God morgen fra Stavanger! Etter en lang og hektisk uke med flytting av arbeidsplass og ferdigstilling av ny butikk, har dagene stort sett kun gått til soving og jobbing, noe som sikkert merkes på oppdateringene her inne. Derfor var det ekstra deilig å på fredag kunne ta langhelg frem til tirsdag. Da jeg våknet i går, fikk jeg støvsugd og shinet bilen innvendig, noe jeg ikke har gjort siden jeg kjøpte den for snart halvannet år siden. Shame on me! Vel, det var hvertfall utrolig deilig å få det gjort, og da bilen var ferdig ryddet, støvsugd og mattene var nyvasket suste jeg vestover. Der ventet en avslappende familiekveld hos min tante, onkel og to søskenbarn.

Denne morgenen har jeg lest videre i boken "Du elsket alltid havet". Det er sjeldent jeg har roen til å få lest og det er jammen også sjeldent jeg finner bøker som er så fengende som Lucy Clarke sine. Boken har vært fengdene fra første stund, akkurat som "Den du ikke var" som var den forrige boken hennes jeg leste.

Nå skal vi straks avgårde i selskap til morfars kjæreste som fyller 78 år. Det blir hyggelig! Da får jeg jo også truffet enda flere av familien min her borte, og det er alltids like hyggelig! Ha en trivelig søndag, dere!

Likes

Comments

Jakke Stradivarius
Genser Bikbok
Bukse Bikbok
Veske Tory Burch

Likes

Comments

Oppholdet er sponset

GOD MORGEN FRA THON HOTEL KRISTIANSAND!

Jeg har sovet utrolig godt i natt! Disse sengene er bare fantastiske. Våknet opp i toppform til tross for at vi drakk en del vin og slapp oss løs på dansegulvet i går kveld. Er sikker på at det er chilli cheese'ene som gjorde underverker, blir aldri dårlig når jeg spiser det til nattmat. Kanskje ikke så rart med tanke på det skyhøye saltinnholdet... Vi var heller ikke ute til langt på natt, noe jeg pleier når jeg er ute. Var faktisk i seng rundt to.

Jeg elsker jo hotellfrokost, men tror dere ikke jeg sov meg igjennom hele frokosten i dag tidlig? Mobilen hadde gått tom for strøm på natta, og vekkerklokka ringte ikke. Så da ble det takeaway frokost fra joe and the juice i stede. Hotellet har jo helt perfekt beliggenhet! Utgang til markensgate, som er hovedgata her i Kristiansand i tillegg til at man ikke behøver å bevege seg ut i regnet for å komme seg til Joe, det ligger nemlig rett ved siden av utgangsdøra. Perfekt!

Ellers har jeg hatt en lang dusj, spradet rundt i morgenkåpe og tøfler, hørt på regnet og sett utover byen fra sengen.

Kanskje det beste av alt, på søndager tilbyr de utsjekk klokken 18. Det passet meg helt ypperlig!

Har dere hatt en fin helg?

Likes

Comments

Oppholdet er sponset

Hei dere, og god lørdag! Endelig fikk jeg sovet ut etter en lang uke i dag tidlig. Jeg har sjekket inn på Thon Hotel Kristiansand for natten og skal i kveld ut på vift her i Kristiansand med en gjeng fine folk.. Det er svært sjeldent jeg har vært ute i Kristiansand, så det blir moro! Og når det kommer til hotellrommet, så er alt jeg har å si; FOR ET ROM. To sitteområder, deilig dobbelseng, to TVer, kaffemaskin, te, sminkespeil, en diger veranda og hele pakka. Gjett om jeg skal kose meg her her, da!

Likes

Comments

A refreshing coffee shake from Joe's!

God morgen, dere! I dag er det duket for siste arbeidsdag i Kristiansand, denne gangen på Sørlandssenteret. Til tross for at det er langt å kjøre, har det vært utrolig moro å få jobbe i andre butikker og se hvordan andre har det i forhold til rutiner og miljø. Vi åpner jo Brilleland på Amfi Mandal om en uke til bare! Så det å lære seg datasystemene og alt annet som er nytt er jo en stor fordel. Har kommet inn i mye, men langt i fra alt. Heldigvis får vi god hjelp under åpningen, så det skal nok gå veldig fint! Nå skal jeg sluke i meg resten av avokadosandwichen og kaffen og komme meg opp på senteret og starte arbeidsdagen!. Vi snakkes!

Likes

Comments

...Is even better!

Er det noe jeg har prøvd mye forskjellig av i det siste, så er det foundations. Med en sensitiv og kombinert hud er det vanskelig å finne noe som virkelig er spot on. Ikke bare er jeg plaget med oljete nese og utbrudd i kinnene - jeg synes også det er vanskelig å finne riktig nøyanse. First world problems, altså... I det siste har jeg fått litt prøver hos blant annet kicks og i taxfree. Jeg er jo tross alt nokså ny i verdenen av foundations i og med at jeg aldri hadde problemer med huden før jeg sluttet på p-piller på nyåret. I sommer fant jeg omsider Bare Minerals sin bareskin, som jeg egentlig likte veldig godt og jeg trodde jeg hadde funnet det beste huden min faktisk kunne finne. For kanskje var det bare sånn at huden min får utbrudd av alt som dekker til huden? Svaret var ganske enkelt etter at jeg prøvde ut Even Better fra Clinique. Det finnes noe mye bedre. Ikke bare sitter den godt uten å måtte bruke et lass med settingpudder, den forsvinner ikke selvom man blir oljete i t-sonen, den varer hele dagen lang og jeg vil også påstå at den har gitt meg færre utbrudd. Og alt dette bare etter en ukes bruk. Med andre ord gleder jeg meg veldig til å prøve denne videre fremover. Fargen jeg fikk prøve på, var 03 Ivory, som jeg selv synes var litt for gul for min hudtone, tok en råsjans og la inn bestilling på farge 01 Alabaster, og fargen var spot on! 

Likes

Comments

Halloisen dere! Hadde jo nesten glemt at jeg hadde en blogg.... Vel, første oppdatering på altfor lenge coming up!

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så er jeg pisseredd for å dra til tannlegen. I går var det dags for ny time, i og med at det var et år siden sist. Før har jeg alltid ventet sånn tre år mellom hver gang, men nå jeg har bestemt meg for å være flinkere på å gå jevnlig. Da jeg var hos tannlegen for litt over et år siden, endte jeg opp med å bore. (kanskje ikke noe sjokk etter å ha ventet i tre år...) Hadde forsåvidt ingen problemer med noe før jeg dro dit sist, men etterpå derimot.... Oh my! Har aldri slitt så mye med ising og smerter ved tygging og diverse.. Heldigvis hjalp det å file ned fyllingen et par ganger, for så å ta tiden til hjelp. I går, et år senere, satt jeg livredd for å måtte rotfylle det vonde hullet jeg boret sist, livredd for å ha hull generelt og livredd for at jeg plutselig skulle få servert en sprøyte ut av det blå. Gjett hva - ingenting av det jeg fryktet skjedde!! Jeg fikk beskjed om at jeg ikke hadde hull, at jeg ikke måtte rotfylle og jeg kunne komme tilbake om et år til. Eller, tannlegen mente at jeg ikke nødvendigvis behøvde å gå hvert år, men siden jeg har traumatiske opplevelser, som hun så fint sa, så anbefalte hun å dra hvert år for å få bedre assosiasjoner med det å dra til tannlegen. Hun har nok et veldig godt poeng der. Og nå som jeg for første gang har hatt en positiv opplevelse med det å dra til tannlegen, kanskje jeg gruer meg litt mindre neste gang? Time will show.

HAPPYFACE! Bildene er fra eventet med nouw tidligere i år.

Likes

Comments

Tror dere jeg ble lykkelig da jeg så dette på tomta i går kveld? Har ikke ord for hvor deilig det er å se at det skjer noe, og det i et deilig tempo. Herlig, herlig, herlig! Så førsteetasje er virkelig på gang. Gleder meg vilt til å se når det er ferdig støpt og andre etasjen også vises etterhvert. Altså, hjelpes så gøy det er å se litt mer hvordan det blir og hvordan størrelsen er i virkeligheten osv... Smiler fra øre til øre! 

Likes

Comments

READY SET GO!

Selvom det føles som om det har gått et halvt liv, er alt endelig på plass og vi kan faktisk gå i gang med husbyggingen! Fy faen, endelig! EN-DE-LIG.

Da vi i mai 2015 kjøpte tomta, hadde jeg aldri i min villeste fantasi sett for meg at vi ikke skulle begynne før i slutten av september 2016... Jeg var godtroende nok til å tenke at vi skulle begynne byggingen september 2015, jeg. Er det noe dere der ute må vite dersom dere tenker på å bygge hus selv - du møter mange hindringer på veien. Så belag dere på god tid...

SÅ, i morgen får vi opp alle "kasettene" på tomta og kan gå i gang med støping av grunnmuren. Jeg gleder meg så innmari til den er ferdig, sånn at jeg kan se hvor huset faktisk kommer. Det blir gøy, det! Også ikke minst det å kjenne på at man faktisk har begynt på det hele. 

Likes

Comments

All about tiles!

Når man skal bygge hus fra scratch er det mange valg man må ta. Alt fra størrelse på rom, planløsning, hvilken leverandør av materialer man skal velge, hvor man vil legge inn litt ekstra penger og hvor man skal velge mer økonomiske valg. Og når disse valgene er tatt, skal man dekorere alt. Personlig synes jeg det er der det er aller flest valgmuligheter. Hjelpes meg! Kommer jeg noen gang til å komme frem til hvordan ting skal se ut? Hvilken stil kommer jeg til å ende opp med? Og kommer jeg til å trives med sluttresultatet?

I dag har jeg rundet pinterest når det kommer til flise-inspo. Jeg synes dekorerende fliser kan gjøre veldig mye! Ser for meg at det blir fliser på bad og kanskje i gangen. Har i tillegg også litt lyst til å få til noe på kjøkkenet. Noe ala slik som på bilde to og seks. Hvitt og blått er farger jeg liker veldig godt, så disse flisene falt jeg pladask for. Ellers elsker jeg fiskebensmønster, men det har jeg fått et solid nei til av min bedre halvdel. Hehe, så da for jeg bare høre på han der, i og med at det blir jeg som tar flest valg når det kommer til innredning og interiør. Han må jo nesten ha noe å si han også.

Hva synes dere? Og følg gjerne @Housepiration på instagram!

Likes

Comments