Hello babes! Idag har varit en produktiv dag i skolan. Har fått jättemycket gjort, vilket känns som en lättnad. Ska försöka att verkligen hamna i fas med den nu. Har tränat idag också, första gången på alldeles för länge. Annars har jag inte gjort så mycket. Kollat på kläder online och nu pratar jag med en favorit. Skönt med helg imorgon, trots att jag ska jobba en del. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har verkligen införskaffat mig den perfekta vardagsblusen. Älskar stilen på den, och off shoulder råkar ju vara det SNYGGASTE jag vet. Tänkte inviga den lite imorgon när jag ska ut och äta med två favoriter. Då får ni se den på också.

Likes

Comments

Igår var jag ute och åt med jobbet. Efter maten var planen bowling, men alltså vet ni? Jag var ALLDELES för trött. Det är sällan jag tackar nej till saker pågrund av den anledningen men igår var det knappt att jag orkade hålla ögonen öppna på vägen hem. Somnade innan elva(!!!). Första gången på flera år om man bortser från första kvällarna hemma i Sverige efter partyresan i sommars.

Idag har jag verkligen tagit det lugnt. Slöade framför TVn hela förmiddagen och mot eftermiddagen tog jag en fika på stan. Åt middag med bästis för ett tag sedan och nu ligger jag i sängen. Ska klicka igång en film som jag garanterat kommer somna till. Puss och godnatt.

Likes

Comments

Blev kär i en blus idag. OH MY GOD (!!!) va fin den är. Får nog bli så att jag beställer hem den i samma sekund som lönen kommer in på kontot. Om jag ens kan vänta så länge? Det kliar så mycket i fingrarna att jag inte vet hur länge jag kan hålla mig. Den här är verkligen JAG. KÄRKÄRKÄR i den! Bilden innehåller adlinks.

Likes

Comments

Hello lovies! Gårdagskvällen spenderades i Sthlm med bästa tjejerna. En riktigt kul kväll på klubben som avslutades med en lyckad efterfest. Idag har jag varit helt slut, så tänkte faktiskt sova nu. Har bestämt mig för att den kommande veckan ska bli riktigt produktiv. Skolan ska verkligen ligga i fokus. XO

Likes

Comments

Sorry för sämst uppdatering. Sakerna att göra är alldeles för många och timmarna på dygnet alldeles för få. Har för tillfället tagit en paus från matteboken och pratar med en favorit i telefon. Får pluggsällskap om en stund också, kanske ger mig lite extra motivation. Räknar ner dagarna till helg, har lite jobb inplanerat men även en del skoj.

Likes

Comments

Två fina som jag fick av två finare när jag fyllde år. Enligt mig de PERFEKTA(!!!!) champagneglasen. Självfallet fick jag någonting att fylla dem med också, blinkblink.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw