blogtober, blogtoberuge3

TOPPEN AF LIVET // BLOGTOBER

Jeg har de sidste par aftener set nogle gamle optagelser jeg har liggende af den bristiske komiker Russell Howards shows. Og jeg er lige så vild med dem/ham i dag, som da jeg optog dem i 2012.
​I showet "Russell Howard Live: Right Here Right Now" snakker han om en liste, han har lavet, over de små ting i livet som altid kan sætte et smil på hans læber og lige netop det, er hvad jeg nu har gjort i dag. 

Så her får I min liste og måske I kan relatere eller tilføje endnu flere livsglæder til listen.

§ Blikket i børns øjne når deres koncentration er på det højeste

§ Når man selv tænker innuendo bingo ind i nyhedsoplæsningen på tv

§ Hvordan folk (inklusiv mig selv) forsøger at redde værdigheden, hvis de snubler i offentligheden

§ Når man oplever voksne par (30+) være teenageforelskede.. sådan helt tåkrummende dejligt

§ Hvis en avocado er perfekt moden når man skal bruge den

§ Når ens forældre forstår en "det sagde han også i går"-joke

§ Følelsen af en radiator-dyne.. altså når man har haft dynen liggende på en varm radiator

§ Når underviseren viser videoklip i undervisningen

§ Hvis børn og ældre mennesker falder i søvn midt i en handling

§ Når ens yndlingssang afspilles tilfældigt i Spotify


Jeg er personligt allerede blevet meget gladere, bare ved at skrive dette indlæg.

- Kamilla

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

blogtober, blogtoberuge3

INSTAGRAMMERS DER ER VÆRD AT FØLGE // BLOGTOBER

Jeg er vild med Instagram og tjekker den også dagligt.. altså dagligt som i op til 30-40 gange om dagen, er det meget?

Derfor er det lige præcis Instagram jeg vil skrive lidt om i dag. Jeg har nemlig samlet nogle af mine absolutte favoritter, som forhåbentlig kan give inspiration til hvem I kan følge. Men tjek lige min egen Instagram-profil ud først.

De to første instagrammers er virkelig nogle af mine favoritter og de hører også sammen. De danner nemlig par "i virkeligheden". Det er Poppy Deyes og Sean Elliott og begge deres profiler bygger på to ting jeg elsker. Deres evner inden for fotografering og deres mix af professionalisme og personlighed.

Måske er jeg en lille smule biased af at følge dem på YouTube også, men jeg bliver bare altid inspireret af deres Instagram-profiler til at tænke mere over stilen i billederne.

I samme genre som ovenover følger jeg også Lauren Conrad - både hendes blog-Instagram og hendes egen personlige. Jeg er vild med den udvikling Lauren har været igennem siden man kendte hende fra reality/fiktionsserien "The Hills" og til nu, hvor hun har en etableret og anerkendt livsstilsblog.

Det jeg elsker ved Lauren Conrad er det vildt gennemførte tema med lyserøde farver og tøseting. Det er perfekt (i "mindre" doser). Men da hendes blog-Instagram ofte er meget opstillet og indlægs-relateret er det rart nogle gange at følge hendes egen, så man får lidt behind the scenes.

Hendes gennemførte udtryk er det der inspirerer mig mest.

De sidste to instagrammers som falder i min favorit-bunke har intet med hinanden at gøre, men begge er havnet her, fordi jeg regelmæssigt tjekker dem.

Den første er CJ Hendry, som er en kunstner med mad skills. Det er helt vildt hvad hun kan. Hvis jeg mangler inspiration til mine egne kreative evner, som aldrig kommer til at nærme sig Hendrys, så kigger jeg altid på hendes Instagram.

Den anden er i en helt anden genre, nemlig den humoristiske. Den hedder Sarcasm Only og er fuldt med sarkastiske billeder, memes og tekster. Hvis jeg mangler et godt grin, så er det stort set altid på denne profil jeg finder det. Den er bare fucking sjov, enough said.

Hvis I er lige så afhængige af Instagram som jeg er, så håber jeg at dette måske kunne give lidt inspiration til, hvem man kan følge eller hvordan man selv kan opbygge sin Instagram (jeg selv, har stadig lang vej endnu..).

- Kamilla

Likes

Comments

blogtober, blogtoberuge3

NYESTE MUSIKTREND // BLOGTOBER

På det seneste er der dukket et par nye hits op, som bygger på den samme trend. Tag et gammelt nummer og giv det en makeover og det er jeg faktisk ret så vild med. Så derfor har jeg lige samlet et par her, som måske kan få lidt gang i denne kedelige mandag. Jeg selv ligger nemlig forkølet på sofaen med hyggesokker og sweatpants på og kunne derfor godt bruge et par pick-me-up-numre. 

Likes

Comments

blogtober, blogtoberuge2

UGENS LØB PÅ SNAPCHAT // BLOGTOBER

Denne uge har i særdeleshed været præget af nye og gode oplevelser. Jeg bestod min teoriprøve i mandags, jeg kom tilbage på skolebænken, jeg havde besøg af min niece og jeg oplevede det vildeste med at FORREST and BOB delte mit indlæg om deres YouTube-kanal. I dag er jeg så blevet syg, men det kan jeg sgu leve med ovenpå en så fornøjelig uge.

BTW. Jeg er vild med Bitmoji på Snapchat - min egen personlige lille maskot! Se mere til min hverdag på snappen, @kamilla_rus, eller se sidste uges snapchat-recap.

Likes

Comments

blogtober, blogtoberuge2

MIN NYESTE OPDAGELSE PÅ YOUTUBE // BLOGTOBER

Jeg bruger ret så meget tid på YouTube og følger derfor også ret så mange forskellige youtubere. Men jeg bliver altid glad når jeg falder over nogle nye at følge og derfor vil jeg da lige dele min seneste opdagelse med dig. Jeg mener, man kan vel næppe følge for mange?! 

Forleden faldt jeg over, hold nu fast, FORREST And BOB - altså brødrene Joachim og Adam Wichmann, som jeg tidligere har skrevet om. Jeg var nemlig helt vild med programmet "De 3 Wichmanns" der kørte på Kanal 4 og lige netop derfor, er jeg vild med, at de har startet deres egen youtube-kanal. Deres humor er intet mindre end genial.

Umiddelbart så bygger deres kanal primært på daily vlogging, hvilket jo lige er mig. Det er den type videoer jeg ser mest på YouTube. Desuden har de en høj kvalitet i deres videoer, hvilket også bare er toppen, for mig. Så hvis du er ligesom mig, så tjek dem helt klart ud og få et smil på læberne - især på en så grå, dansk efterårsdag som det er i dag, hvor regnen bare ikke vil stoppe.

- Kamilla

Likes

Comments

blogtober, blogtoberuge2

FÅ INDBLIK I MIN BUCKET LIST // BLOGTOBER

I kender nok alle konceptet "bucket list". Hvis ikke, så ved I nu, at det er en liste med en masse punkter man ønsker at gennemføre inden man dør. Og ovenover ser I et lille udpluk fra min liste. Både de helt seriøse punkter og de mere uopnåelige. Men som The Biebs siger "Never Say Never"...

Jeg tror punkterne taler helt for sig selv, men hvis I vil have endnu et udpluk, så smid en kommentar og så vil jeg selvfølgelig komme med flere punkter fra mine drømme. 

- Kamilla

Likes

Comments

blogtober, blogtoberuge2

HUAWEI P9 SOM NY MOBIL // BLOGTOBER

Jeg har haft en Iphone 4 de sidste 3 år og jeg har været rigtig glad for den, men den var de sidste par måneder begyndt at halte en del. Den kunne aldrig fange signal (heller ikke midt i Odense C), den var lige så langsom som ____ og så manglede den især hukommelse, så meget at den ikke kunne opdatere Snapchat eller andre apps. Derfor købte jeg en ny mobil - en Huawei P9.

Først tænkte jeg "jeg skal da bare have den nyeste Iphone, nemlig en 6'er", men efter lidt tænketid fandt jeg ud af, at jeg nægtede at betale så meget for en telefon, som jeg egentlig synes kan nogenlunde det samme som min Huawei. Og hvor glad er jeg ikke lige for, at jeg ikke brugte ca. 6.000 på en Iphone 6 en måned før den nye Iphone 7 kom på markedet?

Det jeg især lagde vægt på i min søgen af ny mobil var kamera og hukommelse. Og det må man sige at min Huawei P9 har.

Her er et par af de funktioner jeg især er tilfreds med.

Jeg synes generelt bare at designet er rigtig fint - det minder meget om Iphones, hvilket jeg også var rigtig glad for førhen. Man kan mærke, at der er kælet for detaljerne.

Timeren, som er vist ovenover, er super nem at anvende og så har den en ret fin detalje med den røde prik som tikker i bunden a la Newton's Cradle.

Udover de fine design-detaljer der er på de enkelte funktioner, så er anvendeligheden også ret høj. Tastaturet er for eksempel virkelig godt, når man først lige finder ud af hvor emojis befinder sig, hvilket tog mig en god uges tid. Mobilen er generelt ret nem at finde ud af, hvis man blot har minimal teknisk snilde.

Det sidste jeg er virkelig glad for ved Huawei P9 er kameraet - selvfølgelig. Det har et 12 megapixels og er et dobbeltlinsekamera udviklet af Leica. Mere ved jeg egentlig ikke om det, andet end at det er virkelig godt i praksis.

Udover at kvaliteten er helt i top til mig, så indeholder kameraet også en del fede funktioner, som panorama, slowmotion og tidsforkortelse til videooptagelse. Disse funktioner har jeg især været glad for på min Instagram, fordi de lige gør den sidste forskel.

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb - jeg gav lige under 4.000. En sidenote må desuden være, at jeg nu endelig har fået mulighed for at udnytte snapchats vidunderlige filtre - hvilket min Iphone 4 ikke kunne rumme. And I love it - add mig på @kamilla_rus!

- Kamilla

Likes

Comments

blogtober, blogtoberuge2

BESTÅET TEORIPRØVE // BLOGTOBER

En hurting update fra mig. For 2 timer siden var jeg til min første teoriprøve og jeg må indrømme at jeg var ret så nervøs. Især fordi jeg tog en del hjemmeprøver i går, som talte 8, 9, 3, 3 og 7 fejl, så selvtilliden var lidt i bund. Jeg rystede så meget til prøven at jeg næsten ikke kunne skrive mit eget navn i bunden. Men det gik godt og som I kan se på billedet så bestod jeg med 3 fejl (til jer der ikke ved det, må man max have 5 fejl). Så jeg er rigtig lettet og endnu tættere på selve kørekortet. 

Nu vil jeg få lidt at spise inden jeg skal til endnu en teoritime. For selvom det måske lyder underligt når jeg har bestået, så er det noget man skal. Måske fordi der også kommer et par teoretiske/tekniske spørgsmål til køreprøven.

- Kamilla

Likes

Comments

blogtober, blogtoberuge1

UGENS LØB PÅ SNAPCHAT // BLOGTOBER

Denne uge har været fyldt med alt fra arbejde i Nakskov til shoppetur i Næstved. Derfor fik jeg desværre ikke slået noget op på bloggen, hverken fredag eller lørdag, men nu er jeg tilbage og i morgen kan jeg forhåbentlig fortælle om en bestået teoriprøve. Wish me luck.

Se sidste uges billeder eller følg mig på snapchat for at få den daglige dosis @kamilla_rus.

- Kamilla

Likes

Comments