Contains affiliate links

Produkterne er modtaget i gave

PR bureauet Migliorini spurgte om de ikke måtte have lov til at sende mig nogle økologiske beauty produkter, og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Ikke nok med at jeg elsker at prøve nye produkter, så passede det også perfekt, da jeg i noget tid har tænkt på at lave et indlæg om økologiske produkter, så det var jo perfekt timing. Det økologiske mærke jeg har fået tilsendt lidt produkter af hedder Natura Siberica, som er produkter der er baseret på urter fra Siberien.

Da jeg åbnede pakken var det med stor glæde da jeg så produkternes smukke indpakning!! Don't judge me, men indpakningen har altså en betydning!

Jeg har modtaget 3 produkter fra serien Oblepikha, hvor der her er brugt ingrediensen Altaj Oblepikha, som er havtorn fra Altaj regionen i Rusland, som går igen i produkterne i denne serie. Ingrediensen Altaj Oblepikha medfører sig vitaminer, aminosyrer, fedtsyrer, Omega 3, 6, og 9 og sjælden omega 7, som er guld for vores sundhed og skønhed. Indholdet af Altaj Oblepikha er tilført i serien i form af økologisk olie af Altaj Oblepikha som er koldpresset af håndplukkede bær.

Produkterne fra denne serie forebygger inflammation på huden og har en anti-bakterial virkning, øger hudens fasthed og reducerer fine linjer og rynker, virker reparerende på solskader, blødgør og beskytter huden mod fugttab og sidst men ikke mindst reducerer pigmentering. Et kæmpe plus er også at produkterne er budgetvenlige eller ligefrem billige!


HAIR-STYLING GEL
Denne hair-styling gel kan man bruge til lidt af hvert. Først og fremmest er der varmebeskyttelse i produktet, hvilket jeg jo altid er fan af, så når man bruger fladjern, krøllejern eller hårtørrer er håret allerede beskyttet, hvis du har brugt produktet. Som jeg har forstået er produktet til at give noget mere liv til håret, så det ikke bare hænger fladt og tungt til hovedet. Jeg glæder mig i hvert til prøve den til mit eller så lange og tunge hår!
Man kan både bruge hair-styling gel(en) til glat og krøllet hår, får at give lidt tekstur. Produktet tilfører håret fugt og gør det derudover også nemmere at rede håret. Dette produkt er med til reparere håret og producere kreatin - som giver håret shineog styrke.

Put Natura Sibericas Hair-styling gel i håndklædetørt hår og forsæt derefter med din hårtørrer, fledjern eller krøllejern.

Produktet indeholder 200 ml.

CONDITIONING SPRAY
Denne spray er en balsamspray som blødgøre håret og gør det derfor nemmere at rede ud, hvilket er produktets hovedsfunktion. Udover at blødgøre håret, så beskytter produktet igen også mod varme, når vi udsætter vores hår for høje temperaturer under styling. Sprayen reparer håret, producerer kreatin og går ind og blødgøre håret.

Spray coditioning sprayen i håndklædetørt hår med ca. 20-30 cm afstand og børst derefter håret.

Produktet indeholder 125 ml.

OIL COMPLEX FOR HAIR ENDS
Oilen her er god til de slidte spidser, da den går ind og reparer de ødelagte hårspidser, som vi ofte får under styling eller endda bare når vi børster vores hår. Olien har som de andre produkter også varmebeskyttelse i, så man kan sagtens tørrer, flade eller krølle håret efter brug. Olien er med til at holde håret fugtigt og gøre håret mere elastisk. Alt i alt skal olien få dit hår til at se sundere ud efter regelmæssig brug af produktet.

Du skal kun bruge et par dråber i enderne af håret og der anbefales at bruge produktet i håndklædetørt hår, hvilket jeg også personligt selv anbefaler, da det ikke får håret til at se fedtet ud.

Produktet indeholder 50ml og kan købes HER .

VITAMIN HAIR MASK - FROZEN BERRIES
Vitamin hair mask er en hårkur, specielt beregnet til fedtet hår. Hårkuren nærer og mætter håret med en masse forskellige vitaminer og efterlader håret frisk og med en god glød. Nogle af de forskellige ingredienser der er brugt i hårkuren er multebær, trænebær og færøsk tang. Hårkuren gør det selvfølgelig og lettere at rede håret ud.

Brug masken efter din hårshampoo (behøver overhåret ikke at være hver gang du går i bad), fordel den jævnligt i håret og lad den sidde i 3-5 minutter.

Hårkuren er ikke en del af Oblepikha serien.
Produktet indeholder 200 ml. og kan købes HER .

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg var i Matas her i sidste uge og valgte bl.a. at smide disse strips til næsen i min kurv (ja kurv! Der var procenter, så det udnyttede jeg og fyldte godt i kurven, haha).

Jeg elsker jo at prøve nye produkter og har allerede prøvet The original Black Peel off mask fra JorgObé og Peel off mask fra Plasir, så nu tænkte jeg at jeg ville prøve strips og se om det ville have bedre effekt. Jeg synes indirekte at jeg har set en del til Bioré, så det blev dette brand der havnede i kurven.

I æsken får man 6 strips, hvilket jo er til langt mindre gange end hvis man køber en peel off mask, men derudover koster en pakke med 6 strips også langt mindre end f.eks. JorgObé peel off mask. Hvad er så billigst i længden, ja det aner jeg ikke, for hvor mange gange er der til i JorgObés produkt? Det kan man jo så undersøge, men på længere sigt må det produkt der virker bedst på ens hud vel være billigst, ikke? Hehe.

Biorés æske med 6 strips koster 45 kr. i Matas hvilket er en okay pris efter min mening, men jeg kunne forestille mig at produktet også er på tilbud en gang i mellem, så hold øje.

Stripsene er lavet til at rense porerne omkring næsen (og ikke andre steder) og fjerne overskydende fedt. Stripsene åbner porerne ved at sætte sig fast på huden og fjerner snavs, fedt og hudorme når man efterfølgende tager stripsen af igen.

Anvendelse

1. Tag stripsen ud af emballagen og "vrid"/"twist" den lidt for at separere de små snit.

2. Fugt din næse med vand, da stripsen ikke fæstner sig til tør hud.

3. Fjern plastikstrimlen og placer nu stripsen på næsen og tryk den ned for at være sikker på at den har kontakt med huden.

4. Lad den sidde i 10-15 minutter indtil den er tør.

5. Tag forsigtigt stripsen af igen, start ved siderne og så ind mod midten. Hvis der er resterende produkt på huden, så rens med vand.

Produktet må kun anvendes højst hver trejde dag.

Jeg har kun prøvet produktet én gang, men mit førstehåndsindtryk var godt. Det jeg godt kunne lide var at stripsen sad godt, nærmest limet fast til næsen, i forhold til en peel off maske. Jeg føler at når jeg tog stripsen af igen, at den havde mere kraft til at fjerne snavs, fedt og hudorme, pga at den havde fæstnet sig så godt fast på næsen.

Likes

Comments

Sponsoreret indlæg - holdningerne om produkterne er mine egne!

Jeg har testet nogle produkter fra Biotherm og de er altså fantastiske! Min favorit af disse produkter er Balm-To-Oil cleanseren, den får bare al makeuppen renset af og så super hurtigt oveni købet! Jeg har testet makeupfjerneren, en skintonic og en ansigtsmaske, se hvordan jeg bruger produkterne i videoen. Videoen er lavet i samarbejde med nicehair og ligger derfor inde på deres kanal.

Subscribe til mig egen youtube-kanal HER .

Likes

Comments

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER

Hej guys!

Der bliver ofte lavet en masse wishlists-indlæg her i blogverdenen, hvilket jeg også selv laver. Jeg fik bare i dag, den idé at lave et indlæg hvor jeg viser jeg noget som jeg virkelig mangler, eller noget jeg har tænkt over at købe i noget tid nu, som forhåbentligt nok rammer indkøbskurven indenfor den nærmeste fremtid. "wishlists" ser jeg som indlæg om noget man selvfølgelig ønsker sig, men måske langt fra havner i hænderne på folk alligevel. I don't know. Disse 5 ting jeg har i dette indlæg er altså noget jeg kraftigt har overvejet at få fingrende i. :)

1/ Boyfriendjeans Jeg har i noget tid nu godt kunne tænke mig at gå i andet end sorte skinny jeans og dissideret bare at gå i andet end sort tøj (er total basic i min påklædning, hvilket ret så kedeligt). Derfor har jeg været på udkig efter boyfriendjeans fordi de bare er mega fede, faktisk. Jeg skal bare havde fundet det perfekte par, så jeg ikke kommer til at ligne en lille prop. Jeg er kun er 163 høj, så det kan godt være en udfordring en gang i mellem med at finde bukser, hvor længden passer.

2/Root concealer spray Der er fornyligt kommet disse root concealer sprays på markedet og jeg kan ikke vente med at prøve dem! Jeg farver normalt min bund/udgroningerne en gang om måneden ca. og da jeg normalt har mørk blond hår, så er udgroningen let at se, når min nuværende hårfarve er mørkebrun. Hvis denne spray fjerner udgroningen (ikke permanent), så bliver jeg fan!

3/Lip conditioner Som mange af jer nok ved, har jeg været rigtig glad for Carmex' lipconditioner og jeg er nu løbet tør for den 2 gange. Jeg overvejer at prøve en ny lipconditioner, ikke fordi Carmex ikke er god, men fordi jeg godt kan tænke mig at prøve nye produkter. Jeg har tænkt lidt på at købe en af lipconditionerne fra Smith's, da jeg har hørt meget godt om dem, men også fordi at de ser super søde ud!

4/ Eyeliner Jeg har i lang tid brugt min Long-wear gel eyeliner fra Bobbi Brown, men jeg har nu i noget tid savnet en liquid eyeliner som"tus". Den jeg har fra Bobbi er i potte og som gelform og er ikke den jeg foretrækker. På kunder er den perfekt og let at arbejde med, men på mig selv foretrækker jeg en tus. Jeg er stadig ikke helt sikker på hvilken jeg jeg skal købe, hvis i har en god flydende eyeliner i vil anbefale, er i mere en velkommen til at skrive det i en kommentar nedenunder.

5/ Iphone 7 Plus Min iphone 6 eller 6s (I don't know) holder ikke særlig godt strøm mere. Den er ca. 2 år gammel og hvor er det altså irriterende at den ikke holder strøm mere. Den fungerer egentlig okay, men strøm på en telefon er jo ret vigtigt. Folk har sagt at jeg bare kan få skiftet batteri, men nu har jeg jo sat mig for at få en ny mobil, ikke? haha. Jeg kunne vildt godt tænke mig en 7 Plus, da jeg ærgrede mig over at jeg ikke købte en 6 Plus sidste gang. Min nuværende iphone har også en smadret skærm (dog kun i hjørnet af skærmen) og den nye iphone 7 plus har et godt kamera.. Jeg overvejer virkelig at anskaffe mig den, men det er også en del penge at skulle af med. #thestruggleisreal

Hvad går i og overvejer at putte i indkøbskurven?

Likes

Comments

Jeg er rigtig dårlig til at opdatere jer med billeder og ting fra hverdagen her på bloggen, så det tænkte jeg at jeg ville gøre.

I går var egentlig en produktiv dag. Jeg startede dagen ud med at udgive et blogindlæg, samtidig med at jeg spiste mine havregryn med peanutbutter, vaniljesukker og æble. Derefter snuppede jeg et bad og støvsugede så huset. Jeg beslutter mig for at tage makeup på for at filme en video der rammer nicehairs kanal senere, i videoen viser jeg hvordan jeg fjerner min makeup - så nu er jeg igen bare faced. Jeg tager så for anden gang makeup på fordi jeg senere skal have en vagt i Matas (troede jeg) haha og fyrer op for den røde læbestift. Efter makeuppen, når jeg lige at redigere videoen og så er det ellers ud af døren.

Jeg har jo selvfølgelig misforstået noget, så det var altså ikke en vagt jeg havde i Matas, men et møde/træning haha. Det gjorde mig dog slet ikke noget, da det var vildt hyggeligt og vi var en masse søde mennesker samlet.

Her er lidt selfies af en arbejdsklar Kamilla, som ikke skal arbejde.

Likes

Comments

Jeg har været ved at depotte nogle mac læbestifter så de kunne komme i en palette. Mange af jer væmmes nok ved tanken om at en mac læbestift blive most ned i en palette og ja tanken er da også lidt skræmmende, haha - men det er super smart hvis man freelancer! Med nogle lipstick-palettes skal man ikke til at slæbe 50 forskellige læbestifter med sig i sit kit, men kan nøjes med nogle paletter, hvor man ovenikøbet hurtigt kan få overblik over alle ens farver, smart ikke?

Jeg sad faktisk og hyggede mig rigtig meget med at smadre 17 læbestifter, underligt nok, og tænkte at jeg ville tage nogle billeder in action. Mange af mine billeder her på bloggen er jo rimelig perfekte, når jeg viser mine produkter frem. I virkeligheden er det et stort rod, når jeg lægger makeup (And I'm not lying!), meget værre end disse billeder faktisk. Jeg syntes det kunne være sjovt at vise jer lidt af rodet når jeg slår mig løs med makeuppen! Her er mit depot-læbestifter-rod.

Likes

Comments

sponsoreret

Jeg tester for tiden en masse produkter for nicehair som i nok har set her på bloggen eller instagram. Jeg har fået fingerne i parfumen Eau Provocateur fra det lækre mærke Agent provocateur, som mest er kendt for deres smukke lingeri. Mange kender nok allerede mærket da det er ret kendt og forskellige kendisser er bliver fotograferet i deres lingeri - senest set er den smukke, gravide beyonce!!

Meeeen indlægget skal jo ikke handle om lingeriet, men parfumen! :)

Parfumen er en Eau de Toilette, altså en let duft, som er fin som hverdagsparfume. Den er frisk og dufter REN! Mange parfumer er meget sugary, men ikke denne og derfor vil jeg sige at parfumen er til kvinder og ikke teenage piger. Hvis du som teenager allerede har den eller kunne tænke dig at købe, then don't be afraid! Men personligt synes jeg bare den dufter mere voksent og sensuel.

Duften jeg har anskaffet mig er på 50 ml til en pris 449 kr. på nicehairs hjemmeside .

Likes

Comments

Hej guys!

Jeg havde lidt optagelser fra eventet i torsdags, som jeg har klippet sammen til en lille video med modellerne og de forskellige styles der blev vist den aften. Jeg håber i kan lide den!


Likes

Comments

Hej sweeties!

I dag vil jeg lave et lidt anderledes blogindlæg. Blogverden ses ofte som værende ret perfekt, smukke billeder af mad, flawless makeup og outbilleder der bare sidder lige i skabet. Oftest vælger vi bloggere at dele de bedste billeder der er blevet taget, og hvorfor skulle vi ikke det? Det er jo for at inspirere at vi gør det, men personligt synes jeg det er ret sjovt at se med bag kulissen. Jeg ved at bloggeren CharlotteCaroline har en instagram, med fail edits, hvor hun viser alle slags billeder der på en eller anden måde failede unden "shootet", hvilket altså sker når man er blogger og tager mange billeder. Derudover er der bloggeren Frederikke Egel som har lavet nogle posts der hedder De forbudte bloggerbilleder, som jeg synes er ret sjove at se med i. Det er faktisk fra de to smukke damer, jeg har fået inspirationen til dette indlæg :)

Personligt kan jeg godt lide disse billeder, fordi det minder mig om at vi alle sammen er mennesker og ingen er perfekte. Derudover er der også bare sjove randomme billeder, som ikke altid giver mening (f.eks. mit billede af en Mirinda?? Why??)

Men nu må i nyde mine uperfekte billeder :)

What is going on? - Is this expensive camera taking pictures or what?

Det klamme, lumske blik.

Udsmattet makeup og søsters tegning af en hest (eller hvad den tingest er) i baggrunden, haha!

Et styks glad bamse, der har fået fat i en KÆMPE gave til juleaften. Desværre, var den så ikke til mig...

En Kamilla der er MEGA glad for en kæmpe ordre med Mac produkter, men prøver at forholde sig nogenlunde roligt, så der kan blive sendt et sødt smil til kameraet.

Blogging er hårdt arbejde og derfor skal man huske at holde sig hydreret.

Prøver at se skarp og professionel ud, men ligner i stedet en lille mus der skal til at græde haha!

Likes

Comments