Header

I torsdags hade jag och Tilda planerat in en fotosession i studion under kvällen. Hon fotade produktbilder på sina tygkassar medan jag gick runt och knäppte "behind-the-scene-bilder". Bilderna blev superbra och jag var nöjd med min insats som assistent. Det är verkligen så kul att vi har så många gemensamma intressen. Förutom sociala medier, foto och hälsa så älskar vi att diskutera. Med en åldersskillnad på sex år har vi både lika och olika åsikter om saker och ting vilket gör diskussionerna väldigt intressanta. Att vi dessutom har så kul ihop och är varandras bästa vänner gör allting ännu bättre. Jag är verkligen så tacksam över vår fina syskonrelation och att vi finns vid varandras sida genom hela livet där vi stöttar, peppar, motiverar och uppmuntrar varandra till att jobba hårt, utvecklas som person och nå våra drömmar. Hennes blogg hittar ni för övrigt här.

Likes

Comments

Måndag: Broccolipaj med sweetchili
Tisdag: Oumphburgare med sötpotatispommes och hemmagjord dressing
Fredag: Vegetariska enchiladas med hemmagjord guacamole

Jag tycker att det är himla kul att laga mat och jag drömmer om att i framtiden ha ett stort kök där jag tillsammans med min man kan laga middagar tillsammans med barnen som också får vara med och bidra. Jag vill bjuda hem familj, vänner och släkt på stora middagar, om så en fredagskväll med trerätters eller brunch på en söndag. Jag har sedan jag var 12 lagat mycket mat, både till mig själv så som pannkakor efter skolan och kvällsmat till familjen så som spagetti och köttfärssås etc. Ju mer jag intresserar mig för matlagning desto mer anstränger jag mig i köket, letar nya recept och köper ordentliga råvaror. Mycket grönt och vegetariskt. Här är några av förra veckans middagar som jag la ner lite extra tid och energi på - som dessutom blev supergoda!

Likes

Comments

Let's workout

Som ni vet så kom ju jag igång med träningen för ett par dagar sedan och har nu planerat kommande veckas träning vilket är som ni ser här ovan. I och med att jag fokuserar på en muskelgrupp i taget när jag tränar så kan jag köra på genom hela veckan för att sedan vila och återhämta mig under helgen. Jag har tränat på det här sättet tidigare och vet att det funkar bra för min del. Det som skiljer min träning nu från då är att jag kör pulshöjande träning istället för få repetitioner och tunga vikter. Jag varvar alltså övningar med vikter, maskiner och kroppsvikten med pulshöjande övningar som burpees, upphopp, jumpsquats etc. Jag älskar när svetten rinner och man är helt slut efteråt.

Har ni bestämt hur ni ska träna i veckan?

Likes

Comments

Imorgon är det måndag och en ny vecka ligger framför fötterna på oss. Här är bilder som ger mig inspiration såhär på kvällskvisten. Inspiration till att jobba hårt så jag i framtiden kan resa jorden runt. Inspiration till att forma livet så som jag vill leva. Inspiration till att äta mycket frukt och grönt, till att träna och ta hand om min kropp så som den förtjänar att bli omhändertagen. Det ger mig inspiration till att utnyttja varje dag till fullo för att klämma musten ur livet. Jag hoppas det ger er lite inspiration till att jobba hårt, drömma stort och njuta av varje minut!

Likes

Comments

Kvällsmaten i fredags blev riktigt god! Jag gjorde vegetariska enchiladas till mig och Tilda medan hon gjorde guacamole till. Jag fick nämligen en kokbok som jag önskade mig i julklapp med lite roliga recept på vardagsmat. Jag tycker matlagning är himla kul och i framtiden vill jag gå på matlagningskurser för att lära mig kombinera rätt kryddor med varandra och annat kul. Gillar ni att laga mat och har ni fått vara med mycket i köket som små?

Likes

Comments