For et par måneder siden, begyndte jeg at tegne. Ikke fordi det er min stærke side, men det er afslappende, i en ellers stressende hverdag.
Min favorit er dette kort over USA.
Kram, Kamilla

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Wow, nu begynder det altså at være snart. Jeg udfyldte igår en form omkring mine flybilletter, og skulle gerne få dem om et par uger. Kan slet ikke forstå at tiden er gået så hurtigt, og lige pludselig skal jeg hjem.
Skal nok sige til når jeg har fået min billet, og ved hvilket tidspunkt jeg er i København. Jeg ved så meget, at det bliver mellem 1-4 August.

Kram Kamilla

Likes

Comments

Så dejligt at sommeren er kommet. Nyder varmen idag, med frugt og de her to søde piger.
Kram 🌸

Likes

Comments

Girls ❤️️❤️️
Love spending time with you!

Likes

Comments

Sommeren er endelig kommet! De sidste to dage, har jeg nydt solen med disse skønne tøser. Kan jeg bestemt ikke klage over. Kram 🌸

Likes

Comments

Så blev det mandag igen, og jeg startede dagen ud, med at gå en tur i Botanisk Have med Venla og Jessica. Derefter en tur i fitness, og så hjem og spise en god salat til frokost. Så kan ugen ikke starte meget bedre.

Knus, Kamilla

Likes

Comments

Let's Go Cubs ⚾️
Jeg har nu været i Chicago i et godt stykke tid, men først i dag fik jeg set en Baseball kamp. Jessica's hostdad havde to fribilletter, så vi tog toget omkring middagstid, og havde en super hyggelig dag. Det var en fantastisk oplevelse, på trods af, at vi ikke forstod reglerne 100%. Et tjek på min Bucket list.

Likes

Comments

Som det ses på ovenstående billeder, er de seneste 2 uger blevet brugt på at læse lektier, drikke kaffe, spise morgenmad og være sammen med veninder. Har bestemt været nogle gode uger, og tiden går så hurtigt. Lige pludselig står jeg jo i Danmark igen.

Likes

Comments

What a fantastic day, with amazing girls!

Dagen stod på Six Flags Great America, som er en forlystelsespark ca. 30 min fra os. Så mange vilde rutsjebaner - godt jeg købte et sæsonpass, så jeg kan komme igen og igen. Vi havde det så sjovt, med massere af skrig under turene. Troede jeg skulle dø flere gange haha. Sluttede dagen af med at danse med Bugs Bunny, og derefter skulle der selvfølgelig tages billeder. En helt fantastisk dag, hvor man kunne være barn igen, og ikke være den voksne og ansvarlige.
Kram, Kamilla

Likes

Comments

En skøn weekend, med mine yndlings piger. Fredag stod på taco, vin og hygge. Lørdag stod jeg tidligere op end alle andre, for at lave brunch - noget alle blev rimelig glade for hihihi. Resten af dagen stod på afslapning.
Søndag brugte jeg med Venla. En gåtur med hunden, et smut forbi centeret, au pair møde, og så hentede jeg min værtsfar og børnene i lufthavnen. Freden var forbi!! Så jeg smuttede straks hjem til Venla efter haha.
En vellykket weekend, og hele familien smutter igen om 8 dage, så der er lidt fred igen 😍
Miss u all. Ses om 3 måneder

Likes

Comments