Hej! Det har visst gått två veckor ungefär sen jag skrev sist. Det har inte hänt något nytt direkt. Jobbar och balanserar livet dom mamma och uska ungefär. Skönt att vara tillbaka men är så himla trött. Barnen sover dåligt på nätterna och då gör ju vi det också såklart. Har mycket att tänka på också som gärna dyker upp när man lägger sig för att sluta de stora blå. Hur som helst.

Idag lämnade jag och V A på förskolan och tog bussen till bvc. Vi hade 4 årskontrollen idag och den klarade han galant! Var inte orolig för det faktiskt. Han var jätteduktig. Sen tog vi en promenad till slottet och sen ner på stan för en lunch och fika. Det är så vackert ute nu. Helt magiskt. Plus fint väder på det! Såg även kaninungar hoppandes omkring vid bvc. Det är fullt av kaniner här i stan pga en tragikomisk anledning. Taket rasade in på en kaninutställning för några år sen haha så nu är det fullt av kaniner i stan!

Vi gick en sväng på stan iaf efter lunchen och så tog vi bussen och hoppade av och hämtade A igen. Nu är vi hemma och vilar. Dricker kaffe och försöker vakna. Är så sjukt trött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments