Header

​Det finns några tillfällen då jag tänker väldigt mycket på livet, hur morgondagen kommer att se ut och försöka minnas gårdagen. Det finns några tillfällen då man tänker på hur världen skulle se ut utan en, skulle det vara bra eller dåligt?

Jag vet att jag har kompisar som tycker om mig, eller gör de verkligen det?

Den frågan ställer jag mig varje dag. Några dagar har jag mått så pass dåligt att jag har haft självmordstankar. Okej, jag vill inte direkt berätta om mina självmordstankar. Ni där ute som har självmordstankar och funderar på att ta ert liv, ställ er då frågan: ”Är det verkligen värt att göra det, vad vinner jag på att ta mitt egna liv”?

Jo, det första ni kommer att tänka på är att jag kommer att må bra och slippa må dåligt. Men tänk på omgivningen runt om dig, tänk på din familj och dina vänner. Tänk på dem också, tänk på hur ledsna de kommer att vara om du går och tar livet av dig. Är det verkligen värt det? NEJ DET ÄR DET INTE!

Men jag kommer fortsätta kriga mot mina tankar och den dagen då det är tänkt att jag ska dö, den dagen kommer någon gång, men jag ska leva fullt ut tills den dagen kommer. OCH JAG KOMMER ATT GÖRA DET OCKSÅ!

Likes

Comments

Gud vad många skriker i skolan, jag vet att det kan låta illa i skolan men snälla någon. Kan det inte vara tyst någon gång, skulle vara mycket bättre och folk skulle slippa ha ont i huvudet. Just nu sitter jag på en bänk och tidigare för några minuter sedan så var det en klass som lät väldigt illa, för illa. Så deras lärare frågade mig om jag ville vara vikarie för henne under den lektionen, men nej skulle aldrig vilja vara vikarie för en skrikande klass. Inge illa menat men jag sitter typ tyst hela tiden, pratar inte så ofta på lektionerna. För jag gillar mest när det är tyst och lugnt. 

Likes

Comments