Vill du vinna Adams gamla spanskamapp? Vem vill inte liksom? Då har du chansen nu. Lajka detta inlägg och kommentera "klar" för att vara med i tävlingen. Anmäl dig nu, mappen är signerad av Adam! Vinnaren dras på fredag 24/3.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår på morgonen packade jag väskan inför klassresan till Krakow. Lite senare kom mina mostrar och hämtade upp mig, vi skulle åka till Göteborg. När vi var inne i Göteborg började bilen kännas konstig. Vi klev ut ur bilen och såg att den hade fått punktering, då ringde min ena moster efter en bärgningsbil som skulle komma. Efter att vi hade stått där i någon halvtimma kom han äntligen. Eftersom att det bara fanns tre platser i bärgningsbilen, så fick jag sitta kvar i bilen medans vi körde till en bilverkstad. Vi trodde att det skulle gå att laga däcket direkt, men när när vi kom dit sa receptionisten att alla mekaniker var lediga. Då fick vi vänta på mamma, som skulle hämta oss med hennes bil. När vi väl var hemma var jag väldigt trött, det hade dröjt ca. två timmar. Lite senare på kvällen åt vi middag, badade, och jag kom även på att min katt gillar chips. 

Likes

Comments

Lite senare idag ska jag och Aron baka en redig kladdkaka som vi senare ska sälja på redovisningen. Den kommer att bli riktigt god. Sveriges mästerkock NÄSTA.

Likes

Comments

Förlåt allihopa för att jag inte har bloggat på länge, hoppas jag inte har gjort er allt för ledsna. Men nu finns det ingen anledning till att fortsätta grina, för nu är jag igång igen och jag siktar mot toppen, och ni Ni ska få följa med mig på denna resa.

Likes

Comments

​Tja Tja bloggeeeen! 

Tyvärr har jag varit ganska inaktiv på bloggen. Men nu är det ett nytt år och nya blogginlägg ska skrivas, och nya tävlingar ska göras. 

Likes

Comments

​Förlåt med förseningar i tävlingen, i alla fall, eftersom buppen gillat mest inlägg vinner han.

Grattis buppen🏆🌟 Du kan hämta ut priset i min låda.

Likes

Comments

​Elin Grahn vill bli känd, så följ henne när hon skaffar en blogg.

Likes

Comments

Tävling!!! 

Var med och tävla om Arons exklusiva spanskamapp från 2013. Signerad av mig dessutom.

Det enda du behöver göra är att gilla alla bilder och kommentera "klar" här under.

Tävlingen avslutas 30/11. Kom igen och gilla nu!!!


Likes

Comments

Jag vill lära känna alla mina små läsare. Skriv ditt namn i kommentarerna så är Du med och tävlar om min autograf. Tävlingen avslutas 13/11


Likes

Comments

​Felix har tyvärr skadat sin tumme😭

Likes

Comments