hejsan lämnar ett litet spår här i bloggen

De jag kommer skriva om nu vill jag inte ska bli någon stor diskution utan detta är vad jag känner och tänker :-)

De jag tänker skriva om är mediasidor exempelvis så kan vi ta Facebook idag umgås inte folk med varandra utan man sitter hellre på internet och har kontakt med varandra via dator / telefon i stället för att träffa på en fika.  Man kan inte se vad folk har för hemligheter eller när folk går bakom ryggen på en via dator/telefonen tyvärr.
Sen förutom familjen så är de egentligen inte många som är ens vänner på Facebook utan dem man har som vänner där kanske är nån bekant man hälsat på ute eller något liknande. 
Förutom familj och släkten så klart:-)

jag minns när man var liten då verken Facebook,  snapchat eller instagram fanns. Då gick man över till sina vänner och hittade på saker men så är de inte idag och så här blev de efter att dessa sidor kom till.  
undra hur de skulle sett ut om alla dessa sidor la ner om man skulle börja umgås som förr :-) eller om dessa sidor skulle börja kosta pengar i stället undra hur mycket dem skulle tjäna eller om folk skulle sluta använda de helt,  de e en tanke jag ställt mig flera gånger. 

tycker man ska börja ringa folk eller varför inte slänga i väg ett sms och börja umgås på riktigt igen :-)

De var allt för mig denna gång och de är inte ett inlägg som jag vill diskutera som sagt utan bloggen är till för att läsa och vill ni får ni höra av er om de skulle vara nått ni fundera över men ta de via telefon ni som har mitt nummer :-) föredrar sms 👌

Likes

Comments

jag vill bara säga några ord. Jag tycker folk börja ta saker å ting lite väl mycket , tex Facebook , snapchat instagram å sånt. Folk ringer inte varandra lika mycket som förut som man gjorde då dessa sidor kom till världen. Man har mer kontakt med nära /kära vänner å bekanta på dessa sidor än att ringa å fråga om man ska hitt på något. Tycker nästan de ha gått lite för långt.
ni får ursäkta mig om jag tycker så men man har sina egna åsikter :)
  • 104 readers

Likes

Comments

hela påsken har varit helt underbar :) umgåtts med vänner hela påsken :) ström fram tills lördagen sen ut till lövberga tidigt på lördagseftermiddagen:) Mange å Anton kom och hämta mig Hanna och Isak, så vi knäppa våra alkohol drycker nästintill så fort vi kom fram :) senare på kvällen hamna man i östersund :-p ja jag säger då de måste sätt rätt roligt ut då vi tog oss dit och hem :-p ni som var med vet vad jag menar :)

inne i stan vart de nån rock krog en stund missminner jag mig inte så heter den Jane doe :) vi var ej långvariga där utan sprang runt på stan å hamna på donken :) var inte hemma förens runt 3 på natten :p

har varit sena kvällar hela påsken förutom igår :) vart film kväll hemma hos isak igår med Hanna, Minna isak å mig :)
gick hem å sov vid 23 var så himla trött efter alla sena kvällar. Men som jag brukar säga man är ju bara ung en gång i livet :)

är jätte nöjd med denna påskhelg :) tack ni alla som varit med:)

nä man kanske ska ta å käka nått sen ta å köra igång veckostädningen :) jobbar ju imorgon igen även fast eleverna har lov Men inte vi i köket vi må göra mat till dagis å fritids.
Jobbar ju bara 4 dagar denna vecka med så den går nog fort :)

  • 152 readers

Likes

Comments

varit kanon bra :) med nära å kära och bara varit pch haft roligt hela helgen :) jag vet jag har några av mina närmsta vänner allafall som ställer upp för en :) 💗 ni vet allafall vilka två av er är 💗

synd helgerna går så himla fort bara , men tur man jobbar fyra dagar denna vecka sen e de påsk :) får se vad den har att erbjuda de märks nog då :)

tack alla för i helgen :) jag mår bra av er i min närhet :)💗
  • 156 readers

Likes

Comments

men nej denna snö var väldigt onödig , vill inte ha mer snö , hoppas den försvinner lika fort som den kom.
vaknade av att jag såg snön snacka om att man vart irriterad :@

men snart är de helg :) de är ju nått positivt med de hela allafall :)

  • 144 readers

Likes

Comments

idag har de återigen varit en kanon dag :) jobb, gymma lite över en timme :) pappa körde dit mig och mamma hämtade :)
fick använda min mobil och spela den musik jag ville eftersom jag var där själv från början :)

följde med mamma hem och på dollar och fick besök av Hanna en stund :) nu blir de tv en stund innan läggdax :)


  • 126 readers

Likes

Comments

varför ska de börja snöa nu ? ska tydligen vara klass 1 varning också bli i helgen , seriöst , nu när snön börjat försvinna behöver de fan inte komma mer snö , fan vad irriterad jag blev nu.


i eftermiddag blir de allafall gymmet , pappa kan ev köra dit mig så hämtar mamma eller så går jag hem :) 👍 beror helt på vädret.
De är ju en bit bort till strömsundshälsan. Tränar där eftersom jag går gratis eftersom jag är kommun anställd :)
Får se hur de blir men har bestämt mig för att gymma , var ett tag sen sist eftersom jag har varit förskyld så pass länge men nu så :)👍👍👍

nä återgå till arbete nu :)
uppdatera mer senare kanske :)
  • 104 readers

Likes

Comments

riktiga vänner är äkta och viktiga vänner 💗💗💗💗 citat av mig själv :)
  • 108 readers

Likes

Comments

alltså ni som inte dragit er upp ur sängarna , gör de och pallra er ut och sätt er i solen.
tänk en sån här dag nere vid vattnet med ett glas obey och kanske lite utspädd med mintu ;)

hade velat vare ledig sånna här dagar då solen lyser så man kunde varit ute hela dagen.


nä dax att återgå till jobbet :)
  • 96 readers

Likes

Comments

emil assergård- skit i vad dem säger


  • 62 readers

Likes

Comments