God onsdag, dere! For å være helt ærlig, så trodde jeg at jeg kom til å ha mye tid for meg selv disse dagene og at det kom til å bli en smule kjedelig. Det ble det stikk motsatte! Har hatt noe å gjøre konstant, det har gått i ett! Etter at den jævla brannalarmen fikk meg opp av senga i går morges, kom jeg meg i dusjen og fikk stelt meg og møtte Benedicte og en kompis av henne (som faktisk bor på samme sted som jeg gjør!) i lobbyen på hotellet mitt. Vi tok bena fatt og tuslet bort til Aker Brygge hvor vi spiste frokost på Burger Joint, en skikkelig burgersjappe! Hadde ikke hørt om stedet før, men det anbefales virkelig om du er glad i burgere... Og ja, de har vegatarvennlige burgere også! Selv gikk jeg for falaffelburger, og det smakte helt fortreffelig.

Herlige Benedicte og jeg klare for å gyve løs på hver vår burger!

Da klokka passerte seks dro jeg for å møte Solveig, som jeg studerte sammen med. Det er alltid like hyggelig å besøke henne, og vi koste oss med middag på Olivias og sju episoder SKAM før leggetid. Hadde faktisk ikke sett på det før, så tenkte jeg måtte se en episode for å se hva greia var. Alle snakker jo om det for tiden... Og vet dere? Jeg er totalt hekta!

​I skrivende stund ligger jeg på tidenes beste oppblåsbare madrass, klar for å hive meg i dusjen! Solveig er på jobb, og jeg skal avgårde for å møte noen gamle bloggkollegaer i sentrum i mellomtiden. Blogget jo på femelle.no før, og fikk dannet meg et lite nettverk der. Hvor mange vi blir er ikke godt å si, men hyggelig blir det! Det er alltid deilig å møte andre bloggere, man har liksom en stor greie tilfelles, og det slår aldri feil.

Hva er deres planer for dagen, da?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

@kamillahaaland