Contains affiliate links

Er det noe jeg virkelig har fått sansen for, så er det lydbok! Storytel har 14 dager gratis prøvetid, så jeg slang meg på. Jeg har aldri vært flink til å lese og sliter med både konsentrasjon og to øyne som ikke samarbeider særlig godt, så for meg er det helt ypperlig. Ikke behøver man å anstrenge øynene, ikke trenger man å bla fra side til side, man kan høre på boken mens man kjører bil, er ute og reiser eller bare ønsker å slappe av på sofaen. Jeg begynte på den fine boken "huset på stranden" av Sarah Jio på torsdag og allerede på lørdag var jeg ferdig med den! Så nå er jeg egentlig ute etter en ny bok jeg kan lytte til. Er det noen av dere som har noen tips?


Dere får forresten 15% rabatt på alle høreplugger og headset fra sudio ved å bruke rabattkode sudio_haaland.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God mandag dere! Helgen min i Kongsberg har vært helt super. Masse ny kunnskap, god mat og hyggelig lag har stått på planen til fagkonferansen med Norges Optikerforbund. Lørdagen ble litt for gøy for min del, så togturen sørover i går føltes som en evighet. I tillegg må jeg si det var ganske magisk å komme hjem til egen seng!

I dag har vi stort sett vært på huset i hele dag. Det kommer seg virkelig, og det er så gøy å se hvordan det litt og litt begynner å likne mer og mer på et skikkelig hus. Vi har fått inn en del vinduer og deler av huset har fått på kledning. Herregud, så gøy det er! Åh, jeg finner ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til det står ferdig. Det blir helt fantastisk.

Likes

Comments

Sponset

God kveld fra Kongsberg! Etter en kort arbeidsdag i Kristiansand og et besøk hos min bror, tok jeg toget østover mot Kongsberg. Litt rart, men også veldig fint å være tilbake i sølvbyen. På en måte føles det naturlig å gå i gatene her og jeg kan kjenne savnet etter å bo her. På en annen måte kjennes det ensomt og fremmed ut nå som ingen av medstudentene mine heller bor her lengre... Jeg kan nesten ikke tro at det er to år siden jeg flyttet tilbake til sørlandet etter tre uforglemmelige år!

Denne helgen er det landsmøte med norges optikerforbund som står for tur. Jeg var så heldig at jeg fikk dra på jobbens regning i og med at jeg kom videre i årets norgesmesterskap i optometri. Dessverre blir det nok ingen seier, da jeg klarte å hoppe over fem spørsmål i runde to uten å være klar over det før jeg var ferdig, noe som betyr at de fem spørsmålene ble feil... Er det mulig?? Grr.

Vil forresten minne dere om at rabattkode HAALAND15 fortsatt gir 15% på alt hos Daniel Wellington! Også den nye kolleksjonen!

Likes

Comments

En liten snapshot fra Gamlebyen, tatt da jeg var i Stavanger for tre uker siden.


Death is only an old door

Set in a garden wall
On gentle hinges it gives, at dusk
When the thrushes call
Along the lintel are green leaves
Beyond the light lies still;
Very willing and weary feet
Go over that sill
There is nothing to trouble any heart;
Nothing to hurt at all.
Death is only a quiet door.
In an old wall.

Likes

Comments


Hva trenger du?
4 paprika
2 store fedd hvitløk
1 boks røde linser
1 dl vann
1 terning hønsebuljong
Olivenolje
Salt & pepper
Parmesan
Urter

Hvordan gjør du det?
Kutt opp paprikaene i biter.
Kutt hvitløken.
Hell olivenolje i en kaserolle.
Tilsett paprika, hvitløk og linser.
Stek alt i ca 5 minutter.
Tilsett vann og buljong.
Tilsett salt & pepper.
Rør rundt og hell alt i en blender.
Skru på blenderen og voilá!
Hell på med parmesan og pynt med urter.


Likes

Comments

Kokte egg og grillede pølser sto på menyen denne solfylte langfredagen. I tillegg ble det jakt på påskeegg for de minste!

...Påskeharen hadde visst et rede med påskeegg i skogen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Startet dagen med noe så deilig som en skikkelig god og lang dusj med full pakke. Skrubbing, barbering, ansiktsrens og hårkur etterfulgt av selvbruningsolje.
Herregud så mye mer fresh man føler seg etterpå! ♥

Vil forresten anbefale denne skrubben jeg kjøpte fra H&M i går kveld! Det er faktisk en av de beste jeg har prøvd. Og da jeg gikk med den i hånda mot kassen, fikk jeg øye på hyllen med alle salgsvarer. Vet dere hva? Jeg fant akkurat den samme skrubben, men til tredve kroner i stedefor en hundrelapp. Winning! Tror jeg må innom og kjøpe flere dersom de fortsatt har den på tilbud etter påsken...

Nå skal jeg kjøre innom hos mamma for å mate Hermis, kaninen vår, før jeg tar turen opp på heia til svigers! Mamma og de er i Makedonia. Noen av dere som har vært der? Hører rykter om at hvis det er fint der nede, skulle de spandere tur dit. Sier ikke nei takk til det! Er det noe jeg elsker, så er det å reise og se nye steder og oppleve nyte ting!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det er mitt første år som næringsdrivende, og dette med selvangivelse er bare et stort virvar for min del. Kunne det ikke vært mulig å gjøre det litt enklere? Eventuelt vært en lett tilgjengelig mal for bloggere? Haha. Fikk heldigvis god hjelp av Sindre på mandag og ble ferdig med alt i forhold til bloggen da. Så var jeg nede i banken nå i dag for å høre at det med lånet stemte. Det virket for meg som om de hadde glemt å føre på tomtelån og byggelån. Alt dette lånet sto nemlig på samboeren min, da han er hovedlåntaker. Så da fikk jeg oppdatert dette også. Man må jammen være litt på vakt når det kommer til selvangivelsen! Og etter å ha vært inne på skattekalkulatoren ser det til og med ut som jeg får igjen i overkant av 9000 kroner. Var litt spent på hvordan det gikk i og med at jeg hadde tabelltrekk i hele fjor. Heldigvis har jeg endret det til en litt høyere prosent enn nødvendig nå, det er så grei måte å spare penger på. Man merker jo ikke godt at man trekker for mye skatt hver måned...

Likes

Comments

...Kan være noe så simpelt som et lekkert designerbelte! Et hvert antrekk vil kunne bli spritet opp på en tidløs måte med dette beltet. Er dere ikke enig?

Likes

Comments

@kamillahaaland