Hello lovies! Igår kväll blev det en sväng på stan och idag har jag mått skit. Ännu roligare att må skit i skolan så passade på att göra det! Har spenderat eftermiddagen/kvällen med min lillasyster och Julia. Åh, fan va jag saknat min lillasyrra alltså. Världens bästa! Men nu tar jag helg och det känns helt fantastiskt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HELLO LOVIES! Sorry för att det har ekat tomt här i några dagar, men jag har haft fullt upp. Gick hem från skolan efter första lektionen för att min ångest åt upp mig. Mår lite bättre nu, så ska möta upp Julia om en timme för att plugga svenska. Jag har en diktanalys som ska in imorgon, och jag har knappt börjat!

Håller på att packa ner mitt liv i flyttkartonger. Ska inte flytta så långt, bara ner för trappan. Men ändå. Otroligt jobbigt. Tror dock att det kommer bli bra! Har lite idéer om hur jag vill ha det, och pappa ska hjälpa mig. Han åker däremot till Kina idag, så får leva i flyttkartongerna i en vecka, men ska nog överleva.

Jag och Julia har pratat om att eventuellt åka till Ibiza i sommar. Och idag gick jag in och kollade lite på resor, och hitta ett sjukt häftigt hotell. Ska visa henne när vi ses! Kanske ger en lite motivation och drömma sig bort dit, nu när mörkret är riktigt nära.

Likes

Comments

Hej lovies! Hela natten och dagen har spenderas med två fina klasskompisar! Vi har börjat kolla på sista säsongen av American Horror Story och den är riktigt bra. Har inte hajat grejen med den serien innan, men den här säsongen gillas! Så nu är jag fast, men vi har lovat att bara titta tillsammans så ska försöka hålla mig.

För tillfället sitter jag framför spegeln och gör mig i ordning inför jobb. Tackar och bockar för att Julia gör mig sällskap på FaceTime så jag inte somnar sittandes. Ska jobba HELA helgen. Inatt, imorgon bitti, imorgon natt och söndag kväll. Känns ändå skönt att vara tillbaka i jobbrutin efter sjukdom och fest!

Likes

Comments

Hello gänget! Bjussar på två gamla bilder från ett stökigare hotellrum i Barcelona! Är så sugen på att lämna landet för varmare grader. Har haft en så dålig dag och vädret gör inte direkt saken bättre. Vet inte exakt vad felet är, men känns bara som om allt går emot mig. Tack och lov har jag fina vänner, som lyser upp dagarna lite!

Idag har jag gått i skolan och jobbat i vanlig ordning. Jag och Tilda ska börja gå på box på torsdagskvällar, men passet blev fullt ikväll. Så nu är jag hemma hos en kompis och pluggar och beroende på hur sent det blir så får jag se om jag orkar upp till gymmet imorgon vid 06.30. Spännande!

Likes

Comments

HEJ LOVIES! Kom i tid till skolan imorse trots att jag och Julia snoozade lite för länge. Vi har en relativt chillig dag på onsdagar vilket känns skönt! Under lunchen drog jag och mina fina klasskompisar till Soya och käka lunch. Hann med första koppen kaffe där också, vilket fick mig att vakna till liv lite. Så hoppas på två produktiva sista lektioner, med tanke på att jag i princip sovit mig igenom förmiddagen.

Efter skolan ska jag köra ett gympass och vid fem blir jag hämtad för att åka hem och sova hos... Gissa vem! Precis, Julia, otippad, huh? Vi ska plugga, kolla ph och ta en prommis. Ska försöka komma igång ordentligt med både träning och bra kost. Sushi fick bli fusk idag, men lite får man väl unna sig!

Likes

Comments

En dag i förra veckan blev min krönika publicerad på Devote's hemsida. Tog bort inlägget i samband med nystart men kände att det hör hemma här! HÄR är en direkt länk till krönikan.

Mina fingrar rör sig försiktigt mellan de olika tangenterna. Finner inte ord. Glömmer skillnaden mellan presens och preteritum. Bakom dokumentet som just nu pryder skärmen finns ett ofärdigt dokument om precis samma sak. Och bakom det ytterligare ett. Det är början till texter som aldrig får slut för att jag inte vet vad jag ska skriva. För att jag inte riktigt vet hur man stavar till det jag känner.

Under vad en miljon tankar motsvarar i tid. Under en miljon tårar, sömnlösa nätter och inlåsta timmar på toaletten med ansiktet i händerna. Under för många cigaretter på en balkong när det egentligen är för kallt.

Här ligger jag. Lämnad kvar med trehundrafemtio halvt skrivna dokument i försök att sätta ord på det jag känner. Trehundrafemtio jävla dokument om dig och ditt hår som är så skönt att fläta fingrarna i. Rader om dina armar. Här ligger jag, lämnad och sönder, och skriver långa texter om dig. Skrev du ens in mitt namn i din telefonbok?

Det finns något så skamligt i att bli lämnad. Något så skamfyllt i att älska någon som inte älskar tillbaka. Att sakna någon som inte saknar.

Det värsta är nog hoppet. Som trots dagar, månader och ibland år, inte dör. Hoppet om att du en sensommarmorgon i juli ska vakna upp och inse att det har varit rakt framför ögonen på dig. Att jag har varit rakt framför ögonen på dig.

Men hoppet dör. Jag visste inte det då, men jag vet det nu. Efter en kväll på en uteservering, tre glas vin på tio minuter, och en uppenbarelse. Den där när man bara vet. Den när man väljer att ge upp för att inget hopp i hela världen kan få dig att älska mig. Så man väljer att vara svag och bryta ihop. Skrikgråta i sin bästa väns armar.

Och så grät jag över dig för sista gången. Jag visste inte det då, att det skulle bli en sista gång menar jag. Men jag vet det nu. Nu när du inte kan göra illa mig mer. För jag gav upp och hoppades istället på att träffa någon annan med ett lika magpirrande skratt och hjärtskärande hejdå.

Och nu är jag alltid fylld med ett annat hopp. Vaknar upp med ett hopp varje morgon tack vare dig. För att du fick mig att tro på äkta kärlek. För att du faktiskt bevisade att den fanns. Trots att vår var väldigt olycklig. Jag vet att äkta kärlek finns, och jag kommer aldrig nöja mig med någonting annat. Och från och med nu, klingar inte texterna om dig längre olyckligt.

Likes

Comments

Hej lovies! Imorse vaknade jag upp riktigt utvilad. Har sovit som en liten bebis tätt intill bästis, och det är första gången på så länge jag kan minnas som jag inte vaknat en enda gång under natten. Blev direkt hämtad av farmor som följde mig till sjukhuset. När jag var klar där åkte jag hem, och sedan sov jag hela dagen.

Nu är jag återigen hemma hos min bästis och ska även inatt sova här! Snacka om att hon har räddat den här dagen totalt! Funderar på att bli sambo med henne. Planerna för kvällen är att få en varsin uppgift klar innan vi klickar igång en Harry Potter film! Alltså fina Julia, hon må utan tvekan vara det finaste som hänt mig på riktigt länge! Hon och jag har ju dessutom börjat den här "blogg-resan" tillsammans, så in och kika @JuliaHaarberg .

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw