Jag vågar varken säga bu eller bä. Konrad har varit pigg och glad idag. Han sov middag vanligt och kräktes bara i morse för han satte mat i halsen. Men det var bara lite.

Efter lunch var Konrsd och jag på en ny lekplats och sedan gick vi en promenad i solen.

Sista biten fick jag bära Konrad. Han accepterar fortfarande inte vagn helt. Jag tror han har spänningar i kroppen som gör det jobbigt med vagn.

Sen besökte vi min kompis E och hennes två goa barn. Det var jättemysigt. Skönt med en varm och klok vän. Konrad var lite gnällig just när vi kom dit. Sen var han glad och nyfiken.

Konrad sover och var enklare att natta ikväll. Vi får se hur natten blir. Jag förväntar mig inte någon fantastisk sömn men han var pigg och glad ikväll.

Nu tränar Håkan och jag sitter själv i soffan med te och frukt. Trött. Så trött. Men med insikt om att det kommer bli bättre.

Likes

Comments

Fy vilken hemsk natt. Jag ville bara sova men Konrad mådde riktigt dåligt.

Vi orkade inte åka in till okunskapen på Halmstad sjukhus så vi fick tag i Konrads kirurg i Göteborg och ställde med hans tillåtelse själva om shunten. Hoppas hoppas det gör skillnad.

Nu försöker Håkan natta Konrad och sen ska Konrad och jag åka till en kompis. Vi har inte hunnit eller orkat träffa någon på evigheter. Men nu måste vi komma igång igen. Både för vår och Konrads skull. Vi ska även åka förbi förskolan i slutet av veckan.

Försöker acceptera hur sliten jag ser ut. Det blir bättre tider. Det måste man alltid inse!

Likes

Comments

Detta går inte. Konrad mår inte bra. Speciellt inte på kvällen/natten. Jag åker in med honom till sjukhuset i morgon så får de hjälpa honom med smärtlindring.

Konrad är helt överkänslig och kan bara existera i min famn känns det som. Blev ingen zumba. Hade inte hjärta att lämna honom när han var så ledsen.

Likes

Comments

Natten var okej. Andra skulle nog se den som katastrof. Om man har ett barn som sover bra. Kanske 10 uppvak och en nattning som tog 1 1/2 timme. Men ändå några timmars sömn i sträck. Det är så värt!

Håkan försökte ge mig sovmorgon men Konrad blev jätteledsen och skulle bara vara hos mig. 😣😣😣

Idag har vi mest lekt, pysslat lite och sådär. Dock undrar jag om Konrad vill sluta sova på dagen? Vi har haft svårt att få honom att sova middag i typ 2 veckor nu. Han är pigg och somnar vid kl 16-17 istället vilket gör att han inte kan sova i tid. Är han inte för liten för att sluta sova middag? Nu ..efter många om och men sover han. Jag borde städa men känner inte för det.

Gjorde soppa på grönsaker, rotfrukter och ett paket bacon. Rekommenderar jordärtskockor i. Det blir supergott!

Likes

Comments

Dagen har varit både upp och ner. Konrad har både varit ledsen och glad. Haft ont och vart sprallig. Det blir en riktig berg- och dalbana på mammahjärtat.

Vi har varit hemma hos min pappa i eftermiddag tillsammans med hans familj och min yngsta bror med familj. Trevligt. Konrad tyckte det var jättekul med folk. Vi umgås inte alls lika ofta med folk som ibnab. Otroligt synd :(

Jag har nattat Konrad i nästa 1 1/2 timme. Sen åt jag lite chips. Jag fick gå och lägga mig tidigt igår eftersom Konrad inte kunde sova annars och då missade jag hela lördagsmyset.

Inget hull eller balk på denna lilla smala arm. Jag vill så gärna att Konrad ska få lite hull så han slipper bli så känslig för sjukdomar. Annars är han stark.

Likes

Comments

Natten var långt ifrån bra men ändå mycl mycket bättre. Jag tror konrad har ganska ont efter operationen. Vi får helt enkelt se hur han mår idag.

Nu har Konrad och jag mys i soffan. Håkan får sovmorgon. In the name of love!

Likes

Comments

Något är ordentligt fel. Konrad sov i stort sett ingenting i natt. Idag har han varit gnällig och överkänslig mot allt. Han har bott i min famn varje sekund.

Han kunde inte komma till ro så jag fick gå och lägga mig nu :( är så trött på att Konrad aldrig får må bra och hur instängd jag blir. Jag kan inte göra något ensam :(

I morgon får vi ringa till sjukhuset om detta fortsätter. .


Likes

Comments

Anledningen till att jag inte orkat blogga mycket den senaste tiden har berott på att Konrad varit otroligt gnällig och mammig. Igår när vi kom hem tog det flera timmar innan han somnade (händer aldrig annara ). Till slut fick jag gå och lägga mig med honom. Paniken började krypa sig på när Konrad vägrade äta eller dricka under natten. Han hade ingen sond och hade knappt ätit på dagen. På natten brukar han ta igen genom att dricka völling. Men han vägrade. Jag vaknade några ggr i timmen och gav honom 5 ml vatten eller nyponsoppa mot hans vilja i munnen.

När kl var 7 ungefär hörde jag hur Konrad började flämta. Jag insåg att hans snabba andetag INTE var bra så jag kastade mig upp med honom och plockade fram nyponsoppa, blåbärssoppa och mineralvatten samt medicinspruta, glas och pipmugg. Konrad var helt blek och saknade glas. Hans andedräkt luktade gammalt fyllo. Jag fattade att han höll på att bli uttorkad. Jag lykades få i hpnom 50 ml blåbärssoppa som han med glädje drack. Sen åkte vi bums in tol sjukhuset med pyjamas och utan frukost. Konrad andedräkt blev normal och han blev lite piggare efter blåbärssoppan men jag hann bli rejält stressad. På sjukhuset fick han sond och vätskeersättning.

När vi kom hem sov Konrad massor. 2 långa vilor har han tagit under dagen. Båda på mig vilket jag gick med på med glädje efter den skakiga morgonen.

Idag har vi pga allt mest suttit i soffan. Laddat batterierna och gosat massor. Konrad har till och från varit gnällig. Jag tror alla tre sövningar u veckan och därtill svält inför dessa har tagit hårt på vår gosse. Han är smalare är bågpsin och jag vägrade väga honom på sjukhuset idag. Han ska vägas nästa vecka istället.

Något positivt är att Konrad inte har kräkts idag *peppar peppar*. Han har inte hunnit få i sig exakt all mat som han ska ha. Men ändå mer än på länge.

När vi kom hem fanns massor av paket som jag beställt till Konrad. Bland annat en fin fleece från Gant som jag köpt på Tradera. Den ska Konrad ha till hösten har jag tänkt. Det är nämligen storlek 92.

Ikväll sminkade jag mig och tog på mig klänning trots att i bara vara hemma. Tror klänning får bli nya fredagsgrejen för mig. Livet blir inte festligare än man gör det och det gäller att sätta guldkant på saker och ting,speciellt när det är tufft.

Likes

Comments

orkar inte skriva mer

Likes

Comments

Har inte koll på antal operatoner Konrad gått igenom. Kanske 11? Kanske fler?

Kort uppdatering för jag är trött. Konrad fick komma till operation kl 9. Sen fick vi vänta till kl 12 ungefär innan vi fick komma till CIVA (för uppvak). Operationen gick bra men som vanligt tog han tid på sig att vakna. Därefter kissade han inte vilket gjorde att vi var tvungna att stanna till kl 18 ungefär innan han kissade som ham skulle.

Nu har han precis somnat. Kl 22.30! Mycket sent. Han har inte velat dricka välling men han har ätit lite furktpuré, glass, jorsgubbskräm med grädde och lite thaimat från mig. Vi får se om vi sätter sond i morgon. Den han fick på operationen idag drog han ut.

Mätaren på Konrads huvud sitter kvar och ska göra i 1-2 dygn till. Sen får vi se. Förmodligen behöver han sövas för att ta ur mätaren. 3 sövningar med ingrepp på en vecka är mycket är en liten kille. Men vi laddar glädje och kärlek. Konrad har varit så go ikväll :)

Trött men gullig kille på uppvaket. Visst ser mössan ut som vitt hår?

Likes

Comments