Header

kom lite sent till lektionen men kom in i samtalet fort! sen fick jag reda på att jag ligger bra till i medicin och jag ligger bra till i omvårdnad, väntar på betygssamtal med läraren bara. och nu väntar jag på morgondagen och på att få betyg i hälsopedagogik!! känns skönt men är nervös!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad är det som händer i vårt land? nästan varje dag står det i tidningen om ett nytt mord eller en misshandel som leder till dödsfall.. 2014 är det mordens år? Jag har aldrig läst om så mycket mord och misshandel som detta år.. helt sjukt! Har människor helt tappat vettet? Har alla blivit medlemmar på nån Hitman sida och får mail om vem som ska dö? näe jag fattar faktiskt inte vad som härjar i folks skallar.. Om det nu handlar om ett upplopp mot konstapel aina, varför dödar man då oskyldiga människor (kan inte tänka mig att alla offer är avsedda offer från början) detta gynnar väl ingen? polisen får mer att göra men det blir ju inget krig. Bomber hit och dit, Stockholm och Göteborg om jag minns rätt? vad försöker man göra? Jag fattar noll.. nån annan som fattar vad aom händer?

Likes

Comments

långt varmt och svettigt, för dom med päls.. jag var mest andfådd! kom hem till två superglada hundar som ville ut så vi passade på att gå en långrunda, så nu tror jag nog att dom sover medans jag lagar mat, men vad ska jag laga? återstår att se. Charlie andas som att han sprungit maraton, och Kenai har somnat på ballen.. och jag klinkar på gitarren och väntar på frun :)Likes

Comments

Jag är så stolt, både över mig själv och min andra hälft och så lycklig!. Jag har klarat av att slita mig från lilla Bollnäs och flyttat till ett paradis i jämförelse, jag går i skolan igen och pluggar något jag verkligen vill satsa på. Flyttat har vi hunnit med, till en mycket större och finare lägenhet. Jag har fått så många nya vänner och har min egna lilla familj med två underbara vovvar. Sommarjobb fixat och vad jag hoppas på, en säker framtid med jobb. Men inget utav detta vore möjligt utan min Lowisa, hon har stått bakom mig och stöttat till 100 procent, hon erbjöd mig att jag skulle få bo med henne om jag flyttade, och vem tackar nej till det erbjudandet om man fick vara med den man älskar? inte jag iaf! Så otroligt tacksam över att jag fick möjligheten och turen att vara med just henne, hon är helt fantastiskt hon! Och stolt är jag över henne, så in i norden. Hon har klarat mycket i livet som jag inte tror många skulle klara av. En kämpe som inte ger upp! Och nytt jobb har hon fått, eller är mellan två kan man säga, eller tre t.o.m. med stallet haha, ja flitig är hon min solatråle!
Jag tror inte att livet kan bli mycket bättre än detta faktiskt. Nu säger jag godnatt så ska jag lägga mig brevid mitt hjärta!

Over and Out

Likes

Comments

ja som rubriken lyder så har jag fått godkänt på medicin tentamen, helt underbart.. trodde jag låg risigt till men nejdå.. det har känts som att jag legat efter i alla ämnen men ligger förvånansvärt bra till.. phuu.. nu ska jag köpa mjölk och sen hem till mina underbara vovvar! hajj!

Likes

Comments

Usch, sov pissigt dåligt idag.. dock la jag mig ganska tidigt (7 typ på morgonen).. men det va faktiskt inte därför. Kände när jag skulle till och somna in att jag hade tungt att andas.. men men, jag somnade, vaknade vid 12, hämtade mjölk, la mig igen medan jag lyssnade på helt UNDERBARA First Aid Kit! Iaf, jag somnade om, sov till 14, det va så tungt att jag fick sätta mig upp, men jag va så trött så jag knappt kunde sitta upp.. Well, jag somnade igen och sov till 15.. Och nu sitter jag här i sängen, känns fortfarande lite tungt, men det funkar. FAK på hög volym :)

Jag får se på måndag kl 11 vad dom säger på sjukan. Idag ska vi äta tjing-tjong mat :) "Fliterad kyckling och sötslur såsch med lis" blir det för min del! 

 


Likes

Comments

Ska man eller ska man inte? Alltså bara spela lite då o då? haha sjukt svårt att bestämma mig.. 

Well jag får se hur det blir.. blir ju lite sugen när man kollar alla nya patchar som kommer hit och dit, o alla som lägger upp screenshots.. meeeeen jag skulle ju bli människa igen.. ja jag får se hur jag gör helt enkelt, en månad skadar ju aldrig att betala iaf.. 


Likes

Comments

Det känns skönt att man äntligen slipper all smärta.. Slangen som är instucken i lungan måste ha lagt sig på ett bra sätt nu för annars brukar det kännas som om man har en kniv genom ryggen.. det gör skit ont!!

Har gått från att käka 8st Citodon per dag till att bara ta 2, om ens det och jag sover mycket bättre.. men har det läkt ihop då? Det vet jag inte.. för när jag ställer mig upp så blir det tungt att andas.. Well får se på måndag kl 11 efter röntgen.  Jag vet inte.. det känns som sagt knäppt att tänka och hoppas att det inte läkt ihop, men det är det enda sättet jag kan få operation på, om det har läkt ihop så kan dom inte operera, eller ja, dom har ingen anledning då..

Jag har hellre ont som fan i någon/några veckor efter operation än att få tillbaka skiten igen.. Man kan inte leva ett normalt liv med dessa kollapser.. Jag vågar fan inte göra vissa saker.. Men men, bara att hoppas på operation!

 

Jag somnade kl 19 ikväll och vaknade vid halv 1.. så nu är jag hur pigg som helst, men vadå, det är ju helg nu.. Så nu ska väl jag försöka hitta på nått all by myself .. 

Over and out!
Likes

Comments

Som rubriken lyder, jag va på röntgen idag igen, denna gången visade det sig att kollapsen hade minskat med 1cm.. på någon sne vänster så hoppas jag att den ska stanna kvar på 3/4 cm så att jag nån gång kan få en operation som på den andra lungan. Läker det ihop helt så får jag nog ingen operation. Jag börjar nämligen bli väldigt trött på dessa sjukhus besök, det tär på krafterna.. Det är till och med så illa att nästan alla vet vad jag heter och som att dom känner mig.. Alla känner apan, apan känner igen! enlightened

På Måndag ska jag tillbaka till röntgen för att kika om det har rört på sig något och som sagt, om inte så får jag som jag vill! Visst, jag kommer ha ont som fasen efteråt, men hellre det än att få tillbaka skiten igen. 

Nu ska jag fortsätta på mitt tråkiga liv! 

Ha det bra! häj! smiley

 

 


Likes

Comments

Så som rubriken lyder så fick jag en kollaps igen.. jag har klarat mig sedan november 2011.. och nu fick jag en kollaps igen, helt oväntat, jag trodde det va slut sånt, men nejdå! Kroppen är ett mysterium och det får man leva med. Jag hade 4 cm när jag kom till sjukhuset, men den va så liten så jag fick åka hem, väl under natten så började det bli sjukt svårt att andas, så jag anade en större kollaps, och jag hade helt rätt, väl på sjukhuset dagen efter (Onsdag) så visade det sig att jag hade 8 cm med onödig övrig luft.

Jag va in på sjukan i Onsdags och fick ett True-Close drän.. (en liten "apparat" som suger ut luften ur lungan medan jag andas). Efter ytterligare 2 dagar åkte jag tillbaka för kontroll och då hade jag 4 cm och fick åka hem.. 

 

Nu sitter jag nere hos bror och spelar lite :) hörs haj!

Likes

Comments