Hej guys!

Der har været lidt stille på mine sociale medier de sidste to uger ca. og det er fordi at jeg er begyndt at læse HGS og er startet i Matas ved siden af. Jeg har været rimelig forvirret over hvad der skal ske i mit liv og hvilken vej jeg skal gå, som mange andre unge mennekser sikkert også er, men hvor er det altså svært! Lige nu læser jeg HGS, fordi jeg i tidernes morgen valgte at gå på STX, så alt indenfor business aner jeg jo intet noget om, ENDNU. Meeeen, jeg fortryder intet! Så lige nu sidder jeg hver dag og bliver klogere på afsætning og IT ect. hvilket er ret spændende, nu da jeg de seneste par år har siddet lidt for meget ved computeren og er blevet grebet af denne verden.

Derudover har jeg også fået studiejob i Matas, hvilket er skønt, da jeg stadig kan holde fast i mit beautygame!

Er der andre end mig, der er på bar bund mht. fremtiden? Og hvilke overvejelser har i gjort jer? I må meget gerne skrive en kommentar om det nedenunder! :)

Likes

Comments

Hej alle! I dag vil jeg tippe jer om mærket Alpro! De laver super lækre produkter og jeg har det sidste halve år været besat af mærket. Yoghurten jeg har her er med smag af kokusnød, den smager lækkert alene, men man kan sagtens toppe den af med noget mysli eller æble.

Produktet er plantebaseret og laktosefrit, så hvis du er veganer eller kunne tænke dig at prøve nogle veganske produkter kan du prøve Alpro. Det smager super godt!

Likes

Comments

sposoreret

Sammen med de tre body creams jeg modtog (Læs indlægget her) af nicehair.dk , så modtog jeg også lidt produkter fra YoungBlood. Jeg modtog to crushed mineral blushes og en contour blush brush.

Contour blush brush(en) er en børste der er lavet på naturlige hår og i dette tilfælde gedehår. Den er perfekt til, som navnet siger, at påføre enten blush eller konturere med.


Crushed mineral blush(ene) er løse (pulverform) mineral blushes. Når produkter er mineral produkter er der oftest "glimmer, shine" i, for at give produktet mere naturlighed. Derfor er produktet lysreflekterende og derfor god, hvis du har tør hud og ønsker mere glød til dit ansigt.

Husk kun at tage en lille smule på børsten, eller har du hurtigt få for meget farve på kinderne.

YoungBloods crushed mineral blushes er parfume og parabenefri.

Jeg har farverne Tulip og Adobe.

Tulip er en meget lys lyserød, som jeg personligt vil bruger som highlight. Hvis du er rigtig lys, kan du bruge den som en blush. Tulip er super flot og giver rigtig flot highlight på kindbenene.

Adobe er en meget mørk blush og er for min hudtone, nok bedre som en bronzer. Hvis du af natur er mørkere i huden, ville Adobe være fin som blush til dig.

Youngblood Crushed Mineral blushes kan du finde HER .

Likes

Comments

Hej alle! Jeg har lavet en video hvor jeg viser mine favoritter. Så hvis i vil have nogle gode tips og lækre produkter, så se med i videoen hernedenunder! :)

Husk at i meget gerne må subscribe til min youtube-kanal HER .

Likes

Comments

Sponsoreret

Jeg modtog i går en pakke fra Nicehair.dk med blandt andet disse lækre body creams. Cremerne er fra Milk_Shake og er limited Edition og er lavet i tre forskellige dufte. Derudover er de også på tilbud på nicehair til 59 kr. pr. stk. nedsat fra 169.- Billigt ikke? Tropical Dream dufter desuden vildt godt - Den minder mig om en af de mange dufte fra Bath & Bodyworks, hvis nogen af jer har været i USA, ved i sikkert hvilken butik jeg snakker om.

Flower garden (den lyserøde) finder i HER .

Lemon Cake (den gule) finder i HER .

Tropical Dream (den lilla) finder i HER .

Alle cremerne er på 200ml.

Cremerne er parabene- og silikone fri og derudover er de tilført frugt ekstrakter, mælkeprotein, avokado og arganolie som er med til at holde din hud fløjsblød.

Likes

Comments

Som nogen af jer måske ved, så var jeg så heldig at få en Marshall højtaler i fødselsdagsgave da jeg blev 22 år her d. 13. Januar. Den Marshall højtaler jeg fik er den der hedder Killburn, som er den bærbare version. Jeg er stor fan af at den er bærbar, for jeg hører både musik på værelset, i køkkenet, når jeg er i bad, ja nærmest overalt! Højtaleren kan connecte via. bluetooth, men der er også er også kabel med hvis man f.eks. ikke vil have at bluetooth sluger alt ens strøm på telefonen.

Likes

Comments

Jeg har nu "on and off" boet i Skagen og Aalborg, da jeg havde fuldtidsjob i Skagen men ikke var klar til at sige farvel til Aalborg. Nu bor jeg på "fuld tid" i Aalborg igen og da mit køleskab næsten har stået tomt de sidste par måneder, så skulle der altså handles godt ind! Hvis i kigger godt efter så har jeg ikke købt noget kød og det er altså fordi jeg generelt ikke spiser så meget kød. Jeg bryder mig ikke så meget om det og vil egentlig godt blive vegetar eller veganer i fremtiden, da jeg går op i dyrevelfærd og selvfølgelig ikke kan se hvorfor vi skal tage dyrs liv. Vidste i godt at en gris faktisk er klogere end en hund? Udover dyremishandling, så er kødproduktionen også utrolig dårligt for miljøet, men det er et helt andet indlæg! Hvis i er interesseret i hvordan kødproduktionen påvirker miljøet, kan i se dokumentaren Cowspiracy.


Likes

Comments

Hey guys!
Fredag aften var jeg ude og få lidt at drikke med min søster og hendes veninder fra studiet. Efter ikke at arbejde ved Mac mere, så går jeg heller ikke så ofte med makeup, og derfor glædede jeg mig faktisk så meget til at lægge full on glam! Jeg gik efter et rødlig/brændt orange look på øjnene og nude læber.

Mange synes det er lidt mærkeligt, men jeg elsker at sidde foran spejlet og lægge makeup. Normalt fyrer jeg op for musikken og som i fredags spiste jeg aftensmaden foran spejlet - det er min egen lille verden. Er der andre der gør det samme? Hæhæ


PRODUKTER BRUGT TIL HUDEN
Embryolisse - moisturizer All skin Types (creme)
MAKE UP FOR EVER - Step 1 Skin equalizer (primer)
MAC - Studio Sculpt + Studio Fix Fluid
Mac - Pro Longwear concealer
Laura Mercier - Loose setting powder
MAC - Taupe (contour)
MAC - Breath of Plum (blush)
MAC - Soft & Gentle (highlighter)

PRODUKTER BRUGT TIL ØJENMAKEUPPEN
MAC - Soft Ochre
Morphe - Eyeshadow palette 35N
MAC - Tropic Tonic (læbestift, brugt som base for Cranberry)
MAC - Cranberry
MAC - Vipper #35
MAC - Instacurl Lash Mascara
Too Faced - Candlelight (inner corner highlight)
BRYN
Lorac Pro Palette - Espresso
Lorac Pro Palette - Black (a tiny bit!)
MAC - Brow Set (clear)

PRODUKTER BRUGT TIL LÆBERNE
Too Faced - Melted Matte Liquified Long Wear Lipstick (Cool Girl)
Benefit - Hoola Ultra Plush Lip Gloss

Likes

Comments

Sposoreret indlæg

Hej alle sammen! Jeg har modtaget denne maske fra nicehair.dk, og hvor er den lækker!

Masken er til kombineret eller fedtet/olieret hud og fjerner derfor overskydende fedt og talg på huden og renser porerne. Masken er lavet på nordisk skovbundsmudder og hjælper huden med at bevare dens naturlige fugtbalance.

SÅDAN BRUGER JEG PRODUKTET
1. Inden jeg bruger produktet, renser jeg hele mit ansigt så det er helt rent inden masken påføres.
2. Derefter massere jeg masken ind i huden og huden skal være tør når produktet lægges på. Efter allerede 1 minut kan man mærke at masken begynder at stivne på huden.

3. Jeg lader masken sidde i 5-10 minutter inden jeg derefter skyller den af igen. Man kan hurtigt mærke at masken stikker lidt indenfor de 5-10 minutter, og når den begynder med det, vasker jeg den af.
4. Sidst bruger jeg mit normale ansigtspleje en serum og dag- eller natcreme. Vupti, så har du en smuk og strålende hud!

Lige nu er detox masken på 60 ml udsolgt, men man kan stadig få fat i rejsestørrelsen HER, hvilket er en super god idé hvis man lige vil prøve produktet af, inden man køber den fulde størrelse.

Personligt synes jeg at masken er super lækker! Min hud blev efterladt virkelig blød og så er jeg stor fan af duften!! Derudover er masken også økologisk, fri for parabener og vegan-venlig - Kan det blive bedre??

Likes

Comments