Äntligen hörrni! Som jag väntat på dessa skor, och äntligen har jag fått hem dem. Det är de klassiska adidas originals superstar, så himla snygga tycker jag. De passar till allt och man får en så snyggare outfit enligt mig. Tycker ni de är snygga? Jag älskar dem!

FREDAG! Äntligen. Som vanligt har jag befunnit mig i skolan idag, blev ingen träning efter idag. Lite senare ska vi på kalas hos min mormor som fyller år, mysigt! Ska försöka ta lite bilder som jag kan lägga upp senare. Efter det ska jag endast åka hem och ta det lugnt med killen, efter en godisfri vecka ska vi kanske unna oss lite gott. Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

Hej på er! Ni verkade gilla mitt förra inlägg om en outfit, så vi kör väl ett till! Denna looken är väldigt snygg tycker jag, man kan ha den både till vardags men vill man vara lite extra fin går den lika bra till det. Jag tycker den ser väldigt "expensive" ut, riktigt snyggt om du frågar mig! Släng in en kommentar om du vill veta mer om den. Vad tycker ni om den?

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Idag är det onsdag, vilket betydde kort skoldag för min del. Efter skolan drog jag till gymmet, och gymmade effektivt i 1,5 timme ungefär. Känns alltid så himla bra och skönt efteråt, och man kan känna sig nöjd. Iallafall, just nu befinner jag mig hemma hos killen. Jag tror inte vi ska hitta på så mycket mer idag, snart ska vi äta och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! Ha en bra kväll hörrni, xoxo.

Gillar

Kommentarer