Denna helg kanske har varit den bästa helgen i mitt liv!

Fredag
Det började med att jag fick skynda mig till tåget jag verkligen inte fick missa, vilket jag gjorde iallafall. Men när jag väl var i stan var det inte alls bråttom, utan det var mest för att Joakim och Victor inte skulle behöva sitta och vänta. Eftersom det var Joakims födelsedag tyckte jag och Victor det var lämpligt att bjuda Joakim på dricka under dagen och även en trevlig men relativt smaklös lunch på Subway.

När vi väl var utanför Summerburst ställde vi oss i den oändliga kön som för övrigt gick väldigt snabbt om man lyssnade på vad vakterna sade, då de sa att man kunde gå fram till höger om kön. När vi väl var framme fick vi reda på att man skulle ha någon typ av armband som man skulle hämta en mil bortom festivalområdet. Okej kanske inte en mil, men ni fattar. Sagt och gjort så hämtade vi armbanden och trängde oss fram i kön igen.

Inne på festivalområdet
Väl inne öppnades en värld fylld av ljuvlig musik, delvis härliga människor och alkohol. Vi började med att kolla runt för att se vad Summerburst hade för något att erbjuda i form av annat än bra musik. Det fanns tre barområden som man tydligen inte fick lämna med drickan i handen, men det var bara att stoppa ner en flaska innanför västen så såg vakterna inget och sen var det bara att hoppa ut i publiken med flaskorna i högsta hugg. Vid klockan 20 var hela området fyllt av festsugna ungdomar och en nypa vuxna, vilket resulterade i att man inte hade så mycket utrymme att dansa på, men det är så det ska vara.

Det var många artister som man var taggade på att få höra och vissa som var bättre än förväntat. Steve Angello var dock inte det. Var både otaggad och så var han sämst, vilket inte var oväntat. Tranceguden Armin Van Buuren var en artist som verkligen var över mina förväntningar, inte så konstigt att han var bra, då han var #1dj 1000 år i rad.

Lördag
Under lördagen bestämde vi oss för att komma in lite senare, eftersom man var helt slut efter gårdagens festande. Vi var inne i stan runt klockan 15 och bestämde oss för att bege oss till en bar för att föra lite, där blev det 3 shots för mig, vilket satt ganska fint, trots att de avtog relativt snabbt men det var bara att fylla på med lite skumpa och öl.

Denna dag gick det betydligt mycket snabbare att komma in, då det inte var så lång kö, samt att vi redan hade armbanden som krävdes. Eftersom att gårdagens snack om att åka helikopter inte blev av igår, bestämde vi oss för att ta det idag. Detta var en trevlig upplevelse då man fick se hela festivalområdet ovanifrån, vilket var sjukt vackert. Tyvärr var turen ganska kort, men till det priset som vi betalade var det värt till 100%. Det finns egentligen inte så mycket som man kan återberätta med ord, då jag inte har de onomatopoetiska uttryck som behövs.

Betygsättning på artisterna
Dzeko & Torres 2/5
Nervo 3/5
Kygo 3/5
W&W 5/5
Armin Van Buuren 6/5
Steve Angello 1/5
Dannic 4/5
Cazette 5/5
Icona pop 1/5
Diplo 4/5
David Guetta 3/5
Alesso 5/5

Summerburst 5/5

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare,

Att sitta på bussen med fullt fokus på att trippa på nostalgiska toner kasks inte är det smartaste som finns om man vill hem som och få sin skönhetssömn. Som tur är har chauffören all respekt och låter mig åka vidare med bussen hemåt efter slutstation.

Godnatt-, morgon, eftermiddag, kväll, förmiddag och alla andra fraser av god sinnesstämning!

Likes

Comments

Godmorgon kära människor,

Ikväll har jag invigt bloggandet med lite alkohol, vilket är något ni kommer få se mycket av här på bloggen. Om det är något ställe ni gärna vill att jag ska testa så är det bara att kommentera! Alla förslag är godkända!

ÅÄÖ Lundin

Likes

Comments