1. BSU & BSU trippel. Det sier seg selv at kontoer med høyere renter gir bedre vilkår for sparing. I tillegg gir BSU-kontoen skattelette på inntil 5000 kroner i året. Det kommer jo godt med sammen med rentene. Pengene som settes inn er også "låst", slik at man ikke får dem ut til annet enn bolig. Kjempesmart! Har allerede klart å samle opp en god slump siden jeg opprettet den for noen år siden, og BSU trippel har jeg også fått meg. Dette er samme prinsipp, med bedre renter. Her får man desverre ingen skattelette, da...

2. Norwegian-kortet. Dette har jeg virkelig elsket. Det er et VISA-kort, hvor man får cashpoints som man kan bestille flybilletter med, for hver eneste krone man bruker. Perfekt for meg som elsker å reise! Selv har jeg kuttet ut det vanlige bankkortet mitt helt, og bruker kun norwegian-kortet. Her har jeg allerede fått gratis flybilletter til ferien, uten å gjøre noe annet enn jeg ellers ville gjort. Det er så klart ikke noe å anbefale dersom du er ekstremt dårlig til å betale regningene dine i tide, for da kommer det rentekostnader i tillegg. Det koster heller ingenting å ha kortet og man får 200 cashpoints når man bruker det første gangen. I tillegg er det kjempegunstig å kjøpe flybilletter med. Du mottar 5% CashPoints på LowFare-billetter og 20% på Flex-billetter. Kun hos norwegian, da. Kortet kan bestilles HER.

3. Trumf. Noe av det samme som kortet fra norwegian, du får penger igjen hver gang du bruker bankkortet du registrer trumf på, eller når du bruker trumfkort. Dette gir "bonus" på samme måte som cashpoints hos norwegian, bare at dette er i penger. Bonus får man dersom man bruker kortet hos meny, kiwi, ultra, joker, shell, spar osv... Disse kan overføres til kontoen, eller du kan bruke kupongene du får i posten. Jeg er en såpass liten luring at jeg først drar trumfkortet, så betaler jeg med norwegian-kortet. Cash-ing.

4. Handle smart. Mat er generelt mye billigere enn det var før, men likevel er det en av de største utgiftene hos mange av oss. Mine tips her er uten tvil å aldri handle på tom mage. Da kjøper man såå mye unødvendig, som igjen vil bli en del hvis du samler alle disse ekstragreiene i løp av et år. I tillegg kan det være kjekt å laste ned appen "mattilbud" som gir en oversikt over hvilke tilbud de forskjellige butikkene har. Også er det så klart ikke så lurt å alltid hande på de dyre kjedene som meny og spar. Jeg prøver å handle mest mulig på rema eller kiwi, hvis ikke jeg trenger noe spesielt.

5. Bruk internettet! Internettet har mye bra å tilby til en god pris. Jeg er veldig fan av å sjekke ut salget på diverse klesbutikker og kosmetikksider på nett. Nelly(adlink) har til nå vært favoritten når det kommer til salg av klær, de har alltid mye fint! I tilegg liker jeg sider som zalando(adlink) og miinto. Når det kommer til kosmetikk er jeg veldig fornøyd med blivakker(adlink) og coverbrands. Mange gode tilbud å få tak i. Dersom man skal ha nye magasiner, bestiller jeg alltid abonnement via bladkongen.(adlink) Å kjøpe blader i butikk er jo ran... Er du i tvil om hvor ting er billigst? Bruk sider som prisguide og prisjakt!

6. Fyll drivstoff på søndager! Der sparer man mye hvis man er flink. Det koster en del å ha bil, så det er jo ikke vits i å gjøre det dyrere enn det behøver å være...

Har du et godt tips? Hyl ut i kommentarfeltet, da vel!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

@kamillahaaland