Jag har alltid haft ett intresse för inredning och design. När jag bodde hemma möblerade jag om mitt rum för att skapa förändring. Men det är inte förrän jag fick den här lägenheten tillsammans med Micke som jag har kunnat utveckla det intresset ytterligare.
Här hemma är de flesta av våra nuvarande möbler från Ikea. Vi tänkte att det är en bra början så att när vi vill kan vi byta ut dem mot annat.

Vår lägenhet är en nyproducerad 2a i Barkarby. Den är på 55 kvm och därför inte jätte stor. Storleken är egentligen inte ett problem för oss med personligen önskar jag att sovrummet kunde vara större. Jag har så mycket idéer för sovrummet som jag inte kan utföra för att platsen inte finns. Men nu får jag drömma om det istället.

Lägenheten har en öppen planlösning med stora fönster och en balkong som ser ut över Barkarby handelsplats. Vardagsrummet är rummet med mest möbler en där jag vill göra så mycket. Tavlor på väggen, speglar för att få rummet att se större ut, nya soffbord. Jag tänker för framtiden att grunden kan vara ljusa färger så som grått och vitt. Och sedan genom kuddar, filtar och andra accent artiklar för att göra hemmet unikt och stilrent. Jag skulle kunna fortsätta i evigheter. Nu är soffan i beige och resten i vitt. Mitt första projektet jag har för vardagsrummet är att sy ett nytt överdrag till fåtöljen och göra om en gammal pall till en matchande fotpall. Vi får se hur det går.

Här får ni några bilder på hur lägenheten ser ut i dagsläget.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Facebook
Instagram
Pinterest
Blogkeen
Nouw