Vi er ferdigflyttet og har allerede tilbragt 5 dager i vårt nye hjem. Så langt trives vi veldig godt i Drammen, både vi og Ole Brumm.

Likes

Comments

Hvor kos er ikke 17.mai? Flere som blir litt som et lite barn igjen? Love!❤️

Ellers er dagene småhektiske her. Vi flytter! Ikke akkurat nå, men snart. Huset selges og vi vender snuten mot Østlandet. Gleder oss veldig, men så klart er det litt vemodig og dra fra Åleby. Masse som må ordne seg mår man i tillegg flytter, ikke bare hus, men til en annen by, men ting legger seg til rette litt mer dag for dag.

Stay tuned.

Likes

Comments

Hjemme i Kr.Sund en tur i helgen. Mamma har fått seg drivhus og var i full sving med å dyrke alt du kan finne i frukt og grønt avdelinga på Kiwi 🥒🌶🍅

Likes

Comments

A little dash of pink!
Etter litt for god tid på badet i går kveld, endte det med at håret ble rosa, og jeg ELSKER det! Dessverre ikke noen permanent farge, så den går ut etter kun et par vask 🌸💁🏼

Likes

Comments

Det blir fort skive til mellommåltid på minstejenta her i huset, så for å variere litt smeller jeg sammen ei lita røre bananlapper. Knallgode! Mannen har også fått dilla og lager til frokost omtrent daglig!

Alt du trenger er (1pers):

1 banan

1 egg

ei klype bakepulver

Sammalt hvete

Melk


Mos bananen i en bolle, tilsett egg og visp sammen. Tilsett bakepulveret og litt hvetemel. Jeg har ikke fasit på hvor mye hvetemel og melk jeg bruker, men slik at det blir en røre, enkelt og greit.

Deretter steker jeg små lapper med litt meierismør på stekepannen. Gjerne spis det med litt blåbær eller jordbær, knallgodt. Slik, da vet du hva du skal lage til lørdagsfrokosten denne uken :)Likes

Comments

Hei! Hvem starter blogg i 2017?! Kamilla gjør.

Blir nok mer bilder enn tekst jeg deler her. Uansett, gårsadagens frilørdag var en bra anledning til å dra bort til Tøysekoppen Kafé på Devoldfabrikken. En kafé du slipper å svette fordi minstemann har litt mer energi enn det mor og far hadde ønska på kafébesøk.

Likes

Comments

Instagram@kamillabotn