Blogmas

2. DECEMBER // BLOGMAS 2016

På trods af, at jeg har glædet mig til december de sidste 3 måneder og har pyntet op derhjemme, så er jeg endnu ikke kommet i julestemning. Og det er næsten ikke i orden. Så derfor har jeg her samlet de allerbedste "vlogmas"-serier fra YouTube. For hvis der er noget der får min julestemning helt i top, så er det at gense tidligere års "vlogmas"-serier, fra ende til anden.

DEN UKRONEDE DRONNING AF VLOGMAS - ZOELLA
Hvis der er en der forstår at nyde julen, så er det Zoë Sugg. Hendes "vlogmas" fra 2015 er absolut den mest julede serie du kan se på YouTube og selvom det hele er lidt "over the top", så kan du ikke komme udenom Zoella Vlogmas.

HAM DER VIRKELIG FORSØGER - THATCHERJOE
Hvis du bare vil have et godt grin, med et drys gran og lidt julelys, så er Joe Sugg det perfekte valg. Han formår tage lidt let på hele juletemaet (i modsætning til sin søster, ovenover) og det kan være ret befriende at følge en ung guts forsøg på at skabe julehygge.

DEN DANSKE FYLDT MED DIY - JOHANNE KOHLMETZ
Hvis du vil få inspiration til forskellige jule-DIYs og dermed for alvor komme i stemning til julen, så er Johanne Kohlmetz' julekalender virkelig et godt bud. Hun byder ind med sin egen gebrokne humor og giver den til tider opsatte julestemning et sjovt løft.

DEN HYGGELIGE - TANYA BURR
Hvis du bare har lyst til at hygge, bage og have en vlogmas kørende i baggrunden, så se Tanya Burrs vlogmas fra sidste år.
Den minder meget om Zoellas, men måske en lille smule mindre julet og lidt mere afslappet.

Jeg er seriøst allerede kommet meget mere i julestemning af at se et par afsnit af ovenstående og jeg skal se mange flere gennem hele weekenden.

- Kamilla

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

beauty, bolig, Blogmas

1. DECEMBER // BLOGMAS 2016

I dag skriver vi den første december. Det betyder at "Blogmas" starter i dag, men hvad er det?
Det er en serie her på bloggen, hvor der kommet ét nyt indlæg hver dag. Hele december bliver simpelthen proppet med DIYs, life hacks, sjove indlæg og ren julestemning. Oveni kommer der så også et lille drys nytår sidst i december. Jeg mener, hvad mere kan man ønske sig?

Dagens indlæg er en introduktion, men også en oversigt over alle de juleindkøb jeg gjorde mig da det var Black Friday. Jeg vil nemlig senere hen referere til dette indlæg, når jeg for eksempel skal have pyntet mit julebord eller have lavet nogle DIY-julegaver. Der er SÅ meget I kan glæde jer til.

Så følg med på bloggen gennem hele december og kom i julestemning med "Blogmas".

- Kamilla

^Ideer til julebordet & DIY-julekort

^Gaveindpakning

^DIY-julegave #1 & #2

^DIY-julegave #3

^DIY-julegave #4 & #5

Likes

Comments

favoritter, beauty, bolig, mad

ALLE DE ITEMS JEG HAR ELSKET GENNEM EFTERÅRET // FAVORITTER

Efteråret er for alvor ved at være ovre, men jeg kan da lige nå at presse en efterårs-favorit ind, inden december og alle mine juleplaner skydes igang.
Så here we go: mine yndlingsitems for efteråret.

Noget jeg virkelig har elsket henover efteråret er de glutenfrie knækbrød fra Semper med chiafrø. De smager som knækbrød nu skal og så er det vildt billige i forhold til andre glutenfrie knækbrød.

Den bedste snack for tiden er faktisk (knæk)brød med avocado og salt. Den sidste måned har jeg nærmest levet af disse hapser på arbejdet . Så simpelt.

Inden for makeup har jeg især elsket 2 produkter. Den første er highlighteren fra Sunkissed. Den er billig og den har kolde toner, hvilket passer perfekt til min blege vinterhud. Den flydende form gør den super nem at påføre. Den har meget shimmer, så man skal måske påføre af et par gange, alt efter smag.

Det andet jeg virkelig har elsket er denne "Wonder'full"-mascara fra Rimmel med arganolie. Jeg har den på stort set hver dag. På nær de dage hvor jeg ønsker en anden farve eller tænker at jeg skal spare lidt på denne og derfor snupper en af de andre fra bunken. Jeg må se og få købt mig en ny...

I samme beauty-kategori har jeg et produkt jeg egentlig har købt for lang tid siden, men først har fundet kærligheden til nu. Denne body mist fra The Body Shop med moringa-ekstrakt er perfekt til at have med i tasken på farten. Så man altid lige kan friske duften op. Det er så perfekt når nu jeg er begyndt at arbejde 7 timer om dagen og derfor godt kan trænge til lidt fornyet duft et par gange.

Andre og mere random ting, jeg har elsket dette efterår er især serien "Modern Family". Jeg købte sæson 7 i Bilka for nogle måneder siden og jeg har næsten ikke set andet... måske på nær "SKAM" og "Rejseholdet" som jeg virkelig også har elsket. Jeg ser stort set "Modern Family" hver aften inden jeg skal sove. Jeg er simpelthen helt vild med Phils humor og Camerons person.

Jeg har også virkelig elsket duftlys. Både generelt, men også især dette fra Netto, som dufter af jordbær og rabarber. Det er som at træde ind på en marmelade-fabrik, når man kommer hjem fra arbejde. Det kan lyde kvalmende, men det er faktisk lige tilpas sødt.

Det sidste item jeg har elsket de sidste 3 måneder er mine vandflasker. Jeg bruger dem hver dag og dem kan I læse meget mere om her .

Det var mine efterårs-favoritter. Imorgen starter december og ikke mindst alle de spændende ting jeg har forberedt til bloggen. Og jeg kan slet ikke vente.

- Kamilla

Likes

Comments

fangirl fredag

JOSH HARTNETT // FANGIRL FREDAG 2016

Links: 1, 2, 3, 4, 5 & 6.

Sidste afsnit af "Fangirl Fredag" anno 2016 og dermed også farvel til "Movember". Det er næsten sørgeligt, men som man siger: når en dør lukkes, åbnes en anden. Og det er også tilfældet her. For jeg har allerede nu, planlagt hele decembermåned og det bliver en julet affære, hoho. Okay sorry, I'm done.

Dagens crush er ingen anden end Josh Hartnett og inden vi kommer for godt i gang må jeg indrømme, at "Pearl Harbor" er 90% af årsagen til, hvorfor jeg fangirler over ham. Hans rolle som Danny har på en eller anden måde gjort sit indtryk på mig. Men det har hele filmen jo. Jeg mener, der er en årsag til, at jeg har malet et citat derfra på min soveværelsesvæg.

Her er 5 grunde til at jeg absolut fangirler over Josh Hartnett:

1. Uden tvivl rollen som den søde og forelskede pilot Danny i "Pearl Harbor". OMG, hvor ville jeg gerne rulle rundt med Josh i faldskærmene . Damn you Evelyn...

2. Hans øjenbryn. De er perfection. Søde, men mandige. Enough said.

3. Hvordan han kniber øjnene helt sammen, når han smiler. Han er sgu så cute, hvilket leder mig videre til grund nummer 4.

4. At han både kan være badass og cute. Han er altså en allrounder...

5. Hans skuespil i Pearl Harbor, især - SPOILER ALERT - i denne scene . Jeg har snart set den 10 gange og jeg græder lige meget hver gang. Hvordan kan man ikke det?!

Her kan du læse alle de andre "Fangirl Fredage ".

- Kamilla

Likes

Comments

STATUS PÅ PRAKTIK // RADIO SYDHAVSØERNE

Det er efterhånden ved at være 3 måneder siden min praktik startede hos Radio SydhavsØerne og inden længe, faktisk d. 16. december, har jeg sidste dag dernede. Eller det vil sige, sidste dag for nu. Men det kommer jeg tilbage til. Først en lille update på, hvordan det går.

Jeg er på nuværende tidspunkt en fast del af eftermiddagsprogrammet, Dagens Højdepunkt, fra klokken 14-18. Ikke som medvært, men som sidekick. Det vil sige, at jeg har et fast programpunkt hver dag, kaldet "De Sjove og Lidt Mærkelig Nyheder" og derudover snakker jeg med på andre ting, hvis det lige passer, som for eksempel konkurrencer. Men jeg er altså mest en "sidebemærkning".

Det er mega fedt at være med til både programplanlægningen og selve udførelsen on air. Det er også derfor, at jeg har været interesseret i at skrive speciale i samarbejde med radioen. Det betyder, at jeg fra februar og frem til juni, kan skrive mit speciale sideløbende med, at jeg fortsætter mit arbejde på radioen. Det er jo win-win for både radioen og mig selv. Det er dog stadig på snakke-plan, så vi må se om det kommer til at ske, men umiddelbart ser det lovende ud. Hvis I vil høre mere om det forløb, så smid en kommentar herunder.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med mit praktikophold, hvor ikke en dag er ens. I dag skal jeg for eksempel ud og sende live fra en guldsmed og i morgen er der photoshoot på radioen. Der sker altid noget nyt.

Du læse mere om hele praktikken i "Praktikantens Beretninger #1" og "Praktikantens Beretninger #2" eller se, hvordan jeg fik kontakt til Radio SydhavsØerne.

- Kamilla

Likes

Comments

fangirl fredag

JOE SUGG // FANGIRL FREDAG 2016

Links: 1, 2, 3, 4, 5 & 6.

Tredje fredag i "Movember", hvilket betyder en lækker Fangirl Fredag!
I dag er det den britiske youtuber, Joseph Sugg - bedre kendt som ThatcherJoe.

Her er 5 grunde til, at jeg virkelig fangirler over Joe:

1. Hans hårpragt. I mean, come on! Den er så blød og lækker at se på. Jeg ville seriøst ønske at kunne røre den! #sommansiger...

2. Hans bromance med Caspar Lee. Deres prankwar, deres roomie-forhold.. just everything. Deres venskab er GOALS.

3. Hvordan han kan få mig, en ikke-gamer, til at se time-lange YouTube-videoer, hvor han gamer løs. Altsammen kun fordi jeg vil høre ham snakke.

4. Hans tøjstil. Oh My God! Den er spot on.

5. Hans humor. Det var faktisk Joe og hans sjove videoer der fik mine øjne op for YouTube, som underholdningskanal og siden da, har der været en lavine af youtubere for mig at se på. Zoella (Zoë Sugg, hans søster), PointlessBlog, Marcus Butler, Jim Chapman etc. etc.

Jeg er vild med Fangirl Fredag. Hvis du også er det, så tjek sidste uges - det var også en youtuber!

- Kamilla

Likes

Comments

fangirl fredag

TOM FLETCHER // FANGIRL FREDAG 2016

Links: 1, 2, 3, 4, 5 & 6

Movember er i fuld sving og nu er det igen blevet fredag.
I dag fangirler jeg over Tom Fletcher. Musiker, drømmemand, nørd og celebrity dad of the year 2016. Sangeren fra McFLy og McBusted har simpelthen hele pakken.

Her er 5 grunde til at jeg virkelig fangirler over Tom Fletcher:

1. Den måde han er sig selv på. Jeg mener, han er jo lidt en nørd der blandt andet går op i Star Wars og Disney. Men han owner det for vildt.

2. Hvis man siger Tom Fletcher, så siger man også Giovanna Fletcher (hans kone). De to hører sammen på et uvirkelig niveau og de er totalt relationship goals. Derudover har de nu to drenge sammen, Buzz og Buddy og den måde Tom er far er det ultimative goal for min fremtidige mand (hvis jeg skal have en).

3. Hans energi på scenen, under liveoptrædender. Ja, jeg har været så heldig at se McBusted live og det var perfection. Generelt er Tom bare et multitalent, man nærmest kun kan beundre. Han synge,r han spiller, han skriver bøger, han maler.. er der noget den mand ikke kan?

4. At han i sine teenageår, ligesom alle os andre, har set ret så kikset ud. Men dog har formået at rejse sig og nu faktisk er en ganske flot mand at se på. Jeg ku' da godt...

5. Han dedikation til YouTube. Han laver nogle fantastiske videoer, så følg ham nu bare. Han er nok mest kendt for sin bryllupstale, sine babyvideoer eller måske "Buzz and the Dandelions". Igen, PERFECTION.

Sidste uges "Fangirl Fredag" med Mads Mikkelsen.

- Kamilla

Likes

Comments

ikke kategoriseret

SÅ SKAL DER KØRES // MIT NYE RIDE

Så skete det, saftsusende. I mandags fik jeg kørekort og det kommer lige i tide til, at sneen falder og togene strækker (eller går ud af drift i hvert fald). Men en ting er kortet, hvilket jeg jo er virkelig glad for, men hvad skal jeg så køre i?

En ny fancy Volkswagen Up, en superhurtig Tesla eller en lille Smart Bil? Næh nej. Jeg kan låne min fars gode gamle Citroën, internt i familien kaldet Carla. Intet mindre end en Citroën Jumpy. Og lad mig da sige, at den bestemt ikke er ny. Så ærligt, er det lidt en udfordring, men måske jeg bare skal være glad for at have noget at køre i.

Uanset hvad så er det her bare en lille update omkring, at jeg nu har fået kørekortet og ikke længere skal tænke på teoriundervisning og køretimer.. hallelujah.

- Kamilla

Likes

Comments

fangirl fredag

MADS MIKKELSEN // FANGIRL FREDAG 2016

Links:1, 2, 3, 4, 5 & 6

Det er endelig blevet tid til det første indlæg i serien "Fangirl Fredag" anno 2016. Og hvorfor ikke starte med en virkelig lækker kendis af slagsen - det er jo hele formålet med "Fangirl Fredag", at sætte fokus på "Movember" og skabe god fredagsstemning, med lidt eye candy.

Vi lægger hårdt ud med skuespilleren Mads Mikkelsen og her er 5 grunde til, hvorfor jeg fangirler over lige netop ham:

1. Selvfølgelig hans arbejde som Fischer i Rejseholdet - jeg har set den serie næsten pinligt meget de sidste par uger og har derfor genfundet kærligheden til rollen Kriminalassistent Allan Fischer.

2. Hans kindben og mund. Jeg mener, jeg ville næsten dræbe for de kindben og ja, læberne er bare charmerende (hvis læber overhovedet kan være det?)

3. Den måde hvorpå han holder sig godt. Selvom han er ved at være noget af en silverfox (altså lidt gråhåret), så må man sige at han gør det godt.

4. Og apropos hår. Så fangirler jeg over, at han kan worke både den karseklippede frisure, slikhåret og være langhåret. Hvor mange mænd kan lige det? Jeg mangler kun at se ham med en man bun.

5. Hans succes. Det er altså ret så tiltrækkende når en mand får succes og, vel at mærke, kan bære det, uden at det stiger ham til hovedet (... Bendtner, sorry).

Sidste års "Fangirl Fredag".

- Kamilla

Likes

Comments

fangirl fredag

FANGIRL FREDAG ER TILBAGE // BLOGSERIE

Vi har lige afsluttet "Blogtober" her på bloggen og hopper videre til næste spændende ting, for det er jo blevet november, hvilket også betyder "Movember".

De fleste ved allerede, hvad "Movember" går ud på, men for nogle er det måske gået næsen forbi. Især hvis man ikke selv har skæg.
"Movember" er måneden, hvor mænd verden over gror overskæg for at skabe opmærksomhed omkring mænds helbred og i særdeleshed prostatakræft.

Jeg kan af åbenlyse ikke gro et overskæg og derfor kom jeg sidste år på ideen om "Fangirl Fredag", hvor jeg hylder de kendis-mænd jeg bare virkelig har et voldsomt crush på.

læs med på fredag, hvor den første mand bliver præsenteret.

- Kamilla

Likes

Comments