Min favorit stadsdel i Jakobstad, Skata.

Jacka/Zara Randig tröja/Gina Tricot Keps/Bershka Väska/KappAhl Skor/Skopunkten


Så otroligt irriterande när man kommer hem och ska kolla igenom bilderna och man inser att man har smutsat ner skorna på baksidan som nu typ syns på veranda bild haha. Det är då man önskade att man fortfarande skulle ha Photoshop på datorn. Och en annan sak som ALLTID händer när man har fotograferat färdigt och kollar igenom bilderna är att de bilder med bäst ljus o skärpa är de var man pratar eller annars bara ser knäpp ut på.

Men annars så har jag haft en underbar helg med biobesök, hängt med min familj och pojkvännens, klippt min bästis och pappa, hängt en stund med tjejerna, ätit gott, skrattat och druckit vin. Helgen får lugnt 10/10.

Likes

Comments

Låt mej presentera det bästa loppisfyndet jag har gjort hittills sen jag började min Secondhandkarriär.

Denna lilla väska (som också har namnet VÄSKA) är gjord av en finlandssvensk tjej som heter Ann-Sofi Storbacka som kommer från Helsingfors, men har sin verksamhet i Barcelona var hon designar ´minimalist luxury leather accessories'. Jag hittade den här väskan på Comboloppis i Vasa för en STRUNTsumma förra våren, och då jobbade jag också hos Minun/Min var de sålde väskor av samma märke och gick och dreglade efter väskorna varje dag på jobbet. Kul då människor inte vet vad de säljer eller inte vågar lägga ett ordentligt pris. Mera sånt hehe!

Likes

Comments

Mamma kom hem med snyggaste brillorna åt mej idag! De är utan styrka och kostade typ 8 euro från h&m hehe.
Har länge suktat efter den här modellen av glasögon men köpte aldrig de jag hittat med styrka, utan körde med ett par klassiska svarta stora bågar istället.

Likes

Comments

Outfitbilder tagna förra året till ett inlägg på Minun/Mins hemsida.

Gillar att ha samma färg från topp till tå, och speciellt när plaggen är gjort av detta material som faller så fint. Det får en att se lite längre ut och jag skulle bra kunna tänka mej att se ut så här till både vardag och fest.

Toppen och byxorna kommer från det danska märket Samsøe/Samsøe, och kroppskedjan kommer från en svensk smyckesdesigner som heter Cornelia Webb.

(Solglasögon/Lindex Skor/Loppisfynd Klocka/Regal)

Likes

Comments

Happy Friday alla!

solglasögon/Gina Tricot Halsduk/H&M Päls/Cubus

Likes

Comments

En 60-tals inspirerad brudfrisyr som blev gjord under tidspress, men ändå blev helt snygg.

Frisyren gjordes i skolan och hade redan ställt in mej på att ha blommor på baksidan av frisyren, men blommorna var spårlöst försvunna när jag skulle fixa Anna, så det fick bli massor med vita fjärdar och spännen med pärlor på ändorna.

Likes

Comments

Köpte den här skjortan på rea igår, ärmarna är to die for! Valde att ha skjortan med byxor med vida byxben för att upprepa formen på ärmarna.

Skjorta/H&M  Byxor/Lindex  Skor/H&M  Ring/bikbok

Likes

Comments

Superenkla kardashianflätor som jag gjorde på snygga Anna

Likes

Comments

Älskar färgerna i de här bilderna som Elisabeth tog för några dagar sedan. Bilderna är helt oretuscherade så det är vintersolen som utövar magi på dessa bilder.

Har märkt att våren är på väg i min garderob på senaste tiden med alla dessa broderade blommor, love it!

Skjorta/ BikBok

Likes

Comments