Plågas så mycket av dessa härliga bilder och längtar lite extra mycket till drömresan jag ska göra i vinter. Vill ha sol, bad och äventyr NU!! Men första ut blir PARIS som vi åker till nästa månad och det ser jag framemot sååå mycket. Tills dess är det  jobb, jobb och jobb som gäller men jag klagar inte när vädret ändå suger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen fick jag en klipptid igår så jag kunde klippa av håret! Det är fortfarande lite blött på efterbilden då vi tog den innan vi fönade men jag är så himla nöjd för en gångs skull. Dessutom känns det så himla skönt med en lättare peruk på huvudet nu när man jobbar så mycket som jag gör.

Likes

Comments

Där kom första lediga kvällen ( första kvällen man kan koppla av) sedan innan studenten. Min lilla familj från USA åkte vidare igår efter två veckor här i Sverige. Vi har hunnit med så himla mycket och gjort saker hela tiden så efter jobbet igår åkte jag och jollan och shoppade lite kläder och så passade jag på att köpa en ny kamera som vi satt och pillade med på varandan resten av kvällen.

Två bilder från när vi var på Öland för två helger sen.

Och så har vi fått hem världens gulligaste ZANDA<3. Välkommen till familjen pluttisen.

Vi har firat midsommar med dans runt midsommarstången, jobb i ett par timmar och fest.

Likes

Comments

Och så var både Stockholm och Grekland över. Herregud så snabbt det har gått men samtidigt känns det som det var evigheter sedan jag var hemma. Första gången det verkligen känns skönt att vara hemma och det är nog för att det är bal på söndag och studenten nästa vecka. I vilket fall så var Grekland UPP OCH NER!! Haha. Vi har haft det bra fast med väldigt mycket strul med flyg, hotellrum, personal och mat men allt löste sig till slut och vi hade tur med vädret i alla fall och en väldigt mysig resa.

Likes

Comments

Igår började vi dagen med att äta hotellfrukost och sen tog vi en taxi till Stockholmsmässan för att börja bygga på vår monter. Det tog inte alls särskilt lång tid så vi var klara väldigt fort och hade 6 timmar kvar till invigningen så vi åt lunch och sedan åkte tillbaka till hotellet för att göra vid oss. Invigningen var väldigt rolig och sjukt bra arrangerad. Prins Daniel höll tal och Stefan Löfven höll tal och brynolf och ljung var konferencier. Efter invigningen var mässan öppet för besökare så fram tills klockan 9 stod vi vid våran monter. NU: Dag 2 och ikväll är det GALAMIDDAG!!!

Likes

Comments