en hundradels sekund
Bye Sweden, Hello Madrid

HELLO LOVIES! Förbereder mig för avgång imorgon, och jag känner att jag har föööör mycket kvar att göra. Har stirrat på min resväska hela dagen och tycker mig inte komma någon vart alls. Ska försöka bli klar med det innan läggdags i alla fall, så det är klart imorgon. Men gänget, vi hörs förmodligen inte först i Madrid, så bloggen checkar ut från Sverige redan nu. Nu flyger vi! Vi hörs i Spanien!!!! KYSSAR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

en hundradels sekund

Heter kajsawallins på instagram om någon undrar!

Jag med ruffsigt hår och sol i ögonen / Ett av frukostborden på hotellet

Min fina pappa / Gårdagens middag (dog matdöden)

Hello lovies! Atm ligger jag på mage i min nybäddade säng och gömmer mig för solen. Mest för att jag har huvudvärk eftersom jag suttit ute sedan jag kom hem från Göteborg. Jonathan gav mig sällskap en stund, vi drack en varsin islatte och planerade lite midsommar. Tänkte gå ut och gå, men får bli mot kvällen när det är lite svalare ute. Så tänkte trotsa reglerna om att titta på serier när det är så här fint väder och se ett avsnitt Greys. Kvällens planer är oklara, men om jag orkar tänkte jag träffa bästisarna. Har skrivit mig en to-do-list också inför Madrid, lär börja ta tag i den imorgon. För nu är det bara EN VECKA KVAR!

Likes

Comments

new in

SANDALETTER FROM DIN SKO (hitta lika HÄR!)

Världens finaste farmor beställde dessa drömmiga sandaletter till mig i veckan, och igår fick jag äntligen hämta ut dem. Åh vad jag älskar dem. Så enkla med ändå så snygga. Absolut ett par som följer med i resväskan till Madrid!

Likes

Comments

en hundradels sekund

Hello hjärtan! Ville mest kika in och säga godnatt. Klockan ringer FÖR tidigt imorgon, så jag tänkte krypa ner redan nu. Har nämligen en del att stå i imorgon, och ligger redan efter med sömnen...

Dagarna går så segt this days, och jag som längtar så mycket. Men nu är det bara två sommarlovsveckor kvar innan vi drar. 19 days to go, det klarar vi! Planen är att jag ska bli bättre med bloggen också. Måste bara komma ihåg att använda kameran mer!

Likes

Comments

en hundradels sekund


Fredag nästa vecka tar jag äntligen sommarlov. Mitt sista dessutom? För nu börjar det ju närma sig sista året. STUDENTÅRET. Som jag har längtat. Men först har vi ju tre månader av ledighet att se fram emot. Och jag har redan en massor av kul planerat:

STUDENTEN
Jag får som sagt vänta med att ta på mig den vita mössan ännu ett år. Men min syster och mina allra bästa vänner får springa från skolan för sista gången nästa fredag. Och SJÄLVKLART ska det firas. Blir tråkigt nog lugnt för min del då jobb står på schemat mot kvällen.

MIDSOMMAR
Har egentligen inte några specifika planer än, men älskar ju midsommar. Har en thing för dagsfester, och så brukar det ju bli på midsommar. Förra året vart bättre än förväntat och är säker på att det även i år bjuds på brakfest.

MADRID
26 juni åker jag och världens bästa kille på WORLD PRIDE!!!!! Alltså fattar ni vad häftigt? Längtar nästan ihjäl mig.

MALAGA
Efter några härliga dagar i ett festligt Madrid bär vi av mot Costa Del Sol för fler soltimmar.

KRETA
Och hinner knappt landa innan jag bär av igen. Denna gång på en BARA-TA-DET-LUGNT-VECKA på Kreta med min mamma och lillebror. Klagar inte.

Likes

Comments

me, myself and I
Welcome to my blog


Hello lovies! I know I do this all the time, och JAG VET att ni hatar mig för det. Nystart efter nystart, och aldrig blir jag nöjd. Jag har testat att inte blogga alls, för tomt utan. Men jag inser nu, att varje gång jag börjar om min blogg är det för att jag strävar efter perfektion. Och anledningen till att jag aldrig når det målet är för att det är omöjligt att driva en perfekt blogg om livet, när livet är så imperfekt. Här kommer jag att skriva om livet. Om det fina och om det smärtsamma. Om drömmar och om mål. Om rädslor och om ångest.

Här skriver jag om saker jag vill minnas, när jag känner för mycket eller om jag bara har någonting på hjärtat.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw