Header

Eftersom jag bor en bit ifrån Stockholm så är man inte där så mycket som man kanske egentligen önskade. Men man uppskattar Stockholm på ett annat sätt när man är där 1-5 gånger under ett år, än om man skulle bo där.
Jag åker oftast dit med vänner för att shoppa och sova på hotell. För mig kvittar det vad man väljer för restaurang då det är intressant att pröva nya maträtter och kanske få en ny favorit restaurang.
Som innan hade jag aldrig ätit på friday's och det blev ju en succé.
Hotell däremot har jag mina små krav: absolut inte vandrarhem eftersom jag vill ha mitt egna rum med den jag åker med samt lite "lyx" när man ändå är där.
Så dubbelsäng och frukost på morgonen är ett måste!! Kanske överdrev lite med dubbelsäng men frukost är ett stort MÅSTE!! är det bara jag som älskar hotell sängar? Tycker det är super mysigt att checka in på hotell och sova där en natt, slänga alla shoppingpåsar på sängen och bara vara för en dag! Då är väl livet ganska så underbart' ☺️
Och inte allt för långt ifrån centrum eftersom man vill ha gångavstånd till affärerna i centrum.
Har faktiskt precis bokat ett hotell i Stockholm med en vän den 1 oktober och då tar vi tåget dit och sover kvar där på hotell en natt.
Mysigt och kul ☺️

WTC Restauranger, Festvåningar och Butik & Deli
Intresserad? Klicka HÄR för att läsa mer
Det lät väldigt intressant och kanske ska kollas upp när man ändå är i Stockholm 👍🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Bad händer i mitt liv just nu?
Som vissa av er vet jobbar jag heltid och har gjort det i cirka 3 månader. Jag har schema till 4 september och hoppas så mycket på 6 månader till eller heltidstjänst. Har lärt känna nya människor och är så glad att jag lärt känna dom! I slutet av juli blir jag lägenhets ägare till en jätte söt stor 1a med balkong och sovalkov vilket blir det störta klivet ut i vuxenvärlden för min del.
Sen fyller jag 20 i sommar och så vill jag såklart utomlands 1 eller 2 vändor i sommar och höst.

Idag tar min syssling studenten så ska göra mig iordning lite och sen möta upp Adrian och kolla på studenterna när dom åker vagn, synd att det är så jäkla dåligt väder bara.
1 år sen man själv tog studenten😮

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

För er som har svårt att hitta byxor så är dom här ett tips. dom är lite lik dr denim jeans och dom passar ju alla former och storlekar. Har dock tröttnat lite på denim och började leta efter några jeans som inte är för långa samt för stora eller för små i midjan och hittade dom här på ginatricot. 299kr och dom sitter perfekt! 🙌

Likes

Comments

Hej, i lördags var vi i Stockholm och så åkte jag Lamborghini och det var super kul! Jag blev som ett med bilen och nån gång i mitt liv ska jag ha en sån haha, man kan ju drömma😏
Och i söndags panik ringde jag Mio för mitt älskade bord som jag vela ha var slut överallt men dom var dom enda som hade kvar det. Slutade med att jag fick ett butik exemplar för 1150kr istället för 2300kr så är super glad och nöjd! Nu är det bara en halv miljon saker kvar att köpa 😴 sen var vi in på rusta och köpte sittdynor och lite belysning och sånt.
Hoppas ni haft en bra helg och en bra måndag! Imorgon väntas det jobb igen!

Likes

Comments