Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God søndag, dere! Vet dere hva? Da jeg dro hjem fra jobb halv fire i går, tok jeg sommerferie! Fire uker med ferie skal virkelig gjøre godt nå, kjenner jeg. Gleder meg til å ha tid til venner og familie, padling, soling, kanskje litt reising, være med å bidra på huset og ikke minst jobbe litt med ting man ellers aldri har tid til...
Tid er luksus. Tid er mangelvare. Nå har jeg endelig litt ekstra tid!

Sommerværet har ikke akkurat vært noe å skyte av enda, men hvem vet hva morgendagen bringer? Er det noen av dere som skal på palmesus forresten? Hvis dere vet om noen som er interessert, så har jeg et VIP-weekend pass til salgs. Selger det til ordinærpris 2829,- 

Likes

Comments

Se så nydelig! Dette er riktig nok tatt da jeg reiste opp til Bodø sent mandag kveld. Fjelltoppene som bader i midnattsol, kan man få noen vakrere utsikt? I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen og skal straks gå ombord på flyet til Kristiansand. Selvom jeg gjerne skulle ha blitt værende nordpå litt til, blir det godt å komme hjem igjen også.

Likes

Comments

Thon Hotel Nordlys

...Sweet dreams fra Thon Hotel Nordlys!

Jeg har hatt noen opplevelsesrike dager her oppe i nord, og vet dere hva? Jeg har truffet slektninger! Min mor møtte sin da ukjente tremenning for første gang for et år siden. Så i går dro vi ut for å spise middag med henne og etterhvert også hennes datter, min firemenning. Er det noe jeg ikke hadde trodd da jeg reiste opp hit for å jobbe, så var det at jeg skulle få treffe nye slekninger! Utrolig hyggelig. Tidligere i dag dro vi til Kjerringøy sammen med dem og der ventet både kunstutstilling og champagne, museumstur gjennom hovedhuset ved Kjerringøys gamle handelssted og mye vakker natur. Dessverre var vi uheldig med været, det var mye tåke, vind og regn. Fotografering av Kjerringøys natur for bli til neste gang. For jeg skal tilbake dit. For en perle!

Likes

Comments

Hei fra Bodø! Vi har nettopp kommet tilbake til byen etter å ha vært i Saltstraumen fra i går kveld til i dag tidlig. Saltstraumen er en av verdens sterkeste tidevannstrømmer, og det var virkelig stas å få oppleve den på det sterkeste i går kveld. Bare vent, det kommer bilder etterhvert. En nydelig plass! Men det er jo fint over alt her oppe i nord, da... Ellers må jeg virkelig si at gårsdagen var helt fantastisk. Etter jobb møtte jeg mamma, som kom flyvende opp til nord. Etterpå dro vi for å møte Raymond fra Visit Bodø og fikk en skikkelig omvisning i området og til slutt skyss ut til Saltstraumen. Virkelig gull verd å få med seg en lokal beboer som kan fortelle og vise de vakreste sidene av Bodø. Satte stor pris på det. Og selvom det var skikkelig tåkete og ruskevær følte jeg likevel at vi fikk sett en hel masse. Er ikke blitt mindre begeistret over Nord-Norge, for å si det sånn! ♥ Følg gjerne turen videre på instagram! Heter @kamillahaaland, så klart!

ON MY WAY BACK TO THE CITY

Likes

Comments

A MORNING POWERWALK BY THE HARBOR

Første dag i Bodø er unnagjort. Sovnet nokså sent i går, og da jeg først sovnet endte jeg opp med å våkne en gang i timen frem til jeg sto opp. Jeg har en idiotisk tendens til å gjøre det når jeg skal rekke noe annet enn hva jeg pleier. Det er vel underbevisstheten som er livredd for å forsove seg eller å komme sent, vil jeg tro... Hadde god tid til morgenen og etter at jeg hadde stelt meg, spiste jeg deilig hotellfrokost før jeg gikk en tur på morgenkvisten. Det var så nydelig! Og ikke minst oppkvikkende. Det er meget sjeldent at denne frøkna har god tid om morgenen, så det å ikke stresse seg halvt ihjel var skikkelig digg. Etter jobb dro jeg opp på hotellet, spiste litt og tok meg en ny spasertur i området. Dessverre har det skyet veldig til, men krysser fingrene for at det kan komme noen glimt til fra solen mens jeg er her oppe.

På torsdag har jeg siste arbeidsdag og da kommer min mor til Bodø. Det har vært litt frem og tilbake om hun skulle bli med eller ikke, men nå kommer hun jammen opp, selvom jeg egentlig trodde hun kom til å bli hjemme. Så da får jeg selskap her oppe! Torsdagen skal vi overnatte ved Saltstraumen, men før dette er vi så heldige at vi får en aldri så liten omvisning i området av Visit Bodø. Er det noen som kan Bodø, så må det jo være dem! Så det gleder jeg meg veldig til.

Nei dere, nå må jeg se og få lagt meg. Det er lett å la seg lure av dagslyset som er å se fire og tyve timer i døgnet her oppe. Klokken er altså snart halv ett på natta, og det ser ut som den er halv ett på dagen... Ganske mindfuck, altså.

Likes

Comments

MY VIEW AT THIS VERY MOMENT

Hei fra Gardermoen! Jeg er på vei nordover mot Bodø. Første flytur fra Kristiansand er unnagjort og jeg er et godt stykke på vei. I dag flyr jeg med SAS, noe jeg stort sett aldri gjør. Hovedgrunnen til det er jo så klart pris, men når jeg nå flyr har jeg funnet enda flere årsaker. Jeg har reist mye og det er svært sjeldent jeg opplever forsinkelser og hindringer - men i dag har jeg altså forsinkelser på begge flyturene mine. Og en hindring kommer sjeldent alene, så det skal bli spennende å se hvor forsinket vi blir tilslutt. Jeg er med andre ord ikke ekstremt imponert over SAS. I tillegg må man betale for å bruke wifi ombord, med mindre man har en eller annen fancy form for medlemskap… Come on, vi lever i 2017!

Likes

Comments

Premien er sponset av sunglassesshop.no !

Vil du vinne denne lekre brillen fra Ralph by Ralph Lauren?

Gå inn på instagram (@kamillahaaland) og delta!
Alt du behøver å gjøre er å følge meg og sunglassesshop sin konto og legge igjen en kommentar.🙌🏽

Likes

Comments

....Dette er hva du røsker med deg fra butikken!

God helg til dere som har det! Jeg skal på jobb i morgen også, men etter det blir det bursdagsfeiring og hygge! Ingvild, min roomie fra tiden i Kongsberg har fylt 24, og det må så klart feires. Så det gleder jeg meg til! Resten av kvelden blir det pizza og vikings. Herregud, så hekta vi er på den serien! Før vi begynte å se på det, tenkte jeg at den serien ikke var noe for meg... Men der tok jeg grundig feil, ja!

Har forresten booket om returbilletten min til uken, og blir i Bodø til søndag i stede for til torsdag! Wuhu, så nå skal jeg virkelig få sett byen. Gleder meg til å fotografere masse! Har tenkt litt på å ta med teltet i kofferten og tilbringe en natt eller to ute i ekte nordnorsk natur. Vi for se! Legger så klart ut bilder etterhvert.

Likes

Comments

@kamillahaaland