Ad

FOR en helg jeg akkurat opplevde. Det tar jammen tid å fordøye en sånn helg. Jeg er så glad for at jeg takket ja til å være med å promotere denne nye festivalen, langt inni Finnskogen i Hedmark, i sosiale medier. Det er første gang de arrangerer festivalen, og alt var så klart ikke hundre prosent, men hva kan man forvente første gangen? Jeg synes de gjorde en god jobb likevel. Og man får jo ikke mer moro enn man lager selv, ikke sant?

Helgen har bydd på alt fra flashbacks til begynnelsen av 2000-tallet med Anastiacia på scenen, mye deilig musikk, og mye ikke fult så deilig musikk på morgenkvisten fra anlegget i campen, teltdillema, fireballshots, nattbading i elva, hijacking av jacuzzien backstage, altfor mange gode drinker, lite søvn og ikke minst fantastiske mennesker og mye moro.

Koste meg så fælt, at jeg glemte helt bort å ta egne bilder, selvom kameraet var med. Men slenger med et aldri så lite bildedryss tatt av Palle Schultz. Kjekt at det går rundt noen å tar bilder når man glemmer det selv!

Dagen derpå, lader opp til den ordentlige festivaldagen!

Kanoner ble fyrt av for å merke festivalen som startet. Tror dere jeg tenkte terroren var kommet til Finnskogen da jeg hørte smellene fra parkeringsplassen eller?! Oh yes.

Liv når Anastacia er på scenen, så klart! FOR ei dame. Kommer frem mange minner med de sangene, ass!

Anastacia i kjent stil!

Har ikke peiling på hva vi ler av her, men det var utrolig mye moro som ble sagt og gjort, så gøy var det garantert!

Utrolig hva man får med seg når man får låne skuldrene til noen på nesten to meter!

TAKK for et minne for livet!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har hatt noen nydelige dager i Bergen sammen med Christiane og hennes søster og tantebarn. Vi har kost oss i sola, grillet, gått mangfoldige kilometer i butikker og koselige gater, tatt fløibanen og ikke minst sett mye vakker natur på kjøreturen over fjellet på vei opp og hjem igjen. Hardanger er jo bare helt vanvittig! WOW-faktor uten like.

Nå er jeg tilbake på sørlandet, og skal nyte et par uker til med ferie her hjemme. ♥

Likes

Comments

Nok en nydelig, solfylt dag i Bergen. Vi tok turen opp fløibanen i dag. For en utsikt! I morgen venter vår siste fulle dag her, og vi kjører sørover igjen. Har enda ikke bestemt om jeg skal hoppe av i Stavanger og bli der i helgen, eller om jeg skal sitte på helt hjem... Vi for se!

Likes

Comments

Gårsdagen gikk til kjøring fra Mandal til Bergen. Vi tok turen over fjellet og fikk se en hel haug med vakker, norsk natur! Fy søren, så fint vi har det! Jeg har aldri vært i Bergen tidligere, så gleder meg masse til å utforske byen. I dag er det strålende sol, så dette lover godt!

Likes

Comments

God søndag, dere! Vet dere hva? Da jeg dro hjem fra jobb halv fire i går, tok jeg sommerferie! Fire uker med ferie skal virkelig gjøre godt nå, kjenner jeg. Gleder meg til å ha tid til venner og familie, padling, soling, kanskje litt reising, være med å bidra på huset og ikke minst jobbe litt med ting man ellers aldri har tid til...
Tid er luksus. Tid er mangelvare. Nå har jeg endelig litt ekstra tid!

Sommerværet har ikke akkurat vært noe å skyte av enda, men hvem vet hva morgendagen bringer? Er det noen av dere som skal på palmesus forresten? Hvis dere vet om noen som er interessert, så har jeg et VIP-weekend pass til salgs. Selger det til ordinærpris 2829,- 

Likes

Comments

Se så nydelig! Dette er riktig nok tatt da jeg reiste opp til Bodø sent mandag kveld. Fjelltoppene som bader i midnattsol, kan man få noen vakrere utsikt? I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen og skal straks gå ombord på flyet til Kristiansand. Selvom jeg gjerne skulle ha blitt værende nordpå litt til, blir det godt å komme hjem igjen også.

Likes

Comments

Thon Hotel Nordlys

...Sweet dreams fra Thon Hotel Nordlys!

Jeg har hatt noen opplevelsesrike dager her oppe i nord, og vet dere hva? Jeg har truffet slektninger! Min mor møtte sin da ukjente tremenning for første gang for et år siden. Så i går dro vi ut for å spise middag med henne og etterhvert også hennes datter, min firemenning. Er det noe jeg ikke hadde trodd da jeg reiste opp hit for å jobbe, så var det at jeg skulle få treffe nye slekninger! Utrolig hyggelig. Tidligere i dag dro vi til Kjerringøy sammen med dem og der ventet både kunstutstilling og champagne, museumstur gjennom hovedhuset ved Kjerringøys gamle handelssted og mye vakker natur. Dessverre var vi uheldig med været, det var mye tåke, vind og regn. Fotografering av Kjerringøys natur for bli til neste gang. For jeg skal tilbake dit. For en perle!

Likes

Comments

Hei fra Bodø! Vi har nettopp kommet tilbake til byen etter å ha vært i Saltstraumen fra i går kveld til i dag tidlig. Saltstraumen er en av verdens sterkeste tidevannstrømmer, og det var virkelig stas å få oppleve den på det sterkeste i går kveld. Bare vent, det kommer bilder etterhvert. En nydelig plass! Men det er jo fint over alt her oppe i nord, da... Ellers må jeg virkelig si at gårsdagen var helt fantastisk. Etter jobb møtte jeg mamma, som kom flyvende opp til nord. Etterpå dro vi for å møte Raymond fra Visit Bodø og fikk en skikkelig omvisning i området og til slutt skyss ut til Saltstraumen. Virkelig gull verd å få med seg en lokal beboer som kan fortelle og vise de vakreste sidene av Bodø. Satte stor pris på det. Og selvom det var skikkelig tåkete og ruskevær følte jeg likevel at vi fikk sett en hel masse. Er ikke blitt mindre begeistret over Nord-Norge, for å si det sånn! ♥ Følg gjerne turen videre på instagram! Heter @kamillahaaland, så klart!

ON MY WAY BACK TO THE CITY

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw