Besökte Emotion här i Jakobstad för någon dag sedan för att hitta en hårmask som kan väcka mitt hår till liv igen och bli lite mera lättskött. Min hårtyp är så långt ifrån den typiska finska hårtypen var man har tunna, fina och raka hårstån. Mitt hår är nog rakt för det mesta men det är tjockt och trassligt och växer 10 cm per natt typ. har alltid sagt att om mitt hår skulle få välja själv så skulle jag ha dreads eftersom om jag inte borstar det varje dag så får jag tovor i bakhuvudet som måste klippas upp för att få bort. Jag tror det beror på att mina hårstrån är tunna men det finns så mycket av de så de trasslar ihop sej av minsta beröring av t.ex. halsdukar och skjortkragar.

Så när jag och mamma besökte Emotion så frågade jag hon som jobbade där om den bästa hårmasken de har och hon visade mej genast till hyllan var denna fanns. Hon hade prövat den här på sin dotters hår och hon sa att hon aldrig har kammat igenom hennes hår så lätt efter att hon använt den här, och då hade håret till och med varit blött.

Produkten kommer från Israel och kostade mej 35 euro. Det här är det mesta jag lagt på en hårprodukt någonsin tror jag haha. Har aldrig riktigt haft något behov att köpa dyra produkter när jag ändå inte har haft några stora problem med mitt hår. Här uppe ser ni en bild på mitt hår föra jag börjat använda produkten (Här har håret varit otvättat i typ 3 dagar och varit uppsatt i en knut i två så därför ser det nästan lockigt ut) och så får vi hoppas att det syns någon skillnad efter att jag använt produkten några gånger och att det inte var bortkastade 35 euro hehe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

solglasögon/& other stories
  jacka/second hand (1€ från purmos loppisrace förra året)
klänning/second hand (2€ från Amida hallen i jeppis woohoo) 
skor/H&M   örhängen/H&M

Likes

Comments

Förra lördagen så hängde jag på min favoritplats på jorden, villan i Fäboda. Synd att det inte har varit bättre väder den här sommaren så man skulle ha kunnat hänga där mer. Så skönt att bara vara en lördagkväll, osminkad och ofixad med mommo och moffa.
På tal om moffa så har jag fixat ett nytt projekt åt honom hehe. Köpte en byrå för 10 euro (!!) på äldringsvännerna här i Jakobstad som jag nu vill måla petrolblå/grå/grön. Tror att det blir skitbra. Speciellt med guldknoppar på lådorna. Får visa upp resultatet senare.

Likes

Comments

Häromdagen så såg jag ut så här. Allt i vitt och hatt i koppar och väska i brunt. Gillar den här kombinationen även om det kanske var lite för varmt för tröjan den dagen hehe. Tröjan kommer från Gina tricot och har snygga detaljer på ärmarna som jag personligen kommer att fortsätta använda i höst också, byxorna köpte jag på rea i början av sommaren på h&m (7€!!), hatten har jag haft i några år och kommer från primark, väskan är från bikbok och skorna är sommarfavoriter från h&m.
Jag har inte använt hatt på några modesäsonger nu men den lyckas alltid smyga sej in till hösten. Det som jag kommer att satsa på i höst ifall är en lite större, skarp, manlig och beige hatt. Lack of color har mååååånga jag dreglar efter just nu.
För tillfället är jag i Vasa med pojkvännen och försöker ställa i ordning i nya lägenheten. Två väggar ska målas och mina kläder ska hitta sin plats i läggan förän vi åker hem ikv.

Likes

Comments

Några bilder vi tog före bastun för en vecka sedan. Sensommaren är absolut min favorittid på året. Jag har på mig en simdräkt från Zara som jag fyndade för 9,95€ i Åbo. Synd bara att jag tog för givet att simdräkten skulle passa eftersom jag prövat den i Stockholm och den hade då suttit perfekt. Nu är den alldeles för stor och skär in i rumpan haha. Tur att jag lag på mej den första gången på en bastukväll hemma istället för något poolparty i alla fall. Ovanpå simdräkten har jag en av Sebastians vita skjortor och i öronen har jag mina favoriter från H&M.
Har på den senaste tiden blivit väldigt intresserad av att retuschera bilder, har tänkt att jag skulle dela med mej här hur jag går till väga nångång när jag har tid att sätta mig ner och skriva ordentligt.

Likes

Comments

I mitten av Juli så spenderade vi fyra dagar i Västanfjärd hos Sebastians gudfar och gudmor + familj. Så otroligt avslappnad och välbehövd förlängd helg. Vi åkte båt, drog ringen och vattenskidor efter båten (på den ena bilden är jag och Vilma ute på en litwn flygtur med ringen), badade bastu och badtunna samt simmade och drack lite för mycket champagne.
Helgen får 10/10!

Likes

Comments

Klänningen som jag hade på min pojkväns lillesysters student i Maj. Önskar att man skulle få ha på sej så här snygga plagg oftare, det är inte varje helg man får "klä upp sig" påriktigt.
Klänningen köpte jag på bloppis i Stockholm. Det var bloggaren Hannalicious som sålde bort den här för 20 euro. Klänningen är Bubbleroom x Molly rustas.

Likes

Comments

Älskar (!!) den här klänningen från Zara. Och köpte den ofc på rea i Åbo för någon vecka sedan för 17,95.
Prövade klänningen redan när jag bodde i Stockholm, men tänkte att jag inte vill lägga 50 euro på en klänning som jag ändå inte kommer att ha på mej så många gånger i sommar. Det lönade för en gångs skull att låta bli att slå till med det samma.
Btw pro tip för att se helt jädra solbränd ut, fotografera när det är molnigt och ha på dej vita skor haha.
Skorna är från H&M och solglasögonen är från retro.

Likes

Comments

Har äntligen tagit tag i att fotografera den här galna jumpsuiten! Känner mej som att jag är påväg till ett 70's Abba party, perfekt känsla alltså!
Jumpsuiten köpte jag på rea hos bikbok i början av sommaren för 24 euro, lugnt värt.
Fun fact, köper nästan alltid mina kläder och prylar på rea eller loppis. Känns nästan som att jag inte vill ha grejen längre om jag måste betala fullpris haha. Nästa steg är väll att jag blir en sån där typ som ska pruta på mjölken i matbutiken..
Solglasögonen på bilden är från &other stories, skorna från din sko och örhängen från gina tricot.

Likes

Comments