​Produktene er sponset

Jeg har i to måneder testet ut serien med hårprodukter fra Hair Jazz. Forrige innlegg om dem finner dere her. Produktene lover at håret kommer til å vokse tre ganger fortere i gjennomsnitt, reduksjon av hårtap, glans og fleksibilitet, økt volum og at håret skal bli enklere å style. Jeg må virkelig si at det er litt vanskelig å avgjøre om dette faktisk stemmer eller ei. Desverre målte jeg ikke hva normal vekst var to måneder før jeg startet, og jeg har heller ingen peilig på hvordan man eventuelt skulle målt volum og hårtap. Og hvor ofte er det egentlig lagt opp til at man skal vaske håret?

Anyways, jeg kommer hvertfall med mine personlige meningener uansett! Min første tanke da jeg åpnet flasken med shampoo og klemte ut litt i håndflaten, var at den luktet solkrem. Den blå fra nivea. Personlig likte jeg ikke det så godt, men kanskje er det noen der ute som savner strand og solfylte dager? Da kan dere bare drømme dere bort i dusjen... Ellers skjønte jeg fort hvorfor disse produktene faktisk gir økt vekst da jeg leste på flaskene. Shampooen skal maseres inn i 3-4 minutter, noe som gir økt blodsirkulasjon, som igjen vil lede til vekst. I tillegg til dette, skal produktene inneholde forskjellige ingredienser som fremmer vekst. Dette kan jeg svært lite om, så det for dere lese om f.eks her. Nå har nok jeg vært litt dårlig på akkurat den masasjebiten, så håret har nok kanskje ikke blitt så lagt som det kunne ha blitt... Noe jeg har likt veldig godt med denne produktserien er at håret faktisk blir mye lettere å style, slik de lover. Jeg har krøllet håret, og de har vart mye lengre enn de noen sinne har gjort tidligere. Så det var et stort pluss i boka for min del. Når det kommer til volum og hårtap, har jeg ikke merket noen endring.

Så, nå er dere vel spent på hvor mye håret har vokst på disse to månedene? Da jeg begynte med produktene målte håret på venstre side med midtskille 56,2 cm. Da jeg sluttet, to måneder senere, ble det samme partiet med hår målt til 58,5 cm. Det vil altså si at det vokste 2,3cm. Nå er det jo litt irriterende at jeg ikke vet hva håret mitt vokser til vanlig, da. Det burde jo egentlig ha blitt gjort. Vel, vel. Men håret kunne nok ha vokst enda mer hvis jeg hadde vært flink til å masere inn produktene i 3-4 minutter hver gang, og ikke minst hvis jeg hadde vasket håret oftere. Hvor ofte er det vanlig å vaske håret egentlig?! Jeg vasker ikke håret mer enn en gang i uken, jeg. Eller hvis jeg trener, da vasker jeg det så klart oftere... 

Håper dere fikk litt mer kjennskap til produktene!

Så, et lite spørsmål på tampen; hvor ofte vasker dere håret?!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

@kamillahaaland