Bergianska trädgården i Stockholm är ett absolut måste om man är intresserad av att gå runt och bara njuta av vackra, levande ting. Den lugnaste och varmaste dagen hittills i vår.

Likes

Comments

Klänning/Pull&Bear  jacka/second hand  Skor/din sko  Fishnet-stockings/Lindex  solglasögon/& other stories

Likes

Comments

​Valborg firades med att gå ner till vattnet några kvarter neråt var vi bor och hade i åtanke att sätta oss ner på bryggan och njuta av vädret och ha picnic.. Men min telefon beslöt sej för att falla ut från min väska och falla in mellan två plankor i bryggan. Fick total panik men som tur så föll den inte i vattnet utan på ett betongblock under, men springan var alldeles för liten för att plocka upp den haha. Så jag sprang runt till ställen nära och frågade efter verktyg för att få upp den. Som tur fanns det ett "rent a bike" ställe intill varifrån vi lånade såg, hammare och skruvmejsel och rev en liten del av bryggan... på ett av stockholms finare ställen fullsmockad med turister.

Håller hårt i telefonen nästa gång jag är på en brygga.

Sen efter det så sprang vi till djurgården för att gömma oss lite och tog picnicen där istället.

På kvällen blev det mall of scandinavia och filmmys.

Likes

Comments

Under körsbärsträden i kungsträdgården för någon vecka sedan. Jobbar hårt och långa dagar på praktiken så det har inte blivit så mycket uppdateringar på senast. Tror inte att tempot kommer att lugna ner sej heller haha, love it!

Likes

Comments

Helgen som gick var bästa på länge, Sebastian var här och höll mej sällskap även om praktiken tog upp lite tid av helgen. Bland annat hade jag bokat in ett möte med Lisa Olsson på söndag på jobbet eftersom min handledare är på resa och inte kunde ta mötet själv.

Vad jag och kärleken sysslade med under helgen kan jag ta upp i ett annat inlägg, och hjälp vad tomt det blev när han åkte hem på söndag kväll.

Jacka/Second hand T-shirt/Zara Byxor/Lindex Skor/Jennie-Ellen modell girl boss

Likes

Comments

​Kappa/ Second hand  Skor/Jennie-Ellen  Tröja/Zara  Scarf/H&M  Solglasögon/Lindex

Likes

Comments

Enda negativa med att bo i Stockholm nu på våren är att denna klump gjord av kärlek bor alldeles för långt ifrån.
Världens snällaste ❤

Likes

Comments

Hoppas ni ser det här inlägget på telefonen så att mina bilder inte ser för hemska ut. Några bilder på outfit och random stuff som jag tagit på de här 2 veckorna.

Likes

Comments