Tenkte å vise dere mitt nyeste kjøp, et par nye støvler fra Ilse Jacobsen, og med det sier jeg meg klar for regn på palmesus i morgen. Hunterstøvlene mine er altfor lange, og i tillegg har de ikke fór og blir fort klamme. For store er de også. Derfor gikk jeg like godt til innkjøp av et par nye, lave. Støvler er jo alltids greit å ha... Det regner jo tross alt en del i dette landet... Blir virkelig ikke klok på været som er for tiden. Ene øyeblikket styrtregner det, mens fem minutter etterpå er det solskinn, og ti minutter etter der igjen er det ny regnbøye... Eh, hæ? Men ja, palmesus og regnvær altså. Jævlig kjipt, men man kan jo ikke annet enn å gjøre det beste ut av det. Det blir nok superbra likevel. Så selger de jo i tillegg disse råstygge ponchoene som blir helt gull å ha i regnet! Og litt alkohol innabors til deilig musikk med go'jentene - det blir bra uansett hva værmeldingen skulle spå!

READY FOR A RAINY FESTIVAL!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Åh, gjett hva dere? Bilen gled rett gjennom EU-kontrollen. Herregud, så letta jeg var. Kun én ting de fant som var galt, og det var at lyspæra over skiltet var gått... Kun en liten filleting, shit, det overgitt alle forventninger! Ellers har de begynt å sprenge på tomta, noe som også gjør meg sinnsykt glad. Det er så deilig at ting går min vei og ikke minst at det virkelig skjer noe i forhold til husbyggingen. Er så fornøyd om dagen!

Tenkte forresten jeg måtte vise dere de nye solbrillene jeg fikk meg her for et par uker siden. Er meget flittig bruker av solbriller, og føler meg helt fortapt uten. Dersom jeg glemmer dem, blir jeg gående å se ned i bakken med mindre det er styrtregn... Det er jo ikke akkurat bakken man ønsker å se nå som det er sommer og yrende liv her nede på sørlandet!

YET ANOTHER PAIR OF PRADAS!

Likes

Comments

God morgen, solstråler! Denne morgenen våknet jeg av meg selv før vekkerklokken, det skjer jammen ikke ofte. Halv ti våknet jeg uthvilt en halv time før spetakelet av ei vekkerklokke skulle til å gå i gang. I skrivende stund sitter jeg på verkstedet og venter på at bilen skal bli EU-godkjent. Er rimelig spent, samtidig som jeg selv føler bilen er i super stand. Men hva vet vel jeg? Jeg kan jo tross alt minimalt om bil...

FINE LILLE LOPPA MI, PLEASE LA DET BLI BILLIG!

Likes

Comments

God lørdag!

I dag kjørte vi inn på IKEA for å gjøre et nytt forsøk på å tegne kjøkken. Til vår store overraskelse var det ingen andre som skulle tegne kjøkken i dag, og vi fikk hjelp hele tiden - gratis! Det kan jo ikke bli bedre. Vi har prøvd å knote med IKEA-programmet tidligere, men har stort sett bare gitt opp. Det var helt RÅTT å se hvor fort hun som hjalp oss tegnte. Wow! Under ser dere kjøkkenet vi har tatt utgangspunkt i. Et vakkert kjøkken med gode løsninger. Vi har riktig nok gjort en del endringer...

KITCHEN PLANNING!

Så noe liknende kjøkkenet over vil ta plass i huset vårt etterhvert. I stede for tre hvitevarer under luken/åpningen, skal vi kun ha to og kutte ut den på høyre side. Åpningen over vil derfor naturligvis bli litt mindre i bredden. Vi har også tenkt til å ha det åpent i luken slik at vi kan se rett ned på trappoppgangen og få enda mer lys derfra. Det vil også bli en fortsettelse på benkeplassen frem til ovnen og mikroen kommer. Det blir heller ikke brunt, men hvitt. Benkeplatene vil enten bli i marmormonster eller eventuelt betong hvis Reidar klarer å lage en fin benkeplate selv. Vi for se hva som blir penest! Vasken blir forresten sort og vasken og koketoppen bytter plass og ventilatoren forsvinner. Vi får et stort vindu der som den sorte veggen er. I tillegg vil ikke skapet helt til venstre være åpent eller peke til venstre. Åh, jeg tror det vil bli superfint! Elsker den lille baren, da! Perfekt når man lager mat og har besøk.

Likes

Comments

SAY HELLO TO THE NEW MEMBER OF MY CAMERA FAMILY!

Denne lekkerbisken kom på markedet i 1971 og har nå endt opp i mine hender. Det er tydelig at dette kameraet har hatt en god eier, det er omtrent strøkent. Objektivet som følger med er en 50mm f1,8 som fulgte med som kit-linse til dette huset back in the days. Fikk kjøpt det til en slikk og ingenting på finn! Har nettopp installert en sorthvitt film i det, så det blir spennende å se hvordan de 36 bildene blir til slutt. Dette blir mitt steg inn i den analoge verdenen, sammen med en fargefilm jeg har kjøpt til det analoge kameraet fra 1991 som jeg fikk av sjefen min på julebordet. Hehe! Fantastisk. I dag har de faktisk begynt å grave på tomta vår, så nå begynner det virkelig å skje noe i forhold til hus og mørkerom!

Likes

Comments

Saltet er sponset av arnika.no

Alt du trenger er: 1 dl epsom salt, 2 spiseskjeer olivenolje & saften av en halv sitron.

Utdrag fra kk.no; "Epsom-saltets ene ingrediens, magnesium, spiller en rekke roller i kroppen, inkludert å regulere aktiviteten av over 325 enzymer, redusere betennelse, hjelpe muskel- og nervefunksjon og bidra til å hindre blodpropp for å nevne noe. Sulfater skal hjelpe til med å forbedre absorbsjonen av næringsstoffer, gjøre at kroppen klarer å kvitte seg med toksiner (giftstoffer) og kan bidra til å lette migrene." Epsom salt absorberes lett igjennom huden og er derfor populært som badesalt. Gjett om jeg gleder meg til huset vårt står ferdig med badekar og hele pakken!

Epsom salt kan kjøpes her, og bruker dere rabattkoden "218885" får dere 10% rabatt på alt hos arnika.no!

​     

Likes

Comments

God morgen, solstråler! Denne tirsdagsformiddagen har vi vært i møte med banken. Ting begynner endelig å falle på plass når det kommer til husbyggingen. Igangsettelsestillatelsen er i boks, og nå er det en uke til vi får svar på hvor mye vi får i byggelån. Det vil altså si at om en ukestid er graverne på plass på tomta og vi er i gang. Herregud, e-n-d-e-l-i-g!

SALLAD AND INSPIRATION ON THE MENU!

Likes

Comments

THE WHOLE SQUAD!

KASETTER FYLT MED MUSIKK MÅ TIL.

DE TRE FLOTTE BURSDAGSBARNA!

JORDBÆR FYLT MED GELÉSHOTS OG FINE MEIBEL OG ANNE MA.

INGVILD MI

DISSE JENTENE, ALTSÅ!

For en kveld! Også såå mange gjennomførte 80tallsjenter, da! Koste meg glugg ihjel i går. Noen av dere fikk kanskje med dere galskapen på snapchat? Haha. Vel, litt galskap må til i blant. Hadde jo pakket med meg toalettsaker, dyne og pute og skift og var egentlig forberedt på å sove over. Festen fant jo sted 40 minutter hjemmefra, og jeg regnte absolutt ikke med at noen gadd å kjøre meg hjem. Vel, jeg tok feil der. Snilleste @lene og Ronny kom ved midnatt og kjørte meg til Mandal. Fikk sjekket trøkket på byen og spist nattmat før vi til slutt tok taxi hjem. Var utrolig takknemlig for å våkne opp i egen seng i dag tidlig, det er alltid deilig! Spesielt dagen derpå...

Fant dere på noe sprell i går, da?

Likes

Comments

Produktene er sponset

På fredag dro jeg innom posten for å plukke opp pakken min fra Arnika.no! Pakken inneholdt et lite lass av vegansk proteinpulver, noe jeg har hatt lyst til å prøve en stund, og nå skal jeg jammen få teste i vei! Fikk tilsendt 800 gram med vaniljesmak, 400 gram naturell og 400 gram med sjokoladesmak. Har ikke rukket å smake på alle, men hadde naturell i smoothien min i går morges, og den må være meget naturell, for jeg kjente ingen annerledes smak enn jeg ellers merker... En stor fordel med Third Wave Nutrition sitt Plantforce Synergy proteinpulver er at det er en blanding av risprotein, erteprotein og hampprotein. Det er derfor fritt for allergener som melk, hvete, gluten og soya. Det kan dermed også brukes av de som ikke tåler melkeproteiner og sånne som meg som liker å spise plantebasert for miljøet og egen helse. Kommer tilbake med mer etterhvert som jeg har fått testet dem ut skikkelig!

PLANT BASED PROTEIN POWDER!

Psst! Koden "218885" gir 10% avslag på hele nettbutikken!
Rabattkoden går heller ikke ut på dato med det første!

Likes

Comments

VERDENS FINESTE BLOMSTER

Mamma kom innom på jobb med en superfin bukett med peoner til meg siden jeg fikk Europeisk Diplom. Peoner er absolutt mine favorittblomster. Så vakre! Disse har uten tvil gitt stuebordet et løft. Det er ikke så lenge jeg kan sitte å betrakte dem. Kvelden byr på 80-tallsfest i Finsland(!), og jeg må egentlig bare hive meg i dusjen med det samme for å rekke det hele. Følg med på snapchat for artige antrekk, da! Ja, for jeg regner med at folk går all inn... Hadde tenkt til det selv, med tidenes grilldress i de sykeste farger, walk-man på lomma, svære plastringer i ørene og puter på skuldrene. Desverre var det ikke så enkelt å få tak i, så jeg kjører oversizede klær ala 2016 med stort, kreppet hår og rosa kinn! 

Adde meg på snapchat? Jeg heter så klart kamillahaaland!

Likes

Comments

@kamillahaaland