READY SET GO!

Selvom det føles som om det har gått et halvt liv, er alt endelig på plass og vi kan faktisk gå i gang med husbyggingen! Fy faen, endelig! EN-DE-LIG.

Da vi i mai 2015 kjøpte tomta, hadde jeg aldri i min villeste fantasi sett for meg at vi ikke skulle begynne før i slutten av september 2016... Jeg var godtroende nok til å tenke at vi skulle begynne byggingen september 2015, jeg. Er det noe dere der ute må vite dersom dere tenker på å bygge hus selv - du møter mange hindringer på veien. Så belag dere på god tid...

SÅ, i morgen får vi opp alle "kasettene" på tomta og kan gå i gang med støping av grunnmuren. Jeg gleder meg så innmari til den er ferdig, sånn at jeg kan se hvor huset faktisk kommer. Det blir gøy, det! Også ikke minst det å kjenne på at man faktisk har begynt på det hele. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

All about tiles!

Når man skal bygge hus fra scratch er det mange valg man må ta. Alt fra størrelse på rom, planløsning, hvilken leverandør av materialer man skal velge, hvor man vil legge inn litt ekstra penger og hvor man skal velge mer økonomiske valg. Og når disse valgene er tatt, skal man dekorere alt. Personlig synes jeg det er der det er aller flest valgmuligheter. Hjelpes meg! Kommer jeg noen gang til å komme frem til hvordan ting skal se ut? Hvilken stil kommer jeg til å ende opp med? Og kommer jeg til å trives med sluttresultatet?

I dag har jeg rundet pinterest når det kommer til flise-inspo. Jeg synes dekorerende fliser kan gjøre veldig mye! Ser for meg at det blir fliser på bad og kanskje i gangen. Har i tillegg også litt lyst til å få til noe på kjøkkenet. Noe ala slik som på bilde to og seks. Hvitt og blått er farger jeg liker veldig godt, så disse flisene falt jeg pladask for. Ellers elsker jeg fiskebensmønster, men det har jeg fått et solid nei til av min bedre halvdel. Hehe, så da for jeg bare høre på han der, i og med at det blir jeg som tar flest valg når det kommer til innredning og interiør. Han må jo nesten ha noe å si han også.

Hva synes dere? Og følg gjerne @Housepiration på instagram!

Likes

Comments

​Se den søte, lite stakkaren som lå i sjokk i garasjen da jeg kom hjem! Han prøvde å flykte da jeg kom kjørende inn, og alt jeg fikk med meg var at et eller annet fløy opp mot taket i garasjen, og plutselig kom ned igjen. Går ut i fra at den krasjet i en bjelke eller noe. Den lå og sprellet litt i bakken, før den til slutt så ut som den sovnet. Men den pustet fortsatt. Prøvde å pirke litt i den, og da den prøvde å komme seg avgårde, skjeinte den bare noen centimeter avgårde før den lå rett ut igjen. Klappet den litt, og skjønte at den lille tassen trolig hadde fått hjernerystelse. Fant frem en skoeske og la oppi litt gress og frø til den. Den lå der i over en time, før den tilslutt fløy av sted da jeg skulle prøve å gi den litt vann. Aww, så da ble det happy ending til slutt! ❤

Likes

Comments

MY CUP OF TEA

Søndag og dagen derpå. I går var vi i 70-årsdag til min svigerbestefar. En heidundrende feiring med mye godt i glasset, live opptreden, gode kaker og hyggelige mennesker. I tillegg kom konkurranseinstinktet frem hos mange av oss i løpet av kvelden. Vi hadde flere konkurranser og jeg kjenner jeg er litt støl i ryggen i dag etter å ha tatt markløft med en 60 kilos tung jernklump, som kunne minne om en kettlebell. Viktig å vise litt girlpower! Fikk også mye skryt for å ha den beste teknikken blant jentene. Ble nokså overrasket over at den faktisk var 60 kilo da vi veide den, jeg trodde den var 30-40 kilo... Ikke har jeg trent styrke på et halvt år heller, så alt i alt er jeg egentlig sabla fornøyd!

Festen tok plass 30 minutter hjemmefra, og da jeg kjørte opp, var jeg nokså sikker på at noen andre kom for å hente oss, og at bilen endte opp med å stå der oppe i dag. Tror dere jeg var happy da kjæresten til Reidar's fetter var edru og kjørte oss og bilen min hjem i natt? Åh, så deilig. Så i dag har vi altså ingenting på tapetet. Vi har nettopp trøkket ned hver vår pizza og ser på the 100. En skikkelig sløv søndag her i hus med andre ord. Har i tillegg funnet meg en kopp med Yogi Tea Classic, den er så god! Kjøpte den for første gang tidligere i uken, og kommer definitivt til å kjøpe den igjen når den er tom! Yum.

Har dere hatt en fin helg?

Likes

Comments

07.15 Våkner opp nok en gang i løpet av natten. Tenker at jeg burde stå opp, fordi jeg vet hvor grusomt vanskelig det er å komme seg til hektene når vekkerklokken ringer, dersom jeg legger meg til å sove igjen... Jeg går igjennom diverse nettaviser på mobilen og ser igjennom mystories på snapchat.

08.00 Forlater senga og går ned på badet. Setter på bluetooth-høytaleren for å høre deilige toner fra Petit Biscuit spre seg i rommet. Renser huden, tar en dusj, setter det nyvaskede håret i en turban og fortsetter hudpleierutinen før jeg påfører makeup.

08.45 Smeller sammen et par skiver med rekesalat og agurk og ber kaffemaskinen trylle frem en kopp cappuccino. Spiser og slapper av med macen på fanget mens jeg ser ut på regnet.


09.35 Kjøre hjemmefra til Mandal.

09.50 Går innom jobb for å hente laderen til mobilen, så jeg kan ha i laderen mens jeg spiller musikk via telefonen i bilen.

10.00 Tar turen innom sportsoutleten for å kjøpe litt stæsj til mine kjære, og jeg endte så klart opp med et par godsaker til meg selv også.

10.30 Setter meg i bilen for å kjøre til Kristiansand. Det er lenge siden det har vært så tåkete som det var i dag!

11.15 Parkerer i parkeringskjelleren på sandens senter.

11.30 Bestiller en stor juice og en avocado sandwich på joe and the juice mens jeg scroller gjennom en haug av bilder på instagram. Bildet under er riktig nok ikke tatt i dag, men bestillingen er den samme.

12.00 Starter arbeidsdagen på Brilleland på Sandens senter. Vi skal bytte kjede til brilleland, og skal derfor besøke brilleland sine butikker i Kristiansand en gang i uken frem til vi åpner selv 20. oktober. Det er mye å sette seg inn i, så det å få opplæring i butikker som allerede har vært oppe og gått i flere år er gull verd.

16.10 Tar en halvtimes lunchpause og spaserer til nærmeste kafé, jordbærpikene. Må virkelig skryte av vegetarutvalget deres, fantastisk! Så jeg tok meg friheten og bestilte meg en vegetarburger til lunch, eller middag om du vil... Så godt!

16.40 Pausen er over og jeg er tilbake i den koselige, lille butikken igjen.

20.00 En arbeidsdag med mye ny informasjon og mange nye inntrykk er over, og jeg tar beina fatt og rusler til bilen.

20.15 Stopper innom statoil for å fylle bensin, og når det viser seg at de har halv pris på alle is er jeg ikke vond å be. En liten snack ala sol-is på vei hjem er alltids fint. Har alltid sett på sol-is som noe kun folk over seksti spiser, men den isen er jammen med god. Ikke rart den fortsatt er på markedet!

21.05 Endelig er bilen parkert og jeg er hjemme!

21.30 Slår på Top Model på FEM for å se skjønne Benedicte på TV. Hun er seg selv lik på TV ❤

22.52 Blogginnlegget er akkurat ferdig og jeg går inn for å pusse tenner, fjerne sminke og rense ansiktet. Natta!

Likes

Comments

Siden jeg ikke blogget på nouw i sommer, slenger ut en aldri så liten collage med bilder fra både Norge og Spania!
Hvordan var sommeren for dere? Hadde dere ferie lenge?

Likes

Comments

Etter at jeg forlot Nouw til fordel for United Influencers, forsvant alt av bloggmotivasjon. Jeg er derfor tilbake på nouw, noe jeg tror er det rette valget for meg. Jeg har savnet å kunne velge et annet design enn hva alle de andre på IU har, jeg har savnet å dele større bilder, jeg har savnet å lage collage, og sist men ikke minst har jeg savnet det gode samholdet som er blant bloggerne på nouw. Så, jeg er herved tilbake! ❤

Likes

Comments

@kamillahaaland