Gårsdagen var bare helt fantastisk! Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var å endelig kunne nytes det herlige været, før drittværet vender tilbake igjen til uka. Heldigvis er det fortsatt en dag igjen med fint vær, som også skal nyte med en skitur:) Ha en fin dag alle sammen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Kaffe på senga, blå himmel og sol.... kan det egentlig bli bedre?

De siste dagene har jeg jo som sagt tilbrakt på skolen, men i dag får jeg endelig muligheten til å nyte det herlige været, og det skal nytes med en etterlengtet skitur:) Ha en herlig dag folkens, og nyt været før det er borte.

Likes

Comments

Etter litt frem og tilbake har jeg nå bestemt meg for å blogge igjen. Planen var egentlig å slette bloggen, men det er jo egentlig veldig morsomt å blogge, bare man har noe å skrive om:) Så vi får se da, om jeg klarer å holde ut denne gangen;P

I det siste har det skjedd veldig lite spennende, til tross for at det er vinterferie. Nå nærmer det seg jo slutten på vinterferien, og i år har vinterferien min vært litt annerledes enn hva den pleier. Jeg har nemlig vært på skolen for å jobbe med årets skolerevy. Jeg kan vel helt ærlig si at jeg angrer på at jeg ble med, og føler egentlig at det ikke var verdt pengene jeg måtte ut med. Alt er egentlig bare skikkelig dårlig planlagt og vi får ikke noe informasjon, men jaja... Jeg er da på dekorgruppa hvis noen skulle lure, og vår oppgave er å lage/samle inn diverse rekvisitter som skal være på scenen.

​Revygenseren- sitte her eller ta med?

Et lite mellommåltid- blåbær skyr med havreflakes

Likes

Comments