En helg att få tid att minnas och glädjas i minnet av de som har lämnat oss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Försöker i den mån det går att ta vara på varje solstund man kan få så här års

Likes

Comments

Hemma igen efter en fantastisk vecka på Side i Turkiet. Allt har varit enligt förväntningarna. Alla är nöjda.

Likes

Comments

Fortsätter att njuta sol, bad och drinkar. Idag har man även passat på att träna vatten aerobics. Yngsta dottern kan nu beställa egna drinkar i baren "one Lollo"

Likes

Comments

Ankom inatt ca 02:00 lokal tid för Turkiet, resan gick över förväntan där båda barnen kunde passa på att sova delar under tiden som flygturen var.

Väl framme var det sängen som lockades, för att vakna upp till utsikt till en klarblå himmel och poolen precis utanför. Med 33 grader under dagen var det poolen och baren som lockades mest.

Nu varvas det ner,

En härligt känsla att kunna sitta ute på kvällen utan tjocktröja 😃

Imorgon är en ny dag och nya uppdateringar


Likes

Comments

I helgen nu som passerat, styrde jag tillsammans med barnen mot Växjö. En helg för avkoppling och umgås tillsammans. Incheckade på fantastiska hotellet PM och vänner passade vi på att strosa runt i affärer och avnjuta lunch och kaffe med ett glas vin till på en av stadens mysiga uteserveringar.

Likes

Comments

Så har man hunnit med att genomföra ännu en modevisning av kläder. Denna gång var det också butiken "hemma hos Emma" som jag representerade med kläder från Odd molly och Pernilla Wahlgren bland annat. Make up denna kväll stod Hanna Weckfors för från Mary kay. En toppen kväll återigen.

Likes

Comments

Imorgon är det dags för ännu en modevisning att delta i som mannekäng. Var på genrep igår där musiken och tiden gicks igenom. Lika spännande i år som förra året. Allt för ett välgörande ändamål och i år är det bestämt att stötta projekt 322. Som förra året är det slutsålt sen en ca 1,5 vecka tillbaka.
Bjuder på några bilder från förra året:

Likes

Comments

Veckorna innehåller som för de flesta bara måndag och fredag. Tiden där i mellan fylls med annat. Sen en längre tid tillbaka har jag intresserat mig för mat, tänk att kunna få till en roligare maträtt av det enklaste som falukorv. Tack vet jag http://www.jennysmatblogg.nu/. Med hennes tips med matlagning är det numera roligt att styra i köket igen.

Likes

Comments