Trött och sliten. Det syns genom rödsprängda ögon och dålig hy på mig. Konrad har ätit dåligt och mått dåligt sedan i söndags. Idag slutade det på akuten där vi satte sond. Vi vet inte varför Konrad mår dåligt men teorin är att han fått i sig för lite vätska och energi. Han hade gått ner 100 gram sedan den 13 april så det var inte mycket men såklart åt fel håll.

Vi är tillbaka på boendet idag och jag har nyss slängt i mig en pizza då jag var helt slut efter dagen på sjukhuset. Läkaren sa att vi bara skulle behålla sonden i något dygn men det blir nog lite längre tänker vi. Känns trygg.

Några glada bilder från senaste dagarna:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi har haft en toppendag. Problemfri. Knappt man vågar skriva så. Konrad har ätit och sovit toppen och varit glad nästan hela tiden. Vi har hunnit med hotellfrukost med en kompis, ny utställning på Stadsmuseet, tittat på the one bröllopsklänning till en annan kompis, strosa på stan, middag på Pizza hut med min pappa och lillasyster samt mys på deras hotellrum med spel och vin.

Konrad med min syster. Jag tror hon är Konrads idol!

Jag har ätit 2 glassar idag istället för lunch 😂😂😂 Konrad ÄLSKADE Diamglass med lakrits. Mums!!

Helst vill han hålla själv även om det är svårt för honom. Favoriten är att hålla i eget glas på träningen tex.


Skål!!

I morgon blir det en vända på stan och sen Liseberg. Konrad lär missa sin tupplur så vi får se hur det går. Liseberg öppnar nämligen kl 12! Precis vid sovtid.


Likes

Comments

Barnen gjorde bra ifrån sig på träningen idag. Konrad blev arg och frustrerad ibland men gjorde framsteg.

I helgen har vi mys på hotell. Min pappa och lillasyster kommer och hälsar på i morgon. Vi ska till Liseberg på söndag.

Ikväll har Konrad ätit massor. Underbart!!! Förutom välling och annat har han ätit salta pinnar, stjärnchips, choklad och godis. Fick tips från en annan mamma att ge Konrad så mycket mycket olika som möjligt att smaka varje dag. Det antar jag från och med nu. I morgon ska även Konrad äta hotellfrukost. Han ska få smaka massor av saker :)

Min lilla prins med en salt pinne i handen. Visst är han smal men så skönt att inte må illa jämt.

Idag nådde vi ca 640 ml och 776 kcal ej inräknat snacks och gröt.

Likes

Comments

Dagen har varit kanon. Konrad sov bra, åt en stor flaska välling på natten, vaknade av väckarklockan och åt frukost. Därefter orkade han träna fint fint :)

Efter Konrad sovit middag åkte vi buss till stan tillsammans men Konrads träningskompis och hennes pappa. Konrad var övertaggad på bussen och var jätteglad. Han tyckte det var spännande. Sen promenerade vi till Alfons Åbergs kulturhus och Konrad satt nöjt i vagnen. Vi fick ta med vagnarna in som rullstol och fick avdrag på entrépriset då hissen var trasig. Personalen bad om ursäkt men var verkligen inkluderande och trevliga.

Vi började med en sånstund som var arrangerat i ett fint litet rum med duktiga musiker. Därefter tittade vi runt och lekte.

Konrad fick en bok i present av oss. Böcker ser jag alltid som en investering 😍😍👍 heja fantasi och språk.


Konrad har ätit bra idag så jag kan sova med gott samvete. Jag själv sköter kosten precis som bestämt men idag saknar jag kolhydrater alldeles galet mycket. Jag tippar på att jag har tappat 6 kg totalt nu men här finns ingen våg så det får jag se när vi kommer hem.

Likes

Comments

Är det som snurrar i mitt huvud hela tiden. Hur många ml? Hur många kalorier har Konrad fått i sig idag. Jag ser att han har gått ner i vikt. Samtidigt slipper han illamående och kräkningar. Idag nådde han ca 750 kcal och målet är 780-850 kcal per dag. Vätskan är sämre men han kissar,, om än för lite så i alla fall några gånger om dagen.

Ostbågar räddar i alla fall en del. Det är 3 kcal åer ostbåge ungefär. Ikväll åt Konrad 10 stycken i rad. Gott gott. 30 kcal på ett gott sätt. Bra för munmotoriken också.

Dagen har varit lång och gnällig så nu ska jag sova.

Likes

Comments

Vi har riktigt kasst Internet på rummet här så det är svårt att blogga. Det är ju när Konrad sover som jag har chansen.

Vi är i Göteborg igen och Konrad ska sova utan theralen i natt. Får se om det fungerar. Vi har hållit på att natta honom i 1 1/2 timme nu och han är fortfarande vaken. Vi har gått från 2 droppar till 0.

Idag besökte vi Volvomuseet efter träningen.

Med Konrads mat går det sådär. Han har ätit ca 520 ml och strax äver 700 kcal. Ska ju helst ha i sig 780 ml vätska :(

Likes

Comments

Jag har precis lagt en beställning på barnkläder till Konrad från Asien. Konrad har mycket kläder men jag gillar det! Han har haft samma storlek i ett år nu så han kan behöva lite nytt. Lite sommarfärger! Kläderna från Asien är ofta smala i passform vilket passar vår lille kille. Här är några produkter som jag beställt idag.

Märks det att jag gillar jumpsuits? Tycker det är det perfekta plagget!!

Likes

Comments

Hinner som sagt inte med. Men vi har en mysig påsk med släkten. Är så tacksam till familjen. Så mycket kärlek. Helt underbart att träffa mina bröder med sina familjer. Bara ett mysigt kaos. Konrad är så accepterad och älskad. Blir tårögd av bara tanken.

Tack släkten.

Här kommer lite bilder

Livet känns så hoppfullt. Det kommer bli bra.

Konrad har haft det jobbigt med slem efter förkylning. Men nu känns det bättre igen!!! Han har ätit bättre. Håll tummarna nu. Om Konrad börjar äta ordentligt kommer jag bli så lycklig!

Likes

Comments

Hinner inte med bloggen så bra. Det är mycket fokus på Konrads mat så jag tänker knappt på annat.

Träningen har varit tuff för Konrad men bra. Han måste lära sig att ha tålamod och att det är jobbigt ibland. Dock har han varit riktigt duktig också.

Som ni ser är Konrad väldigt smal igen. Han väger nu 8870 gram. Men.. han var förkyld förra veckan vilket har resulterat i slem i bröstet vilket får honom att kräkas och tappa aptiten. Sjukhuset var ändå helt ok nöjda med hans vikt även om han skulle behöva väga 2 kg mer för att inte vara i riskzonen....

Nu är vi hemma och i morgon ska vi fira Håkan som fyllrt 34 år.

Likes

Comments

Natten var dålig men bättre. Fylld med mat i alla fall. Så vi landade på en bra mängd mat.

Träningen gick ganska dåligt igen då Konrad var trött pch gnällig men öndå lite bättre. Han är en bestämd liten grabb min son 😍😍

På eftermiddagen gick vi iväg med en annan familj som vi precis har lärt känna. Vi gick till ett naturreservat där vo grillade korv. Jag som går på diet åt kycklingkorv utan något till men det var gott ändå. Konrad åt jordgubbar, bulle och korv (läs smakade).

Likes

Comments