Heyyyyyyyy
Denna måndagen har varit bra och jag förstår inte att jag precis sa det där. Kan visserligen bero på att jag bara hade 2 olika lektioner haha.... Iallafall morgonen började med att min klass hade nån slags samling i vårt hem klassrum och gick igenom aktiviteter o skit inför veckan. Sen så hade vi 40 minuters hemkunskap som jag inte var med på för jag hade ett tråkigt utvecklingssamtal så nu har jag det ur vägen och kan fokusera på annat.
Efter utvecklingssamtalet så hade vi 50 minuters matte, där vi gick igenom vårt prov 😬😬😬, de gick väll sådär... Efter matten så hade vi NO som snillade sig fram och vi slutade efter NO:n alltså 11:45 då vi äter lunch. Jag cyklade hem och gjorde egen lunch (makaroner& köttbullar) och sen åkte jag och pappa till ICA för att lämna in något papper eftersom jag ska ha mitt bankkort på Ica-banken. Skulle egentligen ha slutat nu så känner ju mig rätt lättad. Hoppas ni har haft en bra måndag
See you soon <33

Omg kolla de håret så snyyyyggt hittade de på tumblr haha.. 😙😙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Helloo friends
Just nu håller jag på att läsa dom svenska
versionerna av twilight. Jag är en person som alltid har gillat att läsa och skriva men har typ slutat med det. Nu har jag då bloggen som jag kan skriva på så de är ju bra. Iallafall jag glömde helt enkelt bort att jag faktiskt tycker om att läsa men en kompis till mig som är galen i böcker hade alla twilight böckerna på både svenska och engelska och därför gör jag detta inlägg. Sedan cirka en månad tillbaka så läser jag dom svenska twilight böckerna (som jag sa i början hihi) och jag har än så länge bara läst första boken och håller på med andra. Det tar lite tid eftersom jag hela tiden lägger boken åt sidan och hellre fokuserar på annat men nu har jag kommit igång igen. Jag skulle också vilja tipsa till er som gillar fantasy/romantik böcker och sånt. Jag tycker det är värt det iallafall och jag känner typ att jag SKA ha läst ut alla böcker "innan jag dör"
Aja ha en bra kväll
byee unicorns

Likes

Comments

Jag fattar verkligen varför folket hypar denna låt. Mycket bra. 10/10. Iallafall vi har precis haft matte och ska snart ha NO. I NOn så håller vi på med fysik och rymden. Ganska okej kul, iallafall rekommenderar verkligen låten som "depp" låt hahha.
Jag har också fått tillbaka mitt matteprov och jag är väll helt okej nöjd.

😍😍

Likes

Comments

Hello hi <33
Nu har jag skaffat blogg, wioo.
Jag heter Amanda är 13 år gammal (liten skitunge) som gör videos på youtube o nu har skaffat en blogg. Jag vloggar på youtube under namnet kaktus Amanda eftersom jag har en fetish för kaktusar. Jag går alltså i 7:an och är en helt vanlig trött tonåring.
Har ett underskåp, grattis till mig. (Ingen bryr sig men ändå)

Jag dansar showdans, spelar teater, umgås med vänner, äter, sover och äter mer på fritiden.


Hadeee <354435

Likes

Comments