Hei dere! I går måtte jeg innom på senteret for å kjøpe denne deilige jumpsuiten. Da jeg så den på nettbutikken til bikbok, kunne jeg ikke la være. I tillegg hadde de 30% på alle ordinære varer i hele går, noe som passet meg utmerket. Betalte rett i overkant av tohundre kroner for den. Kupp!

Tok den på meg for kvelden. Ingvild, som jeg bodde med i Kongsberg, disket opp til vinkveld! Skikkelig hyggelig, og etterhvert ble det rimelig bra gang på folk. Det ble line dance på parketten, kakerester på tallerkene, og ørten vinglass på bordet og latter som gjallet i veggene. Akkurat sånn det skal være, hehe. Da klokka passerte midnatt ble det bursdagssang og stor ståhei. Tenk, i dag fyller jeg 24 år! Hadde hvertfall en utrolig fin kveld og natt med de herlige jentene. I kveld er det ny flaske vin og mer moro som står for tur, men først konfirmasjon!

Jumpsuit fra Bikbok, cardigan fra Tiger of Sweden, sko fra Roots, klokke fra Daniel Wellington & veske fra Marc by Marc Jacobs.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Sponset av Essilor Norge

Da jeg kom hjem fra Spania lå det et lite lass med pakker til meg, noe som alltid er like moro! Den ene pakken inneholdt mine nye briller fra det danske merket Prego med essilor sine eyezen-glass. Som dere vet så er jeg optiker, men likevel har jeg ikke hatt noen briller jeg har brukt til daglig. Dette er noe mange av de jeg har hatt i synsprøvestolen har spurt om. En optiker uten briller liksom...? Hehe! Siden jeg ser utrolig godt på avstand, har jeg alltid følt at rammen bare er i veien i og med at jeg ikke har fått noen nytte av dem. Men nå! Disse glassene er superdeilige! Greia er at de har et lesetillegg nederst i glassene, som gjør at øynene slapper mye mer av. Jeg har problemer med fokuseringen på nært, og ender ofte opp med å myse eller å se med ett øye for å se klart dersom det er noe smått på nært, men med disse brillene trenger jeg ikke det! Dette er i seg selv deilig og grunn nok til å velge å bruke briller for min del, en annen sak er at man med et lesetillegg på rundt 0,50 dioptrier kan forhindre utvikling av nærsynthet, noe som vil være aktuelt for de fleste av oss. Noe annet jeg liker skikkelig godt med disse glassene er at de har et svakt gulskjær i glassene. Dette synes jeg er veldig behagelig å se med. Jeg opplever mer kontrast og synes i tillegg det er mer behagelig i forhold til lyset... Tok meg selv senest tidligere i dag da det var overskyet og relativt grått vær med regn i lufta, i å myse og ikke klare å se oppover på grunn av lyset. Hadde da ikke hverken briller eller solbriller på. Og den tredje tingen jeg synes er veldig positivt er overflatebehandlingen Crizal Prevencia som i tillegg til alt en overflatebehandling skal gjøre, filtrerer bort det skadelige blå lyset. Det er viktig å se godt, man øyehelsen er også viktig å huske på. Har man allerede briller, hvorfor ikke legge på en overflatebehandling som kan forebygge mot potensielle øyesykdommer?

Jeg skal innrømme at det er veldig uvant å bruke briller, spesielt i og med at jeg har tatt i styrken min i glassene. Jeg har en liten skjevhet i hornhinnen på begge øyne og er litt langsynt på det ene øyet. Merker godt at det er litt tilvending, og jeg er veldig sensitiv for hver minste lille forandring når det kommer til synet. På jobb i dag bestilte jeg faktisk opp eyezen-glassene til en gammel lesebrille jeg har liggende. Det blir aldri til at jeg husker å sette på meg lesebrillene, og da hjelper de jo fint lite. Så da tenkte jeg at jeg kunne like gjerne slipe inn eyezen-glassene i dem. Bestilte uten styrke på avstand for å prøve ut det også, det er jo det jeg er vant med. Så lenge lesetillegget i bunnen er der og gulskjæret i glasset, så er jeg meget happy!

Hva synes dere om brillen?

Likes

Comments

Da er jeg hjemme etter en dag med nye inntrykk og opplevelser. Jeg har vært på min første yogatime! Det åpnet jammen øynene min for et par ting. For det første kan jeg aldri huske å ha vært så avslappet før noen sinne, jeg følte nesten jeg var i en slags egen boble under avslapningsdelen. Vanskelig å sette ord på. Kanskje er vi egentlig konstant stresset selvom vi ikke tenker over det? Det andre jeg fikk oppleve var hvor sinnsykt stiv kroppen min er. Det kom nesten som et sjokk. Spesielt da jeg så på de som tydeligvis hadde deltatt på yoga en del. Wow, altså. Har virkelig mye å hente på dette, så det blir garantert kurs på meg. Alt i alt er jeg veldig positiv og gleder meg til å fortsette.

Etter yogatimen dro Christiane og jeg innom restauranten like ved. God mat, saft og kaffe ble bestilt og vi kjaste i vei i noen timer før vi måtte innta hver vår bil og kjøre hjem. Kvelden går altfor fort når man er i godt selskap.

Likes

Comments

Etter å ha vært skikkelig slapp på alt av trening og kosthold de siste tre månedene har jeg nå kommet meg i rett spor igjen. ...Håper jeg. På søndag bestemte jeg meg for å komme inn i treningsrutiner igjen, selvom det er skikkelig vanskelig etter å kun ha trent to ganger på tre måneder. De sier jo at det tar 21 dager før man er inni rutinene igjen. Hadde en styrkeøkt og ble så klart ordentlig lemster, noe jeg merket skikkelig godt på gårsdagens spinningstime! I dag skal jeg ha prøvetime på yoga, noe jeg tror kommer til å være enda verre som lemster. Har veldig lyst til å begynne med yoga, så håper jeg liker det! Christiane og jeg ska begynne på et 7-ukers yogakurs dersom vi liker det vi i dag skal oppleve. Etter 7 ganger på kurs, ser jeg for meg at man har litt peiling og kan begynne å trene hjemme eller hvor enn man ønsker. Det virker jo kjempegreit! Jeg kunne i allefall trengt å bli litt mykere og mer elastisk, noe jeg hvertfall ikke blir av å sitte på synsprøverommet hele dagen. I tillegg tror jeg alle som lever i 2016 kunne hatt godt av å stresse ned med pusteteknikkene som det også fokuseres på i yoga.

​I dag er det tirsdag, noe som betyr at jeg egentlig kunne sovet lenge. Likevel våknet jeg først klokken syv, så halv ni. Halv ni sto jeg opp og satte føttene i tøflene og slang på meg morgenkåpen for å lage meg en god frokost. Hva har skjedd? Jeg som vanligvis ligger i koma i 13-14 timer om jeg har mulighet og som er like trøtt uansett om jeg sover 4 eller 14 timer... Kanskje er det siden det har blitt lysere ute? Kanskje er det fordi jeg har sluttet på p-pillene etter ørten år på dem? Eller kanskje det er det veganske kostholdet som har gitt meg mer energi? Det føles hvertfall helt fantastisk å ha mer energi og en døgnrytme som er tilnærmet normalen i samfunnet. Så jeg håper virkelig at den varer!

Dagens frokost! Smoothie bowl med den røde smoothieblandingen fra Rema 1000, rismelk, erteprotein, chlorella, blåbær, linfrø, jordbær, banan, valnøtter og chiafrø. Dandert på ekte bloggersk måte.

Har dere testet ut yoga før? Hva synes dere?

Likes

Comments

Vant dette nettbrettet på en konkurranse på instagram forleden. Jeg elsker å vinne, og synes så klart det var skikkelig stas, selvom jeg allerede har en iPad som jeg så og si aldri bruker. Planen min var egentlig å selge den, men etter å ha sett noen reviews på youtube bestemte jeg meg for å åpne den likevel. Jeg har alltid vært fornøyd med alt fra apple og har liksom ikke sett for meg at noe annet kan matche dem, men her må jeg si det er mye som veier opp!

Jeg har kun brukt den i noen timer til sammen, men til nå er det noen ting jeg liker virkelig godt med den. For min del er det største plusset at man kan sette inn minnekort i den. Ikke bare er det kjekt med mer lagringsplass, men man ha minnekortet i kameraet og ta masse bilder og få dem rett inn på paden. Det er jo perfekt for oss som blogger! Dette var årsaken til at jeg faktisk åpnet esken og begynte å ta den i bruk fremfor å selge den. Jeg angrer ikke! Synes også det er utrolig praktisk at man kan sette på blålysfilter, som gjør at man enklere får sove. Jeg har jo allerede en døgnrytmeforstyrrelse som gjør at jeg i perioder tar søvnhormonet melatonin for å rette opp i døgnrytmen. Når man sitter mye på skjermer på kveldstid forstyrres produksjonen av melatonin og mange får problemer med å få sove. Dette filteret er helt klart et av de store tingene jeg liker godt med denne paden. Dersom man ønsker, kan man i tillegg sette inn simkort, noe jeg ikke kan på min iPad 2. Og til slutt må jeg si den er super å ha med seg! Den veier kun 350gram og med en 8tommers skjerm tar den heller ikke så mye plass, samtidig som den ikke er for liten. Når det kommer til det jeg ikke liker så synes jeg den er noe treig. Alt i alt er jeg superfornøyd! Så nå er det jammen med iPaden min som legges ut for salg i stede. Det hadde jeg ikke trodd da jeg vant den...

ONE HANDY LITTLE FELLOW

Likes

Comments

Min herlige venninne Christiane hadde bursdag i går, og det ble middag, cupcakes og roser på henne da hun kom på besøk. Det er utrolig hyggelig med besøk, og jeg gleder meg skikkelig til å bli ferdig med huset og kunne invitere i hytt og pine. Sånn som det er nå, føler jeg ikke at jeg kan invitere folk på samme måte som jeg ellers ville gjort. Kanskje kommer det av at jeg selv føler at jeg er litt "på besøk". Jeg vet ikke. Jeg gleder meg hvertfall uendelig mye til å få min egen bolig i en lys og fresh stil som jeg kan trives skikkelig godt i. Et eget hjem. Å føle på det å ha et hjem, det er en følelse jeg ikke har hatt helt hundre prosent på noen år... Vi har satt oss en frist om å bli ferdig med huset til neste jul, så nå er det bare å satse på at vi blir det, og helst litt før.

Likes

Comments

Dere har vel fått med dere fargeleggingstrenden som har tatt helt av i det siste? Her i hus er det intet unntak. Jeg kjøpte meg en fargeleggingsbok for en stund tilbake, og det er tydeligvis flere i hus som har lyst på en sånn. På søndag satt jeg med ned med boken og fargeblyantene igjen. Min kjære kom etterhvert bort og bladde i boken og sa "den vil jeg fargelegge" på alle de morsome motivene. "Det kommer Ikke på tale" tenkte jeg, og kjøpte en fargeleggingsbok til ham i gave i går. Denne har kjempemange fine dyremotiv! Så nå blir det fargeleggingsdate på oss i nærmeste fremtid. Tenk, 25 og snart 24 år. Det er nesten litt komisk, men det er jammen deilig å logge seg helt av sosiale medier, slå av TVen og sette seg ned med fargeblyantene og litt musikk.

Har dere slengt dere på trenden, eller?

Nå skal jeg sluke frokosten min og komme meg på jobb. Jeg elsker tirsdager, for da har jeg kort arbeidsdag og kan jeg sove lenge. Denne morgenen har jeg brukt på å bake kake. Det er ikke ofte! Jeg får besøk av Christiane etter jobb, og hun fyller 24 i dag! Så det er klart vi må ha kake. I tillegg har den ene sjefen min også bursdag i dag, så jeg har laget en kake til å ta med på jobb også i samme slengen. Det er jo alltids hyggelig med det lille ekstra. Jeg var jo i tillegg så godt i gang med kakebakingen. Det er forresten første gang jeg har bakt vegansk kake, men den ble supergod! Oppskrift kommer. Håper dere får en strålende tirsdag!

Likes

Comments

Gikk litt amok på taxfree'en og røsket med meg en hel haug med hudpleieprodukter fra Origins. Ny rens, øyekrem, ansiktskrem, to ansiktsmasker og en maskeprimer. Deilig! Jeg elsker å teste nye produkter og finne nye favoritter. 

Jeg har virkelig fått øynene opp for dette merket i det siste, og er så fornøyd! Deres nye "maskimizer" måtte jeg bare prøve ut. Jeg kjøpte først masken "clear improvement" på vei ned til Spania. Denne ansiktsmasken er hittil den beste jeg noen sinne har prøvd. Fy flate, så deilig huden blir etterpå! Denne kommer til å være i hus til en hver tid fremover, uten tvil. På vei hjem igjen kjøpte jeg med meg en maske til å ha over natten i tillegg. Man får jo aldri nok fuktighet, sant?

​Har dere prøvd ut origins? Hva synes dere?​

Likes

Comments

@kamillahaaland