Fina tjejer! Nadja, Frida, Elinor

Kommer alltid minnas fjärilarna i magen på väg till skolan för sista gången
Simone.jag.Elsa

Stiliga killar på champagnefrukosten

Sara och jag :)

Massa massa härliga bilder! Student dagen började klockan 4 för mig då klockan ringde jag tror aldrig jag har varit så glad av att bli väckt. Solen sken och jag vaknade och solen i mina ögon. Klev upp in i badrummet, gjorde i ordning mig och så fram med allt vi hade förberedd inför frukosten som var hos mig. Sen kom hela klassen och vi firade in dagen vi alla väntat på. Mysigt värre var det. Dels på Simone och jag precis efter vi sprungit ut. Utspringet fick bli till Spectrum (say My namn) Florence+ the machine magisk låt! Det var en kort kort stund som jag gått och väntat på hela mitt liv! Hela mitt liv. Den bästa dagen i mitt liv och kommer förmodligen vara den bästa dagen i mitt liv typ haha inte ens mitt bröllop om det blir nått;) kommer vara bättre för denna dag var utöver magik. Det är alltså bilder på mamma och pappa och även min farbror som kom på mitt utspring. Sen åkte vi flak (det var inte så kul haha men gjorde inget för man var så glad ändå) sen iväg hem för att duscha och sätta på sig den svettiga klänningen igen haha men man kände sig lite fräschare i alla fall efter kallt vatten och massa massa tvål;) och sen när jag kliver in i vardagsrummet ser jag det gigantiska trädet som var min present från mor och far. Ett apelsinträd som jag önskat mig fick jag och jag kan tänka mig att det var gjort med lite sarkasm då jag verkligen tjatade om ett apelsinträd haha och jag tjatar aldrig! Så där fick jag allt;)
Mottagningen helt fantastisk alla människor som kom och firade med mig. Det gjorde dagen bäst utan dem hade det inte varit densamma. Tack tack och tack! Och fint väder fick vi också tack och lov annars hade inte alla 115 fått plats! Mina släktingar fick också skriva i min mössa så min mössa är fylld med minnesvärda ord nu, min favorit är nästan från en av mina kusiner Fredrik som skrev "välkommen till pizzalivet"
Mamma och pappa. Tack för att jag fick den bästa dagen i mitt liv inget hade varit möjligt utan er två.
<3
Studenten 3.6 2016

PS. Sista bilden är på en barndomsvän mottagning och hans äldre bror till vänster.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad är kärlek?
Ja det är svårt att definiera och tar lång tid att besvara förmodligen längre än vad jag har på mig haha men jag ska göra ett gott försök.
Harmoni (välbefinnande) att må bra, en slags värme, intimitet och sökandet efter spänning i livet.
Jag tror också att det finns olika typer av kärlek. Nu har vi bara ett ord för det i Sverige men det skulle behövas flera begrep kanske? I andra länder till exempel grekiska finns det olika ord med olika definitioner av vad kärlek är. Även fast kärlek gemensamt innebär värme men det finns andra komponenter som måste finnas när man blir "kär". För när man säger att man älskar sin mamma eller pappa så är det en annan slags kärlek en den till ens flickvän/pojkvän. Det är just passionen som kanske gör att man är kär eller?? Och när den passionen tar slut så kanske kärleken inge är lika stark längre.

Vi söker oss till sånt vi gillar och försöker undvika till vi inte gillar. Men trots det kan vi gilla de människor som inte gillar oss? Man kanske tänker "det är ändå värt det" man tycker att det är värre att avstå.
När man är kär så kanske man helt enkelt blir lite "dum" inte dum men man tänker inte längre lika rationellt när man blir rädd eller andra handlingar. Vi tänker inte vi reagerar och gör vad vi känner för.

Vi vet att vi skulle kunna välja bort de och använda vårt förnuft istället men vi väljer med flit att inte göra det för då försvinner spänningen och harmonin. Många gånger så fattar vi beslut som vi tror är jätte logiska men i efterhand så är de inte alla det. Men eftersom vi vill ha kul och finna välbefinnande väljer vi bort att vara förnuftiga. Vi vill handla med vår magkänslan.

Många dricker alkohol för att våga gå fram till den där personen de länge tyckt om eftersom att alkohol minskar förnuftet.

Jag tror att man vill bli kär för att man känner tomhet och vill ha den som saknar hos en.

Ett amerikansk experiment gjordes där man lät två personer sitta i ett rum ställandes väldigt intima frågor för ens stund och sedan avslutades det med att tittade varandra i ögonen i 4 minuter och simsalabim vart det förälskade.

Kanske att de där 4 sista minuterna blir så intima och man börjar plötsligt känna ett extremt starkt band till någon och tillhörighet och därmed känner man stark kärlek. Tydligen så var det därför slutade att bara ha sex bakifrån som aporna just för att vi ska titta på varandra medan och därmed bli kära. Så kärlek börjar med att man tittar på varandra? Eller?? Vad tror du? Ni?
Jag tror i alla fall att tittandet är väldigt viktigt. Passionen och intimiteten kommer ifrån att man tittar på varandra.

Däremot har jag en teori att man inte blir kär i vem som helst kanske få fall. Det känns i alla som att det måste finnas något fysiskt speciellt. Jag tror att man kan bestämma sig att bli kär eller inte men väldigt undermedvetet! Man när det händer då upplever man de som ett under liksom. "Klick" haha kliché... Men att bestämt sig redan innan undermedvetet.

Jag tror inte att just vi väljer men att båtar hjärnsystem väljer när vi känner att vi vill ha något vi inte har. Kan vi bli kära i någon igen då?? (samma person)
Jag tror att umgås man tillsammans med den personen igen och tittar på varandra mycket och gör saker bara två och två så tror jag att passionen och harmonin skulle kunna växa fram igen. Dessutom bara för att man gjort slut betyder inte att kärleken aldrig kommer tillbaka utan det handlar med om hur man har levt tillsammans.
Jag tror det är jätteviktigt att vara närvarande i relationen och vara med varandra. Att krama varandra mycket så man känner intimitet så att man verkligen känner sig som ett par.

Nu har jag babblat jätte länge! Om vad jag tror bara skulle verkligen bli så så glad om någon kommenterade i fältet vad ni tror! Jag vill så gärna veta vad andra tror om det!:) Jag vill verkligen att ni skriver något om vad just ni tänker och tycker:) 

<3 eller gilla om ni vill att jag ska göra flera såna här inlägg:)

Likes

Comments

Seriously???
Jag har ändå enda sedan jag kom hem ägnat mig åt att städa övervåningen så gott jag kan och inklusive mitt smink haha. När jag var klar såg det ut så här jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Undra hur mycket jag lagt på smink egentligen usch men men. Idag tänkte jag i alla fall skriva om något mycket viktigare än det! Och nej inte att det är Norges nationaldag även fast jag uppmärksammar denna dag med mycket glädje då jag har endel norska vänner så hurra! Men det jag vill tala om är något som vissa människor får alldeles för lite av och vissa som inte ens uppskattar den de får vilket är olyckligt. Nästa inlägg kommer alltså att handla om
KÄRLEK
Men framför allt kan vi välja att bli kära??
Är det en handling eller något som sker undermedvetet.
Skulle verkligen vara jättekul om ni alla ville engagera er och lägga er i kommande inlägget! Vara med och diskutera om just ni tror om frågan!:) så förbered er tills imorgon så kör vi ett härligt kärleks snack:)
I hope haha om någon vågar kommentera ;)
Ha en bra bra kväll så hörs vi imorn
Hejs svejs😊

Likes

Comments

Dra mig baklänges...... Ihihihi Somrigt värre! Glädjen när jag på väg till skolan tog emot ett meddelande som berättade att min paket var framme! Mindre glädje när jag samtidigt tänkte på provet jag skulle ha precis efter.. Haha men det ordnade sig! Detta är alltså en klänning fast i två delar. Se till att kolla att du beställer båda delarna;) den är ifrån Sanne Alexandras collection vet inte vem hon är men aja. Och sedan så är det den söta somriga blusen! Ifrån Samsoe & Samsoe var precis som på bilderna och samma med klänningen som var extremt skön för att den sortens klänning. Sällan det verkliga stämmer överens med internet bilderna men denna gång gjorde det det härligt! Den är super söt på och fin! Så ja de överträffade mina förväntningar... Hade ställt in mig på det vanliga att det alltid är något som inte visades så tydligt på webben osv... Men ickde denna gång yeahh. Allt är beställt från NA-KD. Hoppas ni blir lite inspirerade i alla fall:) hörs snart! Hej hopp/ extra glad Kalina haha

Likes

Comments

https://www.litlux.com
På denna sida kan man köpa det nya skalet som jag i alla fall blir väldigt pepp på att köpa!! Vill verkligen ha ett sådant här skal. Så bra av så många anledningar. Seriöst alltså haha:)
Det är nog inte bara jag som har problem med ljuset Hahahaha. Och för att få en superbra bild vill man ha ljust det där "ljuset" you know;-)
Så detta är lösningen dessutom är det väl ändå lite häftigt med ljus runt om man får lite festkänsla :)
Så detta är hemsidan och lägger även upp några bilder på hur det ser ut! Kostar runt 400-500 kronor. Tyvärr lite dyrt....

Asso hur snygga är inte den rose färgen? Asso synd att det kostar som de gör men men allt för the light;) haha

Likes

Comments

Godmörrronn 

Detta bestod i princip min dag av igår förutom lite pluggande på slutet. Myste med katten min åt godis och låg i sängen och slappade haha. Degade verkligen hela dagen. På sluten förberedde jag en opponering men annars var det inte så mycket annars som hände för ens till nu. "Lugnet före stormen" det blåser kuling här i Stockholm typ. Skulle inte säga att jag är rädd för storm men det är definitivt inte ett behagligt ljud att lyssna på när man ska sova... ) somnade till slut i alla fall:) idag har jag nationella prov i engelska "break A leg" i haha. Ha det så bra vi hörs snart:)

Btw mina pyjamas byxor är ifrån OYSHO! En ny affär som finns i mall of skandinavia men även ONLINE. Det är min nya favorit butik just nu så check It out lovar att ni inte blir besvikna! Ni kommer hitta de snyggaste strand kläderna pyjamas och underkläderna och strand accessoarer som finns nästan;) natti

Likes

Comments

The big 5 😜
Mac lip pencil (Boldy bare) Mac lipstick (viva glam v a 45) färgen på bilden stämmer inte med i verkligheten. Färgen är mer nude rosa aprikos. Miss dior parfume, dior lip glow color reviver balm , dior lip maximizer. Wåååwww! Färgena och känslan av läppprodukterna från Mac är så drömmiga. Och parfymen luktar himmel. Läpp grejerna ifrån dior är bland det mest använda sminket jag någonsin kommer ha typ.Den ena är genomskinlig och framhäver ens egna läppfärg och gör ens läppar lena som silken och torra inte ut dem. Vi säger att du har rödaktiga läppar och så på vinter blir de nästan grå applicerar du på detta så lyser din riktiga färg fram igen utan färg egentligen haha. Maximizern är också utanför och ger ett intryck av lite fylligare läppar bara. Kul att testa tänkte jag hihi. Inget jag eftersträvar men den är fin när man skall på kalas:)
super nöjd är jag.

Likes

Comments

Theese are my favorite things 🙆 just nu. Jag diggar NA-KD så mycket! Tycker att det passar mig väldigt mycket min klädstil är precis vad de har haha:) så det är toppen!
1.Neon top: Sisters point
2.Gust knitted sweater: Dagmar
3. Tuersen shorts Samsoe & Samsoe och
Sami SS shirt
4. Shila top: Samsoe & Samsoe
5. Theta T-neck Samsoe & Samsoe
6. Mocka beige brund Crop top and pencil skirt and top sök på na-kd så får ni se mitt favorit plagg;)
Jag har beställt nummer 5 i blått och 6.

Likes

Comments

Yes!
Detta är verkligen en bra bild att visa på hur mitt liv är. Äter och tränar.. Älskar mat! Och diggar träning
Haha:) båda två är viktiga för hälsan.

Likes

Comments

Hejsan!
Nu är det äntligen helg och som man har gått och längtat! Haha. Denna helg ska jag vara hemma och ta det lite lugnt och det ska blir super skönt. Vi ska kollar lite på studentklänning mamma och jag men annars har jag ingen planerat. Har beställt kläder ifrån NK-ED som jag förhoppningsvis kan visa upp på måndag!! Yippie
Kan avslöja att de är två riktigt snygga dundundundun;)
Nu ska jag lägga upp lite fler bilder ifrån veckan som gått då jag inte fått tillfälle att lägga upp de.
Så här kommer min vecka :)
Och de ni ser på bilden är en supergod äpple cider som bara går att köpa på systemet och ett efterrättsvin som smakar fläder och äpple.

Likes

Comments