Header
View tracker

Nu byter jag bloggportal! Jag har länge varit på Nouw, startat nya bloggar, lagt ner bloggar, börjat om på ny kula, yada yada. Nu är det dags för förändring och omväxling. Jag behöver något nytt.

Från och med nu hittar ni mig HÄR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon vänner! Måndag idag, make it good. Sätt på ett leende, se världen med positiva ögon och gör måndagen till något glatt och härligt! Följ inte strömmen med de griniga och trötta pessimisterna som gnäller över att helgen gick alldeles för fort, och lovet också för den delen. Idag, som vilken annan dag, är en ny chans att göra en förändring, ta den chansen!

Önskar er en fin dag, kram!

Likes

Comments

View tracker

Imorse vaknade jag några gånger runt tio men drog täcket över huvudet och somnade om. Hade inga tider att passa eller några måsten att bocka av så jag bestämde mig för att sova ut ordentligt. När klockan närmade sig tolv drog jag mig upp ur sängen och gjorde pannkakor som jag åt framför tv:n och ett par Youtube-klipp.

Efter en stund i soffan pallrade jag mig upp och gick vidare till rummet där jag satte mig ner vid skrivbordet och planerade upp veckan som väntar runt hörnet samt skrev upp en att-göra-lista. När klockan närmade sig halv fyra bytte jag om till träningskläder och traskade fram till gymmet. Idag stod rygg & biceps på schemat.

Väl hemma från gymmet tog jag tag i nästa punkt på att-göra-listan, städa rummet. Med en nybäddad säng, rent golv och alla saker på sin plats hoppade jag in i duschen. Tog en lång, varm dusch - skrubbade kroppen, rakade benen etc etc. Efteråt tänder jag några ljus, målade naglarna, lagade middag åt mig och mamma och plöjde ett par avsnitt av SATC, favoritserien!!

Nu har jag äntligen krupit ner i sängen efter en jättehärlig och mysig söndag, en sådan där söndag man verkligen behöver för att ladda energidepåerna inför en ny, fullspäckad vecka. Innan jag släcker lampan ska jag läsa i min bok, fundera över vad jag har/vill ha för mål att sträva mot framöver samt skriva en to-do-list för morgondagen. Godnatt, sleep tight!

Likes

Comments

Godmorgon söndag! Sen morgon och bara halva dagen som återstår. Behövde verkligen sova ut imorse så utan stress låg jag kvar och drog ut på tiden tills kroppen inte klarade att gå på tom mage längre. Gjorde pannkakor till brunch vilket är en slående favorit. Älskar pannkakor och framförallt i kombo mellan frulle och lunch!

Sunday at
its best

Toppar aldrig med socker eller sylt på burk när jag äter pannkakor, kan inte ens minnas sist gång jag hade det. Idag värmde jag frusna hallon i micron och blandade ner en klick honung istället. Ibland toppar jag med skivad banan och lite honung eller mammas hemlagade äppelmos, också supergott! Kul med lite olika alternativ som inte är överösta med socker.

Likes

Comments

Här ligger jag vaken, ensam med datorn i sängen och en hopplös spotifylista som rullar i bakgrunden av mina tankar. Det är så mycket som cirkulerar i huvudet att det känns omöjligt att bena ut vad som försiggår uppe i hjärnkontoret. För att inte tala om hjärtat, det bultar hårt innanför bröstkorgen och jag har svårt att tyda vad det försöker säga. Så mycket känslor som blir överväldigande och får hela kroppen att värka.

Här ligger jag vaken, ensam. Fyfan vad jag hatar att känna mig ensam. Alla i min omgivning har antingen en partner som tar upp mestadels av deras tid för umgänge, eller så är dem ute på partaj med ett gäng kompisar. Någon är påväg hem från en solsemester och någon somnar tryggt till ljudet av en annan människas hjärtslag. Och här ligger jag, ensam.

Har jag valt det själv, har jag mig själv att skylla? Jag tackade ju nej till party, struntade i att bada badtunna med familjen och jag åkte ifrån vännen som jag hade kunnat spendera kvällen med. Behöver jag vara för mig själv för att känna och tänka, eller är det en försvarsmekanism? Kanske stänger jag ute människor och isolerar mig själv när livet känns tungt för att undvika andras synpunkter, åsikter och rådgivning. Kanske behöver jag vara ensam för att finna svar i mig själv, för att hitta en väg ut. En väg bort från den vilsna flicka jag är.

Likes

Comments