Hey guys!
Mit ur i morges var sat til 6.30 da jeg skulle til møde på UCN, da jeg sidder i bussen tjekker jeg lige mine mails igennem og ser så at mødet er blevet aflyst, ØV! Heldigvis kommer Emma, en tidligere kollega, mig til undsætning og vi tager så til the "Grand opening" af Sinnerup, som nu er landet i Aalborg. Jeg vidste slet ikke at Sinnerup skulle til Aalborg men det var en glædelig overraskelse, da jeg altid lægger et besøg i Sinnerup når jeg er i Århus.

God weekend!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Godmorgen (formiddag) guys og glædelig 1. December!

Som den store Gilmore Gilrs fan jeg er, bliver jeg nødt til at lave et indlæg om deres tilbagevenden på tv-skærmen! Det startede egentlig med at det var min søster der var helt besat af serien, for ja nogle år siden nu, hun købte alle sæsonerne og var total fangirl, så jeg blev lidt tvunget til at finde ud af hvad det var hun var så crazy over. Jeg begyndte at se serien og blev hurtigt hooked på den, så meget at jeg endda begyndte at stå tidligere op om morgenen inden jeg dengang skulle møde i folkeskolen, for at nå at se et afsnit.
Nå anyway, er der andre end mig der er fangirl herinde? Jeg er så spændt på at se den nye "sæson" af Gilmore Girls som er lavet i samarbejde med Netflix. Jeg er endnu ikke begyndt, og kun af den grund at jeg er i gang med at se serien en gang til, haha. Jeg er nået til midten af sæson 4 og prøver ihærdigt at få slugt et par afsnit hver dag, så jeg hurtigere kan komme i gang med den nye sæson!
Normalt er jeg ikke typen der bruger en masse tid foran tv'et, men denne serie er så SKØN at følge med i, at jeg nemt finder den rette plads i sofaen og bliver nærmest limet fast dertil i et par timer.

Jeg glæder mig sådan til at se mange af skuespillerne igen i den nye sæson og ja, selvfølgelig se hvad de har fundet på. Hvad med jer, skal i se den nye sæson eller har i aldrig set serien før? :)

Likes

Comments

Hej guys!

Idag skal det handle om primere! Jeg viser jer fem af mine primere og fortæller hvad den specifikke primer er god til. Derved kan i måske finde ud af hvilken primer i skal gå efter næste gang der skal puttes en i indkøbskurven.

Lige kort om primere, hvis nogen ikke skulle kende til produktet. En primer er basically et produkt der skal forlænge holdbarheden på ens makeup, plus at jævne huden ud, så man kan få lagt en smooth og smuk makeup. Derudover så har nogle primere andre bi-funktioner, f.eks. kan en primer være oliekontrollerende og herved vil være perfekt til den olierede hudtype der i løbet af dagen eller bare få timer efter den nylagte makeup, begynder at skinne i huden.

MAC - PREP + PRIME NATURAL RADIANCE
Natural Radiance er en primer der, efter min mening ikke lukker porerne til og er lækker og let at have på huden, man kan faktisk ikke mærke at man har den på, og så fugter den også huden. Natural Radiance kan fås i både en gullig og rødlig undertone, personligt vælger jeg altid den gullige, da jeg har tendens til rødme i huden og derfor gerne vil neutralisere det, dog synes jeg ikke man skal tænke for meget over det, da farverne ikke gør den store forskel.
Denne primer er oliekontrollerende dvs. at den kontrollere overskydende talg i huden og efterlader huden blød og lækker efter du har påført produktet. Primeren koster 315 kr. og kan købes HER .

LOREAL LUMI MAGIQUE PRIMER
Denne primer minder en smule om Macs Strobe cream, den går nemlig ind og lysner huden op og giver et flot skinnende resultat og er perfekt til en glowy/dewy makeup. Lumi Magique går også ind og fugter huden i op til 8 timer og efterlader huden silkeblød efter påføring. Personligt bruger jeg ikke denne primer i hele ansigtet, kun på de steder jeg gerne vil have en ekstra highlightende effekt. Men hvis du elsker en skinndende hud, så go for it! Primeren koster 88 kr. og kan købes HER .

MAKE UP FOR EVER STEP 1 SKIN EQUALIZER
Denne primer er skøn til de af jer der har, ligesom jeg selv, en tendens til rødme i huden. Primeren er grøn, hvilket er farven der neutraliserer rød og derfor er perfekt til huden der blusser op i løbet af dagen. Primeren er af en let og cremet konsistens som jævner og fugter huden. Jeg har tidligere lavet et indlæg kun om denne primer, så hvis i vil vide mere om den kan i læse DETTE INDLÆG.

BABYSKIN INSTANT PORE ERASER
Dette er en primer der er god til den, der har synlige porer i huden og som gerne vil have dem dækket. Primeren går ind og glatter huden ud og reducerer selvfølgelig porerne i huden. Selve konsistensen af primeren er meget smooth og man kan tydeligt mærke at den udglatter huden, dog mærkes den til at være silikonebaseret, hvilket jeg personligt ikke bryder mig så meget om i en primer, men er det oftes når primeren skal gå ind og udfylde porerne. Primeren koster 85kr. og kan købes HER .

BOBBI BROWN VITAMIN ENRICHED FACE BASE
Denne "primer" fra Bobbi Brown er lidt speciel. Vitamin Enriched Face Base er faktisk en ansigtscreme plus primer i et produkt, så du får altså 2-i-1. Ansigtscremen er oliefri og har desuden bassiasmør i, som går ind og fugter og blødgør huden, så den efterfølgende er klar til makeuppåføringen. Konsistensen af cremen er rigtig lækker, ikke for tyk og ikke for tynd, og så dufter cremen også af citrus, som dufter så skønt! Cremen/primeren koster 430kr. og kan købes HER.

Likes

Comments

Hej guys! Min blog omhandler for det meste beauty og jeg har overvejet om der ikke også skal være lidt andet indhold herinde. Noget mere personligt, lidt fashion (i'm not the best) og hvad der ellers lige skulle falde mig ind, som jeg synes er værd at dele på bloggen. Jeg prøver i hvert fald i dag, med et mere afslappet indlæg. Her er der lidt om ting jeg glæder mig til i den kommende uge.

WEEKEND
Med en 11.5 times vagt i morgen (Black Friday) har jeg nu arbejdet 7 dage i træk, så jeg glææææder mig til weekend! Der skal både hygges og slappes af!

25 ÅRS
Apropos weekend, så skal jeg på lørdag til min fætters 25 års fødselsdagsfest, hvor der i hvert fald skal mindst et lille glas rødvin ned! Derudover er der noget der siger mig at det ikke bliver en kedelig aften, vi løber i hvert fald ikke tør for drikkelse, da han har købt et helt lager! OG så skal jeg også have en ny lækker kjole på (de små ting i livet, haha)!

MØDER
Jeg skal i næste uge til møde med to forskellige vejledere, da jeg så småt overvejer at starte på en lidt mere kreativ og SPÆNDENDE (hvis i spørger mig, selvfølgelig) uddannelse til næste år. Dog skal jeg lige finde ud af hvilken af de to, jeg skal vælge, eller om jeg bare burde holde mig helt væk.

DECEMBER
Og selvfølgelig, hvis man kender mig personligt, så ved man at jeg er juleskruk, så jeg glæder mig selvfølgelig til d. 1. December. Jeg er lidt sen på den, men jeg overvejer også at lave adventsgaver til mine forældre, de synes vel også sådan noget er sjovt, ikke? Og så har jeg selvfølgelig overvejet at købe Asos beauty advent calender - som der jo nu er 20% på pga. Black Friday tilbud. Burde jeg???? Der er bare en MASSE LÆKRE ting deri!!! (I think I'll do it!)

Indlægget indeholder affiliate links

Likes

Comments

Vi nærmer os med hurtige skridt den dejlige jul og det festlige nytår, og derfor har jeg tre øjenskygger som kunne være perfekt til disse to begivenheder. De to første øjenskygger den blå (Blue Flame) og grønne (Smutty Green) er mineraløjenskygger der giver den smukkeste pigmentering på øjenlågene, især hvis man påfører dem ovenpå en cremet base. Jeg har lavet en video på en makeup tutorial med øjenskyggen Smutty Green, som kunne være perfekt til en julefrokost eller måske endda juleaften, hvis i er interesseret kan i se videoen HER. Den tredje øjenskygge er en presset pigment i farven Blonde Streak, som er super flot hvis ikke man vil have for voldsomt øjenmakeup på, det er en champagnefarvet glitter øjenskygge som man kan bruge på mange forskellige kreative måder.

Alle øjenskyggerne er fra Mac og kan enten findes på deres counters eller på nettet.

Blue Flame HER

Smutte Green HER

Blonde Streak HER

Likes

Comments

Hvis i følger med herinde på bloggen, ved i sikkert også at jeg går op i at lave en del beautyvideoer på youtube. Her er den nyeste video, som forhåbentligt kan give jer lidt inspiration til julemakeuppen. Makeuppen er full on, men man kan altid skrue lidt ned for farverne, hvis man er til et mere dæmpet makeuplook.

God mandag til jer alle!

Likes

Comments

Hej alle sammen!

Så har jeg købt lidt nyt hjem fra beautybay! Jeg har allerede et par liquid lipsticks fra Gerard Cosmetics og jeg er simpelthen så glad for dem, at jeg blev nødt til at købe lidt flere hjem. Jeg er bare en lille smule ærgerlig over at jeg købte dem, da jeg gjorde, da der et par dage efter landede de metalliske liquid lipsticks på beautybay og de er såååå smukke!!

Anyway, den lysteste af læbestiftene, Serenity, lignede mere en nude farve inde på hjemmesiden, men kommer i virkeligheden til udtryk som mere ferskenfarvet læbestift.
Cher er en smuk mauve farve, som passer til mange forskellige makeuplooks, den er flot til både hverdagen eller en aften ude.
Ruby Slipper er en classisk mørkerød liquid lipstick, som er perfekt her til julen. Lige præcis med denne farve, skal man være opmærksom på at den skal påføres mindst to gange for at få den optimale pigmentering på læberne, og her kommer den så lidt at krakelere lidt.

Men hvis vi ser bort fra Ruby Slipper, så er disse liquid lipsticks super lækre bløde at have på læberne og ingen problemer med krakelering.

I kan købe Gerard Cosmetics liquid lipsticks HER.

Likes

Comments

Ankle Boot 349.99kr. // Beanie 120kr. // Skirt 200kr.

Jeg har i går efter arbejdet, ved en overspringshandling, kommet til at klikke lidt nyt hjem til garderoben. Ærlig talt, så er jeg ikke den store fashionista. Jeg bruger normalt mine penge på makeup og ikke så meget på tøj. Dog skal der være plads til lidt nyt i garderoben en gang i mellem, så det blev der gjort i går og nu venter jeg spændt på en pakke (eller 2, kom også til bestille lidt makeup hjem fra beautybay her for en uge eller to siden..).

Kan i have en rigtig god dag!

Indlægget indeholder affiliate links

Likes

Comments

Hej sweeties!

Jeg her de sidste mange videoer på min youtube-kanal snakket om mine yndlings vipper, som er nr. 48 fra Mac. Nu får i lov til at se dem hel tæt på, da i selvfølgelig skal have lov til at se hvordan de ser ud og da jeg har et lille lager af dem herhjemme.

Jeg bruger limen Duo, som man også kan købe i Mac til 80 kr. eller på adskillige hjemmesider. Jeg foretrækker helt klart at bruge Duo istedet for den lim der ofte følger med i en pakke øjenvipper og det skal desuden siges at der IKKE medfølger lim til øjenvipper fra Mac, lige så i er opmærksom på det. Et par øjenvipper fra Mac koster 115 kr. - lidt prisey, men de kan bruges op til flere gange, hvis bare man husker at fjerne limen igen fra vippekanten efter man har brugt dem.

Nr. 48 er mine yndlings vipper, da de giver en de smukkeste vipper! Hvis ikke du er vandt til at gå med vipper, vil jeg anbefale at starte med nogle der ikke er så voldsomme som disse, da man lige skal vænne sig til at have vipper på. Hvis du er vant til at bruge vipper en gang i mellem og ønsker at få de smukkeste vipper (lidt ligesom Huda Kattan), så synes jeg helt klart du skal prøve disse vipper! Det er de vipper jeg bruger allermest, hvilket man også kan se på min instagram :) - I kan se dem på mig HER og HER.

Likes

Comments

Hej guys!

Som i kan se har jeg lavet en video til jer, og heri viser jeg hvordan man laver de såkaldte spiralcurls. Spiralcurls er, som navnet siger, en krølle der kører som en spiral. Disse krøller er fantastiske at lege med da man kan få et voldsomt stort hår af det, og jo mindre man laver krøllerne jo større bliver håret altså! Hvis du elsker at sidde derhjemme og lege lidt rundt med hår og makeup, så skal du helt sikker prøve at lave det største hår med disse spiralkrøller! Jeg tænker endda at købe et mindre krøllejern (16 mm eller noget i den stil) og lave de helt små krøller til en video engang. Det kunne være lidt sjovt med en masse små krøller for en dag! :-)

Likes

Comments