Idag blir det att sitta o rulla tummarna när Abby tittar Arsenal kl.21.00 haha. Emanuel är ombytt till arsenal kläder efter bad, nu är det bara att vänta tills matchen börjar. Jag kanske ska avsluta med det jag började med i köket när matchen börjar, vi får se om man får upp energin. Men det blir en lugn kväll.
Ni får ha en super bra kväll alla

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!
Vi kan börja lite smått om min uppväxt. Jag föddes Akademiska sjukhuset och uppvuxen i Björklinge som ligger utanför Uppsala. Jag hade en ganska bra uppväxt tror ja, vi hade en massa djur som hundar, katter, kaniner, höns mm.
Min mamma gick bort när jag var sju år gammal det var jag och min lilla syster Maja som hittade henne död morgonen. Vi skulle väcka henne för att kolla vad klockan var om bolibompa började. Men jag minns att hon var helt iskall och hade vitt skum runt hela munnen försökte förklara för min lilla syster som var 5då att mamma var död och vi måste ta oss till mormor och morfar.
Det var punka ena cykeln vi fick turas om med att cykla och springa. Det tog nog 1timme för oss att komma till mormor o morfar och när vi kom dit sa jag att mamma var död men dom trodde att vi ljög men morfar tog bilen och åkte dit. Sen fick mormor ett samtal av morfar att mamma var död och väntade ambulans mm. min mamma dog lucia natten 1998.
Återkommer sen vad som hände med oss.

Likes

Comments

Idag får det bli en hemma dag för Emanuel för det blåser som bara den ute, var inte taggad att ut med vagnen. just nu sitter vi och kollar Djungelboken och jag väntar att mitt kaffe ska bli klart. Tack för alla era tips. Till er alla som inte vet är jag nykterist i April är det 1år sen när jag tog sista glaset. Men nu ska jag umgås lite med pojken får vi se sen vad jag kommer skriva. Kommer nog börja med min uppväxt o .
Ni får ha en bra dag i de här vädret

Likes

Comments

Ni får jätte gärna ge tips om vad jag ska skriva som ni tycker är intressant att veta om min/våran vardag. ☺
Eftersom jag är ny det här med blogg så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om 😜

Likes

Comments

Hej!! Idag har det varit en bra dag fast inte mycket sömn inatt. Det har gått bra dagis idag som alla andra dagar. Vet inte vad jag skulle skriva för rubrik det fick bli Tisdag. Idag efter mötte hände det något jätte roligt när jag skulle hem och äta lunch. En liten pojke åkte pulka och ropade sin mamma. "mamma mamma de där är Emanuels mamma"
De var lite roligt tyckte ja hahaHar hunnit med att tvätta en maskin tvätt nu ikväll. Nu blir det bara att ta det lugnt kanske hoppa in i duchen eller nått. Men ni får ha en fin kväll alla

Likes

Comments

Nu är vi hemma. Under dagen när Emanuel har varit dagis har jag varit möte imorse sen har jag städat upp här hemma att det är rent och fint innan Emanuel kommer hem. Emanuel satt sig i vagnen frivilligt idag när vi skulle hem, det är inte ofta det händer haha. det gick fort att  komma hem. Nu ska jag börja med middagen och sen blir det bara att ta det lugnt. Ni får ha en bra kväll alla

Likes

Comments

Hej!! Snart är det dax att väcka pojken för att ta han till dagis. Men han kommer nog inte bli så glad på mig för han somnade sent igår (sov för länge på dagen) vet inte exakt vad jag ska skriva men kommer skriva mer när jag har listat ut om vad jag ska skriva haha. Men idag fyller Emanuels pappa år så stort grattis till våran underbara. Ni får ha en bra måndag! ☺

Likes

Comments