Hejsan tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag..
Idag har jag inge varit i skolan pågrund av migrän, så jag har väll allmänt bara tagit det lugnt idag.
Sen följde jag även med min bror hem o käka lite:) sen har jag ju även fixat hårförlängningar som ni ser på bilden jag la ut ni får gärna kommentera vad ni tycker om de är fint eller fult. Men eftersom jag inte har så mycket att skriva om vad jag har gjort idag så hade jag tänkt skriva om morgon dagen :) imorgon ska jag till skolan igen😴 sen efter det ska jag upp till gymmet o direkt efter det till dansen :) sen även går jag o längtar som fan tills fredagen kan slå in eftersom jag ska åka till min lilla babe i helgen ❤️💞 men detta var väll allt jag hade skriva om ikväll :)
OBS glöm nu inte kommentera vad du tycker om håret :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag tänkt skriva lite vad jag har gjort idag och varför jag inte är så aktiv.. För jag kände själv att jag behöver skriva av mig lite.
Idag har jag varit i skolan ofc 😴 sen har jag liksom tagit hand om min systers son o några timmar och direkt efter det stack jag upp på gymmet o träna lite innan jag skulle ner på dansen.
Okej nu kommer jag till det lilla jobbiga. Asså som de ser ut just nu mår jag inte så bra pågrund av att jag har hamnat i så mycket problem den sista tiden, och har hamnat i slagsmål,ännu mer bråk och massa hot. Sen har jag även varit dum nog o varit me o hotat massa folk så jag har fått soc o sånt på mig. Sen nu kommer jag kanske få flytta till en annan familj pågrund av polis o soc problem :( tyvärr. Som sagt allt jag har varit me i o allt jag har gjort jag ångrar allt de. Saknar den tiden då man inte alls hade problem. De ända jag har gjort dem senaste dagarna just nu är att jag har suttit inne på mitt rum pratat inte me nån tänkt på allt som har hänt osv.. Jag hoppas ni förstår varför jag inte har varit så aktiv o kommer inte vara jätte aktiv på ett tag mår verkligen piss för detta..
Om ni har något tips vad jag kan göra/ få mig må lite bättre så hade jag verkligen uppskatta att ni kommenterar och gillar ofc. Sen kan ni även skriva via min mail eller kik 99kamillao fb också ofc Kamilla Persson :)

Likes

Comments

Hejsan asså nu under dessa senaste veckorna har jag varit jätte o aktiv på bloggen och har tappat följare här så om någon snäll person vill följa så hade det varit jätte snällt av er.. Kommer försöka vara så aktiv jag kan...
Just nu har jag jätte många problem i livet som inte är så jätte kul att gå igenom 😔 tyvärr det är lite därför jag inte har kunnat göra nått inlägg.. Men jag ska försöka göra 1 till 2 inlägg på en dag iallefall :) hoppas ni förstår annars är det bara fråga om det är nått ni undrar :)

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering haft sjukt mycket att göra nu massa pluggande och jag har varit med Marcus rätt mycket som ni då ser på bilden här nere.. Men jag hoppas att alla mår bra. Har ju inte så mycket att skriva om just nu så jag gör lite nya blogg inlägg imorgon natti alla finisar ❤️

Likes

Comments

Hejsan alla finisar :) äntligen är det fredag igen. Idag hade jag faktist tänkt skriva lite om hur min dag ser kanske lite om hur helgen ser ut också. Ja som vanligt är det ju skola för mig idag riktigt segt när man är förkyld och har hosta,ont i halsen osv.. Annars kommer jag mest bara vara hemma idag skriva lite på bloggen kanske kolla film me familjen ska jag faktist göra det kommer vara rätt kul faktist.. I helgen har jag inte så jätte många planer faktist mer än att på lördag ska jag träffa min låsas pappa min riktiga pappa bryr sig inte om mig tyvärr, sen på söndag ska jag iväg till min kompis och fixa hennes naglar jag fixa mina igår och för en gång skull blev jag nöjd med dem hade tänkt lägga ut en bild på dem sen :) sen ska jag även hämta lite nya kläder annars ska jag väll bara sitta hemma och ta det lugnt.
Så ser min dag/helg ut :)

Likes

Comments

Hejsan jag heter Kamilla Persson är ifrån Skåne och är 16 år. Ja som sagt eftersom detta kommer att bli mitt första inlägg på denna bloggen så kommer jag att berätta lite om mig själv och varför jag börja blogga o vad jag kommer att blogga om. Jag är en tjej som verkligen lever för musiken jag älskar att sjunga och dansa men även hänga me vänner och gymma osv. Varför jag egentligen börja blogga? Jag vet faktist inte riktigt det är väll en kul grej att sysel sätta sig med och det kan väll även vara skönt att kunna skriva av sig lite då och då haha.. Det jag då hade tänkt blogga om osv det är vad jag har gjort/ska göra på dagarna, hur jag mår och hur mitt liv funkar kan man väll säga.
Vill ni veta något mer om mig kan ni även följa mig på Instagram kamilla_persson. Skulle det vara nått ni undrar om eller vill fråga så kan ni ju antingen kommentera på ett inlägg eller maila mig på kamillap1@hotmail.com ni kan även skriva på kik 99kamillao, brukar inte vara inne på min mail så ofta. Men det var väll allt jag skulle säga nu mer inlägg kommer imorgon eller senare ikväll :)

Likes

Comments