I fredags var vi ute och festade i Karlstad. Hade faktiskt jätte kul, första gången jag var ute sen magaluf faktist haha! Liten kontrast finns de ju där..
Jag fick även 2 gratis VIP biljetter till Island festival, men eftersom vi var så bakis så gav jag bort dom, värt... Ångrar mig lite nu hahah.
Men vi hade jättekul, drack massa skumpa och dansade😊
Man tar ju inte så jätte bra bilder när man är lite påverkad haha, men de får gå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var och shoppade idag, med mina fina systrar. Är så mysigt att umgås bara vi tjejer ibland! Köpte 2 tröjor, lite underkläder, en kjol och ett par klackar😍 älskar gult på hösten, speciellt när man är brun och mörkhårig!

Nu har jag gjort tacos, ska äta och bara ta en lugn kväll tror jag😊

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR kurvor. Jag tycker att alla kroppsbyggnader är fina, och alla är olika, men just JAG har lärt mig att älska min kropp. Precis som den är. Skit i alla ideal, och känn dig bekväm i din egna kropp, den är unik och den är bara din. BARA din. Och du gör vad du vill med den. Låt ingen annan säga att det är fel på den och låt inte någon tro att den är någon annans än din.

Grl Pwr

Likes

Comments

Idag har det äntligen varit lite sol, älskar såna här sensommar dagar. Vi har haft picknick och åkt en tur med bilen, mysigt❤️
Har även äntligen köpt mig en telefon, känns fruktansvärt ovärt men man måste väll ha en..

Älskar mysiga dagar med mina flickor, synd att Linda åker och jobbar imorgon, vem ska jag sova med nu😭

Likes

Comments

Nu är jag i stan igen, har inte gjort så mycket. Var på stan och åt med Ida, jättemysigt och kul att få träffa henne igen! Sen har jag bara handlat lite.

Har fortfarande inte köpt ny mobil vilket verkligen suger.. Men så tur att jag köpte ut min dator från skolan. Fikade med en gammal lärare igår, mötte henne i skolan och det var verkligen så konstigt att vara där igen, speciellt när man liksom trott att man sprungit ut för sista gången. Men saknar skolan otroligt mycket, alla kompisar man träffade varje dag och alla roliga minnen därifrån! Vill gå sista året på gymnasiet en gång till och ta studenten igen!

Nu ska jag sätta på en film och äta min älskade choklad, sen invänta att Linda ska komma hem, så mysigt att bo tillsammans!! Blir nog bara en lugn fredagskväll för min del, blir fortfarande lite illamående på tanken av alkohol.. Kanske inte så konstigt när största delen av sommaren bestod av alkohol.. Var liksom nykter 3 dagar på en månad heheh..


Likes

Comments