Jeg var igår nede i Dig & Mig i Skagen, og faldt over de sødeste sko fra Shoe the Bear. Jeg var på udkig efter nogle fine og feminine sko til arbejdsbrug og de her sko fik jeg øje på lige da jeg kom ind i butikken. Der var kun to par tilbage og begge i størrelse 38, så det ene par var jeg nødt til at have med hjem! Skoene var sat ned til 500 kr. fra en førpris på 1000 kr. mener jeg, ikke hæng mig op på det - så en god pris vil jeg da sige at det var.

I mit tidligere indlæg igår Pom Pom Earrings nævnte jeg, hvordan jeg ikke bryder mig om hvordan vi pynter os selv med pels fra dyr, og købte derefter disse sko lavet af skind. Dobbeltmoralsk, har man vel lov at sige.. Og ja, det er jeg vel? Personligt synes jeg pels er værre, hvorfor det ved jeg ikke? Dyr bliver brugt til ufatteligt mange ting vi mennesker bruger eller spiser i dagligdagen og ÅHH hvor det nager mig, dog ser jeg heller ikke mig selv som veganer, men et sted midt i mellem er jo også lidt mærkeligt.. I don't know. Jeg synes i hvert fald mine nye sko er fine.

Udover de fine sko, har jeg også fået hapset mig en kjole fra Y.A.S. Jeg havde sidste arbejdsdag i butikken i torsdags og ind af døren kom pludselig denne kjole, jeg pakkede den op og blev forelsket. Jeg snuppede selvfølgelig kjolen med hjem og gav cheferne besked og det endte faktisk med at de gav mig den, som afskedsgave, så et styks glad Kamilla her! Haha.

Kjolen finder i her eller hos Skagen Sport og Outdoor.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg bliver nødt til at dele disse øreringe med jer! Jeg er for tiden helt forelsket i "pom pom" ørerringe, jeg synes de ser så cool og smukke ud, mit eneste problem er egentlig at jeg er sådan lidt imod ægte pels. Pels ser rigtig smukt ud, I agree, men for sulen - dyr er blevet dræbt for at vi kan pynte os, det er jo i sig selv ret forkert.
Jeg skal overhovedet ikke være hellig på dette område, jeg har en DUNjakke med en stor pelskrave og sikkert også forskellige lædervarer, men ikke noget jeg fylder huset op med.

Dog synes jeg stadig at øreringene er flotte... SÅ er der nogen der ved om man kan købe dem i faux fur, hvor de stadig ser smukke ud?


Likes

Comments

Jeg var igår aftes ude på Ruths Hotel og få lidt til den søde tand, sammen med min veninde Emma. Emma flytter fra København til Aalborg samme dag, som jeg flytter fra Aalborg til København, så det er jo så dumt som det kan blive.. Heldigvis er vores venskab det samme, selv om vi måske ikke har set hinanden i et halvt år, men det kunne nu være skønt bare at hoppe op på cyklen når man skulle se hinanden.

Jeg har lige i dag og i morgen tilbage på arbejdet i Skagen og så er der lige en enkelt vagt i Matas i Aalborg på lørdag og så hedder det København på søndag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Læs også indlægget: JEG FLYTTER TIL KØBENHAVN!

Nu er det ved at være tid til at jeg flytter til København, der er nu kun én uge til og derfor prøver jeg at nyde tiden med mine forældre i Skagen alt det jeg kan. Vi har i går været i Aalborg og taget sidste læs med hjem til Skagen fra mit gamle værelse og efter aftensmaden gik vi en tur langs stranden ved Kongevillaen.
I dag har jeg taget billeder til 2 blogindlæg til Nicehair og så skal jeg op og besøge mine bedsteforældre for lige at se dem inden jeg flytter til Sjælland.

Kan i have en god søndag!

Reebok - Classic Leather - Gina Tricot jakke (minder om) - VILA skjorte (minder om) 

Likes

Comments

Jeg skal jo nu til at flytte til København og har planlagt at der skal laves lidt ændringer i min hverdag. Jeg flyttede hjemmefra som 21-årig og jeg må ærligt indrømme at alt det huslige, er jeg ikke så god til...

Når jeg flytter kommer jeg ikke til at have ligeså mange penge på hånden, som jeg har haft førhen og derfor skal der bl.a. laves madplan. 1) Fordi jeg kan spare penge ved kun at handle 1-2 gange om ugen og 2) tildels for at lave sundere mad og droppe de sukkerholdige køb, jeg kan finde på at gør mig efter arbejde, når mit blodsukker er ikke eksisterende, haha - det skal stoppe nu!

Ved at lave madplan, er det lettere at handle ind, lettere at spare penge, lettere at leve sundere og sidst men ikke mindst giver det mere overskud i hverdagen.
Personligt er jeg startet helt fra bunden. Jeg har ikke så mange opskrifter, da jeg kun har boet ude et år. Jeg starter med at skrive hvilke dage jeg skal have hvad, derefter ingredienser, så jeg kan lave en indkøbsseddel og derefter fremgangsmåden på retten. Ved at skrive både dage, ret, ingredienser og fremgangsmåde, kan jeg "genbruge" madplanen igen, efter f.eks. en måned eller to, for altid at have idéer til sund, nem og lækker aftensmad.

Jeg startede på at lave en madplan i tirsdags og har allerede forslag til 9 dage nu. Min plan er at indsætte flere forskellige retter, som jeg evt. kan gøre en gang om ugen, for ikke at løbe tør for idéer.

Madplanen er som sådan ikke for at være streng, men i stedet for, at gøre hverdagene lettere, da man ikke skal til at tænke på aftensmaden og derefter ikke skal til at handle ind til den hver aften.

I kan her se starten på min madplan. Jeg fik lidt inspiration fra den søde blogger Linda (mamabrown) , som ligger en masse lækre og sunde opskrifter op på hendes blog og er derudover også indehaver at Eatlow i Aalborg.


Opskrifterne har jeg omskrevet, så de er kortere og lette at forstå til under madlavningen. Det har gået lidt hurtigt under skrivningen, så hvis der er lidt fejl, må i lige bære over med mig, haha.

Likes

Comments

Hej venner!
Den sidste måneds tid har været ret hektisk for mig. Jeg har rejst frem og tilbage fra København, Aalborg og Skagen og er nu begyndt her den sidste uge at arbejde som en gal i både Aalborg og Skagen.
Men hvorfor så det? Jamen, jeg flytter til København d. 1. Maj! Jeg er så glad, jeg har altid villet til København og det er så nu det sker!
Der har været en hel masse ting at få styr på og jeg er overhovedet ikke færdig. Jeg har nu heldigvis fundet et sted at bo, så det lettede en hel del.
Jeg skal bo ved et sødt kærestepar, som begge sjovt nok er fra Nordjylland! Vi havde et facetime-opkald og derefter gik der ikke så lang tid før jeg havde fået værelset. Det er så skønt allerede at have fundet et sted at bo, for hvor kan det dog være en vildmark, især når man sidder i Nordjylland og skal finde bosted på Sjælland.

Lige nu er jeg flyttet hjem til mine forældre i Skagen igen for en kort stund. Jeg er hjemme ved mine forældre igen, da jeg arbejder for mit gamle arbejde indtil jeg flytter til København, pengene hænger jo ikke på træerne - desværre!
Dog er det også dejligt at få små 3 uger sammen med mine forældre, nu når jeg flytter helt ned i den anden ende af landet. I søndags tømte vi stort set mit værelse i Aalborg og tager resten her i weekenden (og ja, jeg havde så meget at det ikke kunne komme med i første omgang).

Jeg glæder mig så ufatteligt meget til at starte mit nye kapitel i København!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey sweeties!
Jeg har for nyligt været vild med at lave nogle forskellige makeuplooks til Instagram og da jeg kun uploader 1-2 billeder af looket, men har taget nærmest 500 billeder af det, tænkte jeg at jeg ville dele nogle af billederne her. (-:

De seneste år, har jeg bare taget makeup på når det skulles (dog nydt det samtidig med), lavet looksne der var krævet i mac osv. men jeg har ikke rigtigt "leget" med makeup som dengang jeg gik i folkeskolen. Da jeg gik i skole elskede at eksperimentere med makeuppen, og ofte var det om morgenen for der havde jeg jo tid, så på med den pinke øjenskygge også i skole. Så det pænt ud? Næ ikke specielt, for jeg kunne jo ikke finde ud af det, men øvelse gør jo mester og jeg havde det sjovt.

Nå men jeg har for nyligt begyndt at tænke de samme tanker igen, hvis ikke man øver sig, bliver man heller ikke bedre og udvider ikke sine horisonter. Jeg nyder i hvert fald at sidde og lege med farver og oftest sent om aftenen, det er åbenbart der jeg er mest kreativ, haha.

Hvilket look kan i bedst lide?

HUD
Foundation: Mac - Studio Fix Fluid
Contour: nyx - NYX Professional Make-Up - Highlight & Contour Pro Palette - Multi

LÆBER
Læbestift: Mac - Stone

ØJNE
Vipper: Depend - Anna
Liner: Maybelline - Master Precise


BRYN
Øjenskygge: Lorac - Pro palette (espresso)
Gel: Mac - clear brow set


HUD
Foundation: Mac - Studio Sculpt + Stuio Fix Fluid
Contour: NYX Professional Make-Up - Highlight & Contour Pro Palette - Multi

LÆBER
Læbestift: Mac - Blankety

ØJNE
Primer: Mac - Paint Pot (soft ochre)
Base for øjenskyggen: Mac - Technakohl eye-liner karl (smooth blue)
Øjenskygge: Urban Decay - Vice4 palette (beat down, flame)
Pigment: Mac -Deep Blue Green (fra en julekollektion)
Mascara: Maxfactor - 2000 calorie curl addict

BRYN
Øjenskygge:Mac - Brun e/s
Gel: Mac - Clear brow gel

HUD
Foundtion: Mac - Studio Fix Fluid
Contour: Urban Decay - Electric palette (Urban)
Highlight: Makeup Revolution - Vivid baked highlighter (Golden Lights)

LÆBER
Læbestift: Mac - Speed dial
Highlight: Stila - In the Light palette (Bubbly)

ØJNE:
Globelinjen: Urban Decay - Electri palette (Urban)
Outer corner (yderkrogen af øjet): Tarte - color wheel blush palette (deco)
Øjenlåget: Stila - In the Light palette (Bubbly )
Liner: Lime Crime - Rustic liquid lipstick (farven fås ikke mere, men du kan shoppe Lime Crime på asos.com)
Mascara: Maxfactor - 2000 calorie curl addict
Vipper: Mac - nr. 48

BRYN
Øjenskygge: Lorac - Lorac pro palette (espresso)
Gel: Mac - Clear brow set

Perler: Søstrene Grene

Se evt. min video hvor jeg viser hvordan jeg laver lige netop dette look HER

Indlægget kan indeholde affiliate links

Likes

Comments

Så er det lørdag, hvilket betyder arbejdsdag for mig. Jeg skal være i Matas i dag fra 11-16 og derefter bare hjem og slappe af.
I torsdag var jeg et smut i København og var oppe kl. 4.30 og hjemme igen i Aalborg kl. 22.30 og det er som om at jeg bare stadig er træt efter i torsdags. Jeg er lige nu ved at finde ud af en masse, forhåbentlige ændringer i mit liv (jeg vil ikke nævne noget, da intet er sikkert endnu), men det gør at jeg lige nu ikke helt ved hvor jeg står, hvilket skaber lidt kaos i mit hovede, haha. Dog er det hele positivt, men jeg kan bare mærke at jeg er træt fordi jeg bruger en masse tanker og energi på disse ting.

I går havde jeg heldigvis en fridag, hvor jeg lagde makeup og satte hår på min roomie, da hun skulle til en fest med universitetet. Jeg havde lavet en brun colorwash på øjnene og barrel curls i håret. Dog skal det siges at øjenskyggen var mere kraftig og colorful i virkeligheden, men mit ringlight vasker selvfølgelig farven lidt ud.


Jeg modtog også en en pakke fra nicehair.dk igår, med nogle lækre lip paints fra loreal og Upward Lash mascaraen fra Mac, som jeg senere skal lave nogle videoer omkring, så hold øje på nicehairs kanal på youtube.

Hvis i er interesseret kan i finde loreals Lip Paints HER (vær opmærksom på at nogle af dem er matte og andre er ikke) og Upward Lash mascaraen HER.

Hav en dejlig weekend!

Likes

Comments

Hey guys, jeg har lavet en lille video med et coachella inspireret look, i kan også bruge det til inspiration, hvis i for eksempelvis skal til karneval :-)

I må meget gerne subscribe til min youtube-kanal HER .

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey sweeties! Jeg tog torsdag aften et smut til Århus da jeg var inviteret til event ved Coolshop woman. Jeg måtte tage en +1 med, så jeg tog min skønne roomie med. Min roomie er helt modsat mig, alt hvad der hedder makeup og beauty går hun ikke op i og blog og youtube-verdenen kender hun heller ikke så meget til, så det var sjovt at have hende med til eventet. Jeg tror nu hun hyggede sig og vi fik snakket med en masse andre bloggere og sociale medie brugere.

Det er dog kun mit andet event, men hvor jeg dog synes det er hyggeligt! Udover en super hyggelig aften, lærer man også andre skønne mennesker at kende, med samme interesse som en selv, jeg elsker det!

Til eventet møder jeg min tidligere kollega Hafsa fra Mac og vi har ikke set hinanden i et lille halvt års tid nu - hun bor i Århus og jeg i Aalborg, det var den skønneste overraskelse! Tjek hende ud på instagram @misshafsa - hun er gudesmuk og makeuppen har hun ikke andet end styr på! Og og og hun laver nogle mega cool turban styles!

Likes

Comments