H E J :)
Vad är det för något som gör att dessa skor är så sjukt snygga jag vet inte ;) nämnen! 1. Hoppas att alla har en härlig dag framför er och att vädret är bra!
Dessa skor köpte jag häromdan på Massimo dutti för 799! Detta är ett värt pris då de är i mocka och läder från Massimo dutti. Det är ett bra pris faktiskt:)
Jag verkligen älskar dessa sneakers asso blir ivrig när jag tittar på de bara haha!
Nu är jag lite trött för va ute igår men tänker jag på dem så vill man genast springa ut i vädret nästan;)
Hur som så länkar jag till hemsidan och en bild på skorna i den andra färgen (taupe beige)
Jag ska äta frukost och sen plugga lite i solen och boka en resa till Nice en kompis och jag ska göra i juni ⛱
Ha det!😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Uppvaktning för min far:)

  • 108 Readers

Likes

Comments

Kan inte beskriva hur trevligt vi hade det! Kärleken till pizza och trevligt umgänge går inte att beskriva ;)
Göteborg är trevligt det med haha:)
Detta åt jag asso ouuuu jag dör nästan. Johanna åt ceasar sallad hon va så nöjd så. :)

Likes

Comments

Detta åt jag till frukost idag muuummssss:) toast med avokado skivor på julskinka under,peppar och lite citron saft på! Voilà sjukt nyttiiigt och sedan juice och en frukt :)

Likes

Comments

OJ VAD ÄR DET SOM HÄNDER HÄR
Va min tanke när jag såg himlen. Det är förmodligen den finaste solnedgången jag än så länge skådat här. Har varit några väldigt fina men inte så starka som den igår. Har inte använt något filter på någon bild och fett behövdes verkligen inte hahaha. Jag ställe mig genast med kameran och började fota i pyjamas utanför huset och på balkongen. Började då tro att mina fingrar skulle ramla av så kallt som det var men det var absolut värt. Wow! Det var riktigt häftigt :) en av de bästa stunderna so far 2016;)
Sunset brings joy and happiness kind of

What is happening really?
Was my first thought when I beheld the sky.i It is probably the one of the most beautiful sunsets I've seen in Åre. There have been some but not as strong is this one yesterday. I haven't used any filter at all which wasn't necessary haha. I grabbed the camera as fast as I could ran out outside our house and started klicking on the camera. Even if I was only wearing my pyjamas and slippers and it almost felt like my fingers would fall of it was totally worth it. Wow! It was reall cool :) one of the best moments so far 2016;)
Sunsets brings joy and happiness kind of

Likes

Comments

Ville passa på att säga att människor som kommer och ha synpunkter på antalet flyktingar och att dem kostar så mycket. Skulle vilja vuttrycka mina egen åsikt med ödmjukhet .Det handlar inte om pengar, att Sverige inte har råd  stämmer inte. Naturligtvis talar vi inte om att bygga upp fyra rums lägenheter och två bilar men boende, mat och jobb kan vi hjälpa dem med utan vidare problem. Om nu pengar skulle va problemet föreslår jag att sluta bränna ner asylboende som har byggts upp det blir bara ännu dyrare att gång på gång börja om på nytt. Människor flyr inte från deras hem för att dem vill. Dem flyr för att det är krig. Tänk er att en skulle knacka på er dörr om 2 min och ber er att på 10 min packa ihop allt ni har  i en påse och lämna hemmet.  Många verkar tro att det är helg o civiliserade människor. Dem är vanliga människor sim vi. Det kommer många högutbildade dessutom och allt det längtar efter och behöver är boende och lära sig språket. För att bli läkare krävs det vadå 5 år? Vilket kostar.Dessa människor kommer redan färdigutbildade och behöver bara lära sig ett språk. Dem kommer med stor vilja och förmåga. Dem kan sen åka till Norrland där det faktiskt är brist på läkare. Varför då? Jo för att Svenskar gillar bara inte att ba där. Hur låter det liksom. Många blir upprörda för att inga andra länder hjälper till och pekar till exempel på Grekland och Gulfstaterna. För det första tar Grekland emot väldigt många flyktingar trots sina egna finansiella problem. På väg från flygplatsen åkte vi förbi många helt tomma affären och annat som helt enkelt gått bankrutt. Gulfstaterna kan man ifrågasätta sig men dem har en märklig människosyn i deras ögon finns det inte på karta att ta emot flyktingar. Jag håller naturligtvis med om att andra länder måsye hjälpa till med det gör dem. Tyskland till exempel. Och även det länder som redan har stora problem. Sist men inte minst alla människor är lika värda och har precis lika mycket rätt till mat boende och jobb. Varför ska vi lämna dem utanför och låta dem lida det kunde precis likadana var du. Medmänsklighet är vad det handlar om och inget annat.  Jag är adopterad och nu vill jag ge tillbaka allt vad jag kan för att visa min tacksamhet och hjälpa för ingen ska behöva fly för sitt egna liv.


Likes

Comments

Det här är förmodligen det näst godaste jag luktat på synd att man inte kan äta det haha😋Igår hade estee lauder öppet hus! Man kunde bli sminkad i 30 min. Det är sällan sånt verkligen är gratis men det var det nu höhö.Blev jätte fint å blev så glad och nöjd så,jag diggar när man känner sig så där supernöjd över något ganska litet. Hur som helst köpte jag samtidigt en parfym. Modern muse le rouge. Förutom Chanel mademoiselle så är detta min absoluta favorit å herregud var mina två ord när jag luktade första gången! Den luktar väldigt likt SI men med en annan twist på den. Den ingenjörer bland annat kummin,kanel,citron,röd lila och gul violett...jag är super glad att jag köpte den! nu luktar man väldigt gott! PS.Den lilla flaskan kostade 575 eller 520 jag köpte den lilla eftersom den stora var så dyrt och dessutom brukar stora lukta lite dammigt efter ett tag.

  • 54 Readers

Likes

Comments

I helgen lagade morbror Peter en ugnspannkaka fast lite annorlunda dessutom utan vetemjöl. Pannkakan innehöll
Ägg,ost,bacon,smör, och keso.Blanda alla ingredienser förutom smör i en bunke.Riv ost och skär bacon fint och lägg i boten på en plåtform.Häll smeten över och sen ost på igen och sedan smet igen som ett sista lager. Det var jätte gott :) Det är liksom pannkakor fast lite nyttigare å framförallt mättande.

  • 46 Readers

Likes

Comments

Ziggi diggi kallar vi henne vår lilla bondkatt😘 haha hon heter Ziggi hon är född i en soffa på vårt landställe. Hon är där för mig i vårt och torr låter konstigt men när ingen annan kan lyssna eller vill så finns ziggi där :) nu ligger hon å myser i sängen:)

  • Livet
  • 57 Readers

Likes

Comments

Hej hej på er! Hoppas ni mår bra själv sitter jag hemma och pluggar idag ska jag kolla på bio med Hanna i min klass har ni tips på en bra film?!! Igår hängde Anna och jag hemma hos henne på solsidan lite komiskt faktiskt ni får skratta;) men det var mysigt vi tände rökelser drack te och pratade om livets frågor.
Hur som ska jag berätta vidare om det jag påbörjat. Gymnasiet var en ny start. Inget bråk alla var snälla och inga problem uppstod. Mellan 1:an 2:an åkte jag på utbytesår i Kanada. Det är det häftigaste och mest lärorika jag gjort. Samtidigt det svåraste. På den tiden hade jag kille som jag var tvungen att lämna hade redan långdistans då hade bodde i Göteborg. Jag såg det lite som ett test att om vi klarade ett år ifrån varandra så klara vi allt men det gjorde vi inte ..... Another story. Har aldrig varit så rädd men taggad på samma gång det var som en skräckförtjusning! Det var gånger då jag tänkte att varför i hela fridens namn gör jag det här när jag fick igenom jobbiga situationer men dem löste jag och när jag väl skulle hem så ville jag inte ena sätta mig på planet. Ett utbytes år är det bästa jag gjort så som man utvecklas på ett år är det många som inte gör på flera år. Det man lär sig där kan man inte lära sig igenom att läsa en bok. Att kunna prata såpass bra engelska nu också är jätte kul också:)
Så ifrån att inte ha en enda person som sa hej i 7:an till att komma hem och varit borta i Kanada. 1 år nästan. Saker å ting blir alltid bättre jag lovar! Och manet inte ensam om att gå igenom svåra situationer man måste bara hitta saker som hjälper en och triggar igång en och hittar lösningar så man kan ta sig ur den situationen man hamnat i.Allt blir bra nång gång!

Det där är en bild ifrån resor vi gjorde en grupp studenter till Toronto helt otrolig resa! men jag bodde i en by med 2000 per Mulgrave under mitt år:) är inget sjukt bra övertygarw men jag lovar att ni kommer aldrig att ångra och va förevigat glad  om ni åker på utbytes år!:) jag åkte med en organisation som hette Explorius ta chansen nu! Det är liksom nu det är som bäst :)

  • Livet
  • 59 Readers

Likes

Comments