sponset

For en liten stund siden dumpet det et par deksler fra caseapp ned i postkassen. I omtrent i hele år har jeg hatt på et meget slitt og rævva deksel fra Richmond & Finch. Eller, det var jo greit i starten, men etter en liten stund begynte alle hjørnene å knekke og det flasset plastikk av over alt. Ikke mye å skryte av i forhold til prisen spør du meg... Men nå har jeg heldigvis fått meg et par nye. Og de er superfreshe! Dere har sikkert hørt om caseapp allerede, og vet at man kan designe sine egne deksler og skins? Sist jeg hadde samarbeid med dem gjorde jeg dette, men denne gangen kjørte jeg enkelt og greit ferdiglagde design.


OVER TIL GIVEAWAYEN!

Følg interiørprofilen min på instagram @housepiration og tag noen du tror vil delta.

Lykke til!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Nå er det ikke lenge til 2016 takker for seg og vi går inn i 2017 med blanke ark og nye muligheter. De fleste har vel et og annet nyttårsforsett hvor man skal gi slipp på godteri, brus og junkfood samtidig som man skal skaffe seg medlemsskap på gymmet og bruke dette minst 5 dager i uken. Vel, et sånn nyttårsforsett kommer dere ikke til å høre fra meg.

Mitt største mål for 2017 er å, sammen med helsevesenet, kunne komme frem til en konklusjon på hva jeg feiler. Den siste måneden har jeg fått god hjelp på sykehuset i Kristiansand og det føles godt å bli tatt på alvor. Det tærer veldig på å av og til føle seg som en eldgammal kjerring på nesten 90, til å plutselig føle seg som en helt frisk 24-åring igjen. Fra å en dag ha hengende øyelokk, tåkesyn, dobbeltsyn, svake muskler og ekstremt søvnbehov til å plutselig ikke merke noe av det. I de gode periodene ender man opp med å nesten tvile litt på seg selv. "Var det virkelig så ille?" "Kanskje du innbilte deg alt?" Men etter litt mingling i den tankegangen, så vet man jo så inderlig godt at det er reelt og legger tankene bak seg igjen.

I´m so tired of being tired.

Etter å ha hatt det slik en stund, har jeg lært å ta noen forhåndsregler.
1. Unngå stress og meditér gjerne.
2. Alkohol gjør det hele verre.
3. Nok søvn er alfa omega.
4. Vær flink til å si nei til sosiale settinger når kroppen gir utrykk for at det holder.


Håper dere har hatt en nydelig jul! Hva er deres nyttårsforsett?

Likes

Comments

Håper dere har hatt en god jul fylt med kjærlighet og god mat. Selv har jeg feiret julaften med familien til min kjære, for første gang. Kanskje på tide etter 7-8 år? Har i alle mine 24 år spist pinnekjøtt på julaften, en tradisjon jeg nektet å gi slipp på. Så på vei til selskapet dro vi innom min mor og fikk med pinnekjøtt til meg, og det ble vinn vinn for alle parter. Ellers merker jeg veldig godt at jeg ikke klarer å spise like mye julemat som før. Pinnekjøtt pleier å gå ned på høykant i svære mengder, men etter å omtrent ikke ha spist noe kjøtt på så godt som et år, merket jeg at det fungerte ikke så bra lengre. Da jeg så porsjonen jeg fikk med meg fra min mor kommenterte jeg skuffende at det var så lite pinnekjøtt, men hjelpes, jeg ble jammen mett! Så til tross for at jeg har feiret julen annerledes enn før, har jeg vært omringet av mennesker jeg er glad i, spist riktig julemat, sett på pyntet tre, gitt og fått julegaver. Så da var jo julen komplett i år også. Hadde dere en fin jul? Er dere team ribbe eller team pinnekjøtt?

Merry Christmas!

Likes

Comments

Hallois. Tenkte å komme med en liten oppdatering, sånn siden det på mirakuløst vis fortsatt er noen som er innom denne bloggen... Hadde bokstavlig talt en elektrisk morgen på sørlandet sykehus i dag. Vel, dere husker kanskje at jeg var til undersøkelse hos nevrolog her for en liten stund siden? Symptomene mine stemmer (desverre) veldig godt overens med en nokså sjelden nevromuskulær sykdom. Så jeg har blitt henvist til en rekke undersøkelser, og i dag var det nevrografi som sto for tur. Dette er en undersøkelse hvor de fester elektroder rundt om på huden og deretter gir støt. Dette for å undersøke nerveresponsen. De første støtene var ikke så gale, men de ga mer og mer støt og når det var såpass mye at det gjorde vondt, ja da skulle jeg ha tyve støt på rappen. Det var mildt sagt ikke godt, men heldigvis var ubehaget borte så fort støtet forsvant... Trodde egentlig at jeg i tillegg skulle ha EMG-undersøkelse også i dag, noe jeg var svært lettet over å få slippe. Etter det jeg har hørt, er denne mye mer ubehagelig enn nevrografi og her stikkes det tynne elektroder inn i muskelen. Er generelt ikke særlig begeistret over nåler og andre ting som skal stikkes inn i kroppen min, så dette hadde jeg gruet meg til. Denne testen er for å måle aktiviteten i musklene i hvile og i aktivitet så vidt jeg har skjønt...

Og dere, tror dere det var tilfeldig at jeg valgte juicen med navn "hell of a nerve" da mamma og jeg dro innom joe and the juice etter undersøkelsen? Hell no!


Godt å ha en undersøkelse mindre å grue seg til, selvom jeg fortsatt må grue meg litt til EMG... På tirsdag er det CT av thorax som står for tur. Ved sykdommen jeg utredes for er det en del som har forstørret tymuskjertel, eller svulst i denne. Med andre ord, lurt å møte opp selvom det er midt i juleferien! Denne undersøkelsen slipper jeg hvertfall å grue meg til, for den kan man vel umulig kjenne noe som helst til...

Tenk, bare en lang dag på jobb i morgen og tre små timer på julaften, så er det jammen ferie på denne frøkna. Det blir deilig, det! Håper dere får en god jul, alle sammen!

Likes

Comments

Sponset

T he perfect christmas gift, a timeless gift for everyone!

Disse tre lekkerbiskene av noen klokker dumpet ned i postkassen her forleden, sammen med to nydelige armbånd. Gjett om jeg ble fornøyd! Hver gang jeg blir mailet av Daniel Wellington blir jeg himla glad. Klokkene deres er så utrolig tidløse og pene - jeg får aldri nok av dem! Og de nye klokkene i classic black kolleksjonen med sort ur er bare lekre. Klarte ikke å velge om jeg skulle gå for rosegull eller sølv, så det ble en av hver. Denne gangen gikk jeg for den største størrelsen på 40mm, i tillegg til classic dapper som også viser hvilken dato det der. Er nok en gang veldig fornøyd! Alle kolleksjonene kan dere se her og armbåndene kan dere titte på her.

Og dere? Rabattkode KAMILLA15 gir 15% rabatt på alt fra Daniel Wellington!
Bestiller dere innen 20. desember, så kommer frem før jul. Og det er så klart fri frakt!


Likes

Comments

Ole Henriksen - Grease relief cleansing cloths

Det er lenge siden jeg har benyttet meg av renseservietter nå, og da jeg gjorde det var det stort sett den rosa pakken fra first price til ti kroner det gikk i... Alle de andre butikkserviettene reagerte huden min på. Så first price fungerte egentlig helt ok til å fjerne mascara med, i tillegg til en rask sveip over huden for å fjerne solpudderet. Som sagt, det begynner å bli en stund siden sist, og jeg har heller tydd til rent vann for å fjerne øyesminke, i tillegg til den grønne rensen og toneren fra Ole Henriksen. Huden min ble råstygg etter at jeg sluttet på p-piller for snart et år siden, og det har derfor vært viktig for meg å rense huden godt morgen og kveld. Men vi vet jo alle at det kan være stress å dra med seg alt av rens og toner og hele pakka når man skal ut å reise! Var en tur til Stavanger her for leden og tok med meg renseklutene og de fungertebra. Ikke bare kjenner du at kvaliteten på selve kluten er en helt annen enn de fra dagligvarebutikken, men de har i tillegg en glatt og en ru side. En skikkelig følelse av en god peeling samtidig som huden blir renset med alt det gode disse klutene inneholder. De er jo tross alt i samme serie som de andre renseproduktene mine, så det var vel ikke så rart jeg ble fornøyd! Kommer absolutt til å kjøpe disse serviettene igjen. Er jo også en kjempefordel at man få de med som håndbagasje om man er ute å flyr i motsetning til rensen og toneren, ser også for meg at disse er gull verd på festival eller å ha i bilen på roadtrip osv. Genialt!

Likes

Comments

Finally!

Min tredje 24-105mm. Har hatt to av typen Canon L tidligere, men på det første røyk autofokusen og den andre datt ned trappa på lindesnes fyr. Så denne gangen prøver jeg ut Sigma sin tilsvarende i ART-serien. Har hørt rykter om at denne er både skarpere og bedre og i tillegg har den jo litt finere pris, rett og slett en vinn-vinn situasjon. En 24-105mm er et absolutt must å ha, så dette kjøpet var godt å ha i boks. MEN NÅ! Nå skal jeg gå et nytt og mer økonomisk år i vente.

Likes

Comments

Slik så det ut på tomta på lørdag!

Lørdagen ble altså tilbrakt på tomta og vi fikk jobbet litt begge to. Med kjeledressen på og sola i ansiktet ble det en ren fryd å jobbe, til tross for at vi er i desember. All ære til snekkere og andre som arbeider ute om vinteren, jeg hadde aldri taklet det. Er altfor frysen av meg til det... Ellers gjør det meg virkelig glad tvers igjennom av å se at det skjer ting med huset. Tenk, snart skal vi til å reise første plan, det blir stas! Gleder meg til å kunne være "inne" i huset for første gang. Ser i tillegg veldig frem vi får støpt resten av huset, selvom det trolig ikke blir før til våren. Spent på å se hvor stor stue- og kjøkkendelen blir!

Likes

Comments

For en opptur å stå opp til en adventskalender! Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe meg julekalender, men da denne fra l'occitane var på halv pris, kunne jeg ikke dy meg. Elsker l'occitane og gleder meg til å kanskje få noen nye favoritter. Håndkremen som lå i luke 1 luktet hvertfall helt himmelsk godt! Blir spennende å se hva som dukker opp i morgendagens luke...

A little gift every day!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw