Idag fick jag reda på vad Attraktionslagen är och varför den är så sjukt bra och viktig. Lyssnade på en podcast om just Attraktionslagen (Måndagspepp med Hanna och Ellinor, finns på podcaster appen) och blev verkligen helt såld. Jag känner mig så positiv och pepp på livet!
Visst det är självklart att alla har i baktanken att alltid försöka vara positiva eller försöka sträva efter mål som känns omöjliga att nå, men när jag fick veta hur allt verkligen ligger till så känns det inte som att jag måste tänka efter för att vara positiv, jag är redan det, automatiskt, och jag behöver heller inte sträva efter ett omöjligt mål, för det målet är inte längre omöjligt, det är möjligt.
Attraktionslagen är basically det du tänker, blir du. Det handlar om att få ett positivt liv med positiva tankar. Det handlar om att sätta upp mål och sträva efter dessa för att bli den person du vill, eller ha sakerna du vill. Det du tänker, positivt eller negativt, ger universum till dig. Hela grejen känns helt knas och man tänker oftast att det bara är slumpen, men det finns ingen slump.
Är verkligen helt såld och ska börja att försöka tänka i de positiva banorna nu och sträva efter mål jag vill ska uppfyllas, det borde ni också göra om ni inte redan gör det!!
Det finns även en bok som heter "The secret" och en dokumentär om just Attraktionslagen (The law of attraction).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nike Huarache <333

Likes

Comments

Yeyeyeyy!!! Vaknade precis och såg detta meddelande:D Mina skor som jag beställt har anlänt idag, så jag får springa och hämta dem lite senare, måste bara vänta på att pojkvännen ska vakna först...
Mer om skorna får ni se senare!

Likes

Comments

yummm, Mezo i Helsingborg = typ godaste, mysigaste stället everrrr

Likes

Comments

På måndag börjar skolan igen och har faktiskt inte någon ångest, tycker istället att det ska bli kul och spännande. Allt kommer ju bli nytt för mig nu; Ny stad, ny skola, nya människor. En nystart helt enkelt, ska bli skönt! Har inte tillgång till dator just nu och har inte haft på ett tag. Har en kamera som jag inte använder just för att jag inte kan föra över bilderna någonstans. Men jag kommer få en dator nu när jag börjar skolan i samband med linjen, så då kommer jag kunna blogga mer aktivt med mer genomtänkta inlägg och även kunna lägga in bilder som jag tagit med min kamera!, yay!!

Bild från igårkväll när jag och familjen var på stranden.

Likes

Comments

Har haft en supermysig dag med min bästaste vän i Malmö idag<3

Likes

Comments

Kappa fr. H&M // Klänning fr. BikBok //Skor fr. Scorett

Hej på er! Igår var jag hos min mormor och firade hennes 81 års dag. Jätte trevligt var det, med god mat och gott sällskap!

Likes

Comments

Det var väldigt fint väder innan idag, så var på stranden en sväng. Hade egentligen planerat att stå på "bakluckeloppis" och sälja lite saker, men det fanns inga platser kvar när vi kom dit:(
Tänkte färga håret nu snart, när min pojkvän kommit. Får se hur det resulterar... Lägger upp bild senare på hur det blev!

Likes

Comments

Sitter just nu och dricker super god chai latte och ska snart börja med att städa rummet och organisera lite i garderoben för just nu är det kaos. Det är väll det jag kommer att pyssla med resten av dagen. Vill passa på och tipsa er om Zara Larssons Sommarprat i P1 som sändes i lördags, riktigt bra var det, så lyssna på det om ni inte redan gjort det!! Här finns länken till det:
Sommar & Vinter i P1 - Zara Larsson

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/579039?programid=2071

Likes

Comments