Hei dere! Har dere hatt en deilig helg? Lørdagskvelden min var stille og rolig hos Ingvild, min gamle roomie. Det ble risgrøt, godis og en god film. Vi hadde alle tre sett filmen Hitch før, men den var jammen like underholdende denne gangen også. Hva skjedde med alle de gode filmene, egentlig? Føler aldri det blir laget noen skikkelige klassikere lengre... Hmm! Nå har vi akkurat hatt et kjapt besøk, også skal vi i 3-årsdag til nevøen vår litt senere. Det blir kos!

But first coffee...

Nå skal jeg nyte morgenen litt til før jeg hiver meg i dusjen og begynner dagen skikkelig. Kaffe, kinestudien, fyr i ovnen og inntullet i et teppe. Høsten er egentlig nokså deilig... Er dere ikke enige?


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Inneholder adlinks

Money comes and money goes...

For mer info, klikk på produktene. Puh, hvem skulle tro at man kunne rekke å svi av så mye penger som jeg har gjort i dag når man allerede er på jobb fra 10-20...? Internett ass... Heldigvis var det veldig mange gode kupp, så jeg er fornøyd!
Fikk dere gjort noen kupp eller?

Likes

Comments


Jeg synes kosthold, ernæring og hvordan det påvirker kroppen er veldig spennende. Kan se dokumentar etter dokumentar på dette temaet. Hadde jeg hatt fem år uten planer her i livet og økonomi nok til å bli student igjen og øke studielånet mitt med enda noen hundretusener, skulle jeg gjerne blitt klinisk ernæringsfysiolog. Men nå valgte jeg jo heller å bli optiker og trives veldig godt som det!

Det er en mann her i verden som har utmerket seg spesielt innen kosthold og ernæring, og det er professor Colin Campbell som har doktorgrad i ernæring, biokjemi og mikrobiologi fra 1961. Ja, du hørte riktig! 1961. En gammel, klok mann med andre ord. Boken "Kinastudien" som han har skrevet, beskriver tidenes mest omfattende ernæringstudie som foregikk over tyve år.

I boken får vi se at den vestlige kosten som er rik på animalsk mat og fattig på plantekost skaper en epidemi av problemer som hjertesykdom, fedme, diabetes og en rekke kroniske sykdommer. Vi får svar på hvorfor en gutt oppvokst på melkegård og som var overbevist om at animalske produkter var bra for helsen etter studien kun levde på plantebasert kost.


Let food be your medicine and medicine be your food


Litt surt å ha betalt 429 kroner for den for et par dager siden, når den blant annet er på 30% hos Ark i dag, og jeg tørr ikke å tenke på hvor mye rabatt den har i morgen på Black Friday... Har noen av dere lest den allerede?


Likes

Comments

Produktene er sponset av Floke Stavanger

What's in the bag?
...Some amazing products from Evo!

Da jeg var hos Eirin på frisørsalong Floke i Stavanger for en tid tilbake, fikk jeg med meg noen allergivennlige herligheter av noen hårprodukter som jeg kunne teste ut. Nå har jeg testet dem en stund og må nesten fortelle litt om dem til dere! Har dere hørt om hårproduktene fra Evo? Alle produktene er fri for miljøskadelige ingredienser, noe alle produktene hos Flokesalongene er. Tenk så bra, en hel frisørkjede som velger å respektere miljøet! Det gjør meg bare glad. Da Eirin masserte inn shampooen i håret mitt, kunne jeg ikke dy meg. Jeg måtte spørre hvilken type shampoo det var, for den luktet så himmelsk godt. I tillegg synes jeg både shampooen og balsamen står til forventningene ellers. Skal innrømme at jeg er nok litt kresen når det kommer til hvilke produkter jeg smører inn de lange lokkene med. Håret holder seg fint lenge uten å bli fortere fett enn ellers, håret er lett å gre igjennom, produktene gir en fin glans og sist men ikke minst så lukter håret fantastisk fresht etterpå! Tommel opp. Jeg kommer til å fortsette å bruke Evo fremover. Hvorfor kjøpe Joico sine produkter når de inneholder miljøskadelige stoffer og ikke gjør noe bedre for håret mitt enn disse produktene? Jeg er solgt, rett og slett. Og dere, hvor søte er ikke tekstene på flaskene da?

Likes

Comments

Nå som minusgradene har bredt seg over sørlandet, har det blitt midlertidig stopp på tomta. Vi blir rett og slett ikke ferdig med å støpe alt, og må vente til varmegradene er på plass igjen. Typisk. Så da blir det enda litt mer unødvendig venting, men sånn er det jo bare... Litt housepiration er aldri feil, så jeg deler litt inspo i stedefor å oppdatere noe særlig om huset! Det er så utrolig mye inspirerende på pinterest, dagdrømmer meg helt bort når jeg scroller nedover... Jeg er vel ikke den eneste?

Likes

Comments

@kamillahaaland