Nu kommer han alltid att kunna vara med mig💕

Kram Jessica

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 118 readers

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka!

Det har varit lite körigt här hemma men jobb och stallet. Jag har hunnit klippa 3 st hästar sen jag kom hem. Är ev. inte klar än heller. Klippte Isa i lördags, bilden i mitt är inspo och nedersta är från förra hösten. Bild på hur det blev i år kommer snart!

Överst är bild på Cymes, en av ridskolehästarna. Han fick en traditionsenlig  filtklippning och Karat, också ridskolehäst fick en halvklippning med ett hjärta på bogen.

Just nu kliar hela kroppen, eftersom jag har Cymes och Karat hårt överallt. Ikväll börjar dessutom ridskolan, äntligen! Det ska bli så kul att komma tillbaka och få träffa alla barnen.

Kram Sofie

Likes

Comments

Här kommer en liten hälsning från oss båda!

Vi har det bra här på Kos. Varmt och skönt, dagarna som gått har vi bara legat och stekt på stranden och vid poolen.

Uppdateringen har blivit dålig eftersom hotellet inte har något gratis WIFI.

Imorgon ska vi åka på utflykt till tre par har runt Kos, vi ska åka med värsta piratskeppet  (!!!!)

Vi åker hem på torsdag eftermiddag och vi bör vara tillbaka till det vanliga på lördag och kommer att uppdatera bloggen som vanligt.

Vi saknar alla er där hemma!

Kram Sofie och Jessica

Likes

Comments

Nu har vi äntligen kommit fram till Grekland eller vi kom igår kväll och att få wi-fi har inte varit det lättaste men vi har det helt underbart!

  • 234 readers

Likes

Comments

Nu är vi tillbaka i vinterhagen och Isa har fått tillbaka sin allra bästa vän...Missförstå mig inte, Felix och Isa funkar tillsammans, men denna hästen som heter Carra är verkligen perfect match för min Isa. Jessica sa likadant, Felix och Isa har aldrig stått så nära varandra än mindre kliat varandra.

Det är så kul att se Isa med Carra, dem är verkligen genuint lyckliga och nöjda när dom två får vara tillsammans.

Kram Sofie

Likes

Comments

​Det är lika roligt varje gång det närmar sig ridskolestart, hästarna tas hem från sommarbetet och det är dags för prova på ridning.

Idag har vi haft prova på ridning på anläggningen, det kom ca 10 barn i olika åldrar och även med olika erfarenheter, två tjejer som redan kunde rida i alla gångarter och yngre som inte hade ridit tidigare. Älskar att lära u ridning till dessa som barn eftersom lyckan som uppstår är genuin när dem får chansen att trava för första gången efter dem lär sig hur man stannar hästen. Sakerna kan vara små, men gör så mycket för alla barn. 

Idag jobbade jag klart mitt sista pass på¨mitt sommarjobb Preem, det känns skönt att veta att man klarat av ett jobb som gett många erfarenheter, jag ser fram emot hela hösten. Jag ska ta mer på ridskolan, vara ridlärare 2 dagar i veckan, jag har fått ett säsongsjobb på en gårdsbutik. Något som ska bli riktigt kul, både mysigt och varierande. Jag har även fått chansen att hjälpa till på Elima horse show i slutet av oktober, detta i en hästsportsaffär som ska ställa ut på mässan. Efter det så har jag fått möjlighet att bli utbilnindsledare när Smart Ungdom ska börja på en ny kampanj för skolor runt om i landet. Jag är väldigt taggad, till råga på allt DRAR JAG OCH JESSICA TILL GREKLAND PÅ TORSDAG!!!!!!!!!!!!!!

Kram Sofie

Likes

Comments

Idag är vi ute och lasttränar, alltså att få in hästen börjar faktiskt bli rutin, hon testar såklart oss för att se om hon verkligen måste gå på, men på går hon. Idag skulle jag egentligen tränat för Linda, men hon har tappat rösten. Så idag bestämde vi oss för att träna på att åka och stå på andra plaster i transporten. Just nu står vi vid Hööks inne i kristianstad, och vi har precis stått vid Granngården i ca 15 min, och hon sköter sig än så länge väldigt bra. Sen blir det att köra hem igen och Isa ska få gå ut i hagen igen. Tänkte rida ikväll istället, nu när det blev ändrade planer.

Kram Sofie

Likes

Comments

Man kan inte låta bli att vara lite extra lycklig en dag som denna, det är nästan i klass med studenten och dagen vi köpte Isa. Alla andra börjar skolan idag, men inte jag. Just nu har jag så mycket att se framför mig, jag trodde denna dagen skulle innebära mer ångest, men det är verkligen inte alls så. Även fast hela mitt liv inte är färdig planerat, då är hela hösten löst. Jag har jobb, Isa och min tävlingsdebut kommer verkligen att sätta fart, jag har fler lektioner på ridskolan. Allt känns verkligen hur bra som helst.
Jag trodde att man skulle bli utan rutin när skolan tog slut, men verkligen inte, man har hästen, men kollar på alla serier man inte kunnat se när man gick i skolan, man jobbar och äter för att överleva.

Meningen med detta inlägg är att egentligen att jag vill säga till alla som går i skolan, som är inne på sista året eller precis börjat är att leva i nuet, allt blir bra för eller senare.

Kram Sofie

Likes

Comments

Idag red jag ett jogging pass i skogen passade på att käcka några ägg på mitt Pokémon haha. Felix var taggad och trippade nästan hela rundan inget höjdar pass men i morgon blir det dressyr som gäller och då blir det nya tag igen.
Men man kan ju inte vara på topp varje dag då skulle ridning inte vara speciellt kul eller hur?

Kram Jessica

  • 306 readers

Likes

Comments

Idag träffades jag och Sofie för att stöda vårt stall det tog sitt lilla tag men bättre blev det iallafall efter vårt slit så drog vi till donken för en lyxshake.

Kram Jessica

  • 309 readers

Likes

Comments