gøres lige her: 2016bestnine.

- Kamilla

Likes

Comments

View tracker

Blogmas, personligt

31. DECEMBER (1. JANUAR 2017) // BLOGMAS 2016

Først og fremmest vil jeg ønske alle et rigtig godt nytår.
Selv havde jeg den nytårsaften jeg absolut ikke fik sidste år, da den primært gik med at græde tårer og prøve at forstå hele situationen. Derfor har jeg i år været virkelig glad for bare at kunne fejre nytåret sammen med mine forældre og min niece.

Jeg stod for borddækning og oppyntingen, samt madlavningen. Efterhånden er nytår blevet "mit ansvar". Jeg nyder at kunne lave noget lidt finere mad end i hverdagen og kunne pynte ekstremt op med glimmer, farver og tjubang.

Men fordi min niece skulle nogenlunde tidligt i seng, måtte vi spise, få kransekage og børnechampagne og fyre lidt krudt af ret tidligt. Alt sammen inden klokken 20.00 faktisk. Men det betød, at vi resten af aftenen kunne hygge med at se noget tv og egentlig bare have en stille og rolig aften i hinandens selskab.

Men hvad var året 2016 for mig?

Det var først og fremmest et år, hvor jeg skulle samle mig selv op fra hullet, jeg havnede i allerede fra starten. Udadtil kunne det have set ud til at det gik fint nok, fordi jeg klarede de ting jeg nu engang skulle, såsom eksamen, men indenfor var der en del regnvejrsdage med tudeture og humørsvingninger. Noget der er blevet en del bedre efter noget tid, selvom jeg må indrømme at stadig får regnvejrsdagene.

Dernæst var det året, hvor jeg fandt ud af, at studie-livet ikke længere er noget for mig. Jeg kørte træt i at sidde med næsen i bøgerne og skulle egentlig bare igennem semesteret inden sommerferien.

Samtidig førte det også til en stor personlig succes, nemlig at få praktikplads hos Radio SydhavsØerne, hvilket havde været min drøm et år i forvejen. At praktikopholdet gik som det gjorde og at jeg glædeligt kan vende tilbage til radioen i februar 2017 er det største højdepunkt i 2016.

Desuden fik jeg i 2016 mit kørekort, hvilket også var lidt af en sejr og noget jeg virkelig har nydt efterfølgende.

Hvordan ser 2017 ud?

Som nævnt ved jeg nu, at jeg skal tilbage til Radio SydhavsØerne i februar, for at skrive speciale i samarbejde med dem. Hvilket også betyder at 2017 (forhåbentlig) bliver året, hvor jeg endelig bliver færdiguddannet og skal til at søge job.

2017 bliver også året, hvor jeg skal søge bolig og finde nye veje at gå end i Odense.

Udover det ved jeg endnu ikke, hvad året byder. Måske noget kærlighed, måske noget venskab, men i hvert fald en helt masse spændende muligheder og op- og nedture.

Godt nytår og lad os gøre 2017 til den fedeste tid.

- Kamilla

Likes

Comments

Blogmas, personligt

30. DECEMBER // BLOGMAS 2016

Jeg har ikke blogget siden d. 24., hvor jeg holdt juleaften. Ikke fordi der ikke er sket noget siden, men faktisk fordi der er sket en hel masse. Det var jo egentlig planen med "Blogmas", at jeg ville blogge hver dag i december, men jeg blev hurtigt grebet af julegodter, julefrokost, dukkeleg med min niece og alverdens gode sager.

Den 25. december kørte min far til Jylland, for at hente min niece, så hun kunne holde juleferie hos os. Det er nemlig sådan at efter vi mistede min bror, for præcis et år siden i dag, så skulle min niece selvfølgelig bo hos sin mor, men for at være sikre på at se hende har mine forældre fået en samværsaftale. Det har jeg nydt i disse dage, for der er bestemt krudt på med en pige på 2,5 år.

Selvom der har været fart på de sidste 5 dage, har jeg dog fået filmet et par småklip. Derfor kan I her få et lille indblik i min juleferie.

Som nævnt er det i dag et år siden, at jeg mistede min storebror og det er nu ikke fordi at årsdagen gør det værre eller nemmere og lige præcis derfor går jeg ikke synderligt op i det. Men selvfølgelig skænker jeg det en tanke eller to i løbet af dagen. For dengang skrev jeg at januar 2016 var den hårdeste måned nogensinde, men at året 2016 nok skulle byde på spændende ting, rent blogmæssigt. Så i morgen vil jeg åbne op og se lidt tilbage på hvordan mit år 2016 har været. Ikke kun i forhold til bloggen, men også i forhold til livet generelt.

- Kamilla

Likes

Comments

Blogmas

24. DECEMBER // BLOGMAS 2016

Så blev det dagen, vi har ventet på hele december. Juleaften.

Og traditionen tro har det været en hyggelig og magisk dag, hvor jeg har stået i køkkenet for at kokkerere, besøgt min mormor på plejehjemmet for at ønske god jul, været på min morfar og storebrors gravsted for at lægge en blomst og siddet rundt om juletræet med lysene tændt og spist julegodter og pakket gaver ud.

Vi fik både besøgt min storebror og morfars gravsted og været i kirke.

Jeg stod, som altid, for årets julebord.

Jeg stod også for juletræspyntningen - også med julepynt kreeret af min niece Helena på 2,5 år.

Julemaden blev serveret af mine forældre.

Mandelgaven i år, stod jeg for. Det endte med at blive spillet "Operation", hvilket min far vandt.

Jeg fik gode gaver, men i morgen går det løs igen, når min niece kommer på besøg og skal pakke op.

Jeg håber at jeres juleaften har været mindst lige så magisk som min.

- Kamilla

Likes

Comments

Blogmas

23. DECEMBER // BLOGMAS 2016

Selvom mit sidste indlæg her på bloggen handlede om at slappe af og hvor jeg kom med nogle tricks til, hvordan man kan undgå julestressen, så må jeg indrømme, at jeg ikke selv har haft overblikket. Jeg købte for eksempel årets første julegave i går og har købt resten i dag. I går brugte jeg også dagen på at køre hjem fra Odense, så mit hoved har lidt været fyldt med alt andet end bloggen (på nær den halv-dårlige samvittighed). Men nu er jeg hos mine forældre.

Min formiddag og eftermiddag er gået med juelgaveshopping, madkøb og ikke mindst indpakning af alle gaver. Men nu sidder jeg i min morgenkåbe foran brændeovnen og har lige et par timer, hvor jeg kan få skrevet et par indlæg, inden jeg skal hen og lave årets julekonfekt.

I år har jeg valgt at lave mine egne til-og-fra-kort. Jeg synes det giver et mere hyggeligt og personligt udtryk, men mest af alt så elsker jeg bare at sidde og nusse med det, mens julemusikken spiller og de levende lys brænder. Og lige netop det at kunne sidde og lave sådanne ting har jeg tid til nu, hvor jeg er gået på juleferie og ikke længere er på Radio SydhavsØerne.

Juleaften står for døren i morgen, men på grund af denne "julestress" jeg har haft de sidste par dage er min julestemning altså lidt i bund, derfor vil jeg nu spise en appelsin og læse mine egne små jule-goder. I håb om at jeg dermed kommer lidt op i jule-gear.

Hvor langt er du med forberedelserne?
- Kamilla

Likes

Comments

Blogmas, personligt

19. DECEMBER // BLOGMAS 2016

Jeg har ikke været aktiv på bloggen de sidste par dage, udelukkende af den grund at jeg havde brug for at slappe lidt af. At lukke mig inde (og lave eksamen). Og det er helt okay, for hvis der er en måned på året, hvor det hele bare godt kan blive lidt for meget, så er det i december, hvor julestressen kan tage overhånd.

Folk de farer ud og shopper og handler som om verden går under, når vi skriver d. 25. december. Derfor har jeg her to gode råd til hvordan man håndterer decembers stress.

VÆR PÅ FORKANT
Her fejler jeg selv stort i år. Jeg har ikke købt en eneste julegave. Altså som i ingen! Overhovedet. Og det kan godt være lidt stressende, men "heldigvis" skal jeg ikke købe så mange, så måske jeg kan nå det.

SIG STOP
Sig stop til dig selv, når det hele bliver for meget og nyd en dag i julesweater med julebag og julefilm. Det er okay at tage en slapper-dag. Også selvom nogle af dine jule-opgaver bliver udskudt en ekstra dag.

Og desuden. Lad være med at lade dig rive med af alle andres stress, for nogle går julen mere op i at have det perfekte juletræ og alle de gode tilbud end at bruge tid sammen med familien, mens verden suser forbi udenfor.

- Kamilla

Likes

Comments