View tracker

SORRY FÖR DÅLIG UPDATE!!

Livet kom i vägen, så därav utebliven bloggning i veckan. Fy, vad jobbig denna har varit. Ångest och tårar rakt igenom. Men dagen har jag spenderat med min allra finaste familj, som jag tar föregivet alldeles för mycket. Dumma jag! Vi har hur som helst, firat min älskade syster som fyller vuxen idag. Yey! Nu ligger jag i sängen, dricker en kopp te och skriver av mig. Jag ska verkligen börja skriva igen, världens finaste terapi form.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hur gammal är du?
18!

Hur gammal känner du dig?
Ibland 12 och ibland 30. Kan egentligen inte riktigt sätta en siffra på det. Men jag känner mig så redo för livet. Jag vill bort ifrån staden jag bor och lämna gymnasiet bakom mig. Jag vill mer en det här!

Vart bor du?
Jag bor i Västerås. För nu!

Vad har du gjort idag?
Jag har gått i skolan, hängt med min bästa vän, shoppat skor och ätit årets första lussebulle.

Sommar, höst, vinter, vår, vilken årstid föredrar du? Varför?
Sommar. Eller jag föredrar nog egentligen alla årstider utom vinter. Har inget emot vintern egentligen heller. Men mörker och kyla är inte riktigt min grej.

Vad är du på för humör just nu?
Ikväll har jag känt mig ångestfylld och nedstämd. Men efter ett telefonsamtal med någon som står mig nära känns livet lite mer hanterbart och känslorna lättare att bära.

Vilket är ditt favoritgodis?
Surisar och lakrits.

Vem är din idol?
Jag vet inte riktigt om jag har någon riktigt idol. Michaela Forni är verkligen en förebild, för att inte tala om stilikon.

Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska utan tvekan.

Har du blivit sydd någon gång?
Nix.

Vad gör du om 5 år?
Om fem år bor jag i Stockholm. Jag har minst en kisse, jobbar på ett jobb jag älskar, jag trivs i mig själv och har glädje till livet.

Vem pussade du senast?
En lyckligt lottad ;)

Likes

Comments

View tracker

BLACK AND WHITE

Började skolan tidigt imorse, och inte nog med det så har jag sovit dåligt i natt. Detta resulterade i att jag har varit helt död. Har knappt orkat hålla ögonen öppna liksom. Klarade mig i alla fall igenom skoldagen och efter den fick jag äntligen träffa min saknade bästa vän som jag inte hunnit träffa sedan innan helgen. Vi drog hem till mig, åt lussebullar och planerade nästa helg.

Likes

Comments

MONDAY AGAIN

Lunchade på Limone med farmor idag, och det var lika gott som vanligt. Vi kom hem för ett tag sedan och sedan dess har jag hunnit se dagens PH-avsnitt. Kvällens planer består av veckoplanering och pyssel med pappas födelsedagspresent. Tror han kommer bli så glad!

Likes

Comments

TWO WANTIES FROM H&M

Har letat etfer en kappa lite mer anpassad för vintern under en längre tid. Hittade denna på H&M's hemsida, och jag tycker verkligen den är skitsnygg. Funkar superbra både till vardag och fest. Frågan är: grå eller svart?

Likes

Comments

PHOTOSHOOT WITH JONATHAN.

Var som tidigare nämnt ledig även idag och jag tog sovmorgon igen. Vid ett kom JB till mig, och vi har inte träffas på vad som känns som en evigheter, så det var trevligt. Vi drack x antal koppar kaffe och tog oss ut en sväng i snön för att fota. Några timmar senare hämtade vi upp Woldrati och nu chillar vi hemma hos henne. Ikväll blir det lugnt, behövligt!

Likes

Comments

HELLO LOVIES.

Idag låg jag kvar i sängen länge. Vilket enligt mig är det absolut bästa med lediga dagar. Under dagen har jag inte gjort någonting vettigt alls, vilket har varit väldigt skönt. Woldrati kom förbi när hon slutat skolan och SHIT vad jag har saknat henne. Normalt träffas vi varje dag och nu har hon varit i Madrid över lovet. Att hon är hemma igen är verkligen ren och skär lycka. Hon begav sig hemåt för ett tack sedan och ikväll får jag besök av ytterligare en finis.

Likes

Comments

MY NEW LASHES

Som jag nämnde var jag och fixade ögonfransarna hos fina Cissi igår. Och här är resultatet. Alltså ni ser ju? Man känner sig snygg i princip hela tiden, både med och utan smink (trots att min hy inte riktigt vill sammarbeta med mig just nu, haha).

Likes

Comments

WEDNESDAY TODAY

Dagen har spenderats i skolan och när jag slutade åkte jag och fixade i mina fransar. Tänk hur beroende man kan bli av en sådan sak? Har inte alls hållit på länge, men känner mig helt naken utan? Hur som helst, kvällen spenderas med världens finaste Linn. Hon kom hit för ett tag sedan och vi ska fortsätta kolla på en filmserie vi har börjat på!

Idag tog jag helg också, vilket känns såsåså skönt. Ska inte till skolan igen först på tisdag, och om man bortser från ett fem-timmars pass på jobbet på lördag, så har jag verkligen inga måsten alls. Däremot så har jag en hel del plugg att ta tag i, vilket är ett måste i sig, men ni kanske förstår vad jag menar?

Likes

Comments

COMPACT POWDER - CHOCOLATE
BRONZING POWDER - BEAM

Lite påfyllning i sminkväg. Båda produkterna är från Make Up Store. Ovanför ser ni produktnamn och färg.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw