Sponset av footway.no

A NEW PAIR OF PERFECT BOOTS!

Fikk disse bootsene fra Steve Madden for noen dager siden. Var de ikke utrolig flotte? Jeg trengte et par brune skoletter, så det passet meg utmerket. Prøver å bli flinkere til å velge brunt, og ikke alltid bare "safe" velge sort... Og disse gjør seg veldig sammen med en brun skinnjakke, kåpe eller hva det måtte være. På toppen av det hele er de utrolig behagelige å gå i. Jeg er så fornøyd! Sjekk ut footway.no folkens, svært utvalg og kjapp levering. Anbefales!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

EVERY NIGHT IS TACO NIGHT!

Herlighet, jeg har funnet et helt fantastisk kjøkkenredskap! Spirelli! Har dere hørt om det? Den lager agurker, gulrøtter osv til spaghettistrimler. Maten blir enda finere å se på og enda gøyere å spise. Gjett om jeg skal prøve meg på grønnsaksspaghetti en dag. Nam! Det går dessuten også like fort å lage strimler som å kutte opp det man skal ha...

Lagde også en guacamole til tacoen. Det er så digg, elsker smaken av avokado! Tilsatte chili, salt og pepper. Voilá. Superenkelt og supergodt. 

Likes

Comments

Dette var omtrent det eneste bildet som ble tatt lørdagen på palmesus. Da jeg skulle inn på festivalområdet kom jeg ikke inn med kameraet fordi det var for "profesjonelt". Nokså merkelig i og med at jeg fikk ta det med meg på fredagen da!? Vel vel, endte opp med å dra tilbake der vi hadde vors for å legge i fra meg hele veska. Tok kun med mobil og bonger og det ble derfor meget lite dokumentasjon fra lørdagen annet enn på snapchat. Huff! Men ja, kinda waste of money med den lørdagen. Tror kun jeg var en time inne på festivalområdet. Og ja, kom hjem med stort sett alle bongene på bildet. Fy fader, neste år skal jeg IKKE kjøpe 20 bonger. Synes det var skikkelig stress å få tak i drikke, du gidder jo ikke dra til andre siden av område for å skaffe noe å drikke når du er midt i mengden på en konsert...

I dag bestilte jeg meg VIP Weekend pass til palmesus 2017! Det blir bra. Etter det jeg har forstått så er forskjellen med VIP at det er det mulig å sette seg ned der, lade mobil, betale med kort i tillegg til å få noe annet enn øl, cider og vin. Tror det hele blir enda bedre når man kan sette seg ned en gjeng ved et bord. Da blir det gjerne til at man kommer tidligere...? Aner ikke. 2017 vil vise!

Var ikke genseren fet forresten? Palmegenser på palmesus måtte til!

Likes

Comments

Jakke fra Zara, singlett fra HM, belte fra Nelly, shorts fra Bikbok, støvler fra Ilse Jacobsen, klokke fra Daniel Wellington, solbriller fra Ray Ban og veske fra Scotch & Soda.

Ellers kom jeg ikke inn på palmesus med kameraet mitt i dag, så la det igjen hos de jeg var på vors hos. Det visst nok for "profesionelt". Nå er jeg endelig inne og klar for å rocke kvelden til god musikk sammen med fine folk!

Likes

Comments

@kamillahaaland