Header

Hemma är det alltid sommar

Det kvittar fan om det regnar eller om det är trettiotre grader, hemma är det alltid sommar. Trivial Pursuit-turnering, långkramar och kvällsdopp har helgen varit väldigt generös med. Jag är tacksam för det. Igår hade jag och Jullan en syster-dag. Vi körde till Brygghuset Café and Art som ligger i utkanten av Krokås. Ett sånt där ställe ni bör skriva upp om ni är på Blekinge-roadtrip. Är man på det förresten? I så fall vill jag gärna ha tips av er också. Kan Skåne mer än Blekinge, trots att det ju är det sistnämnda landskapet vi tillhör. Nygräddade våfflor och kall jordgubbssaft bör alltid vara bestående på söndagar. På kvällen spelade vi kortspel och krängde mozzarella på altanen.

Klockan ringde tidigt i morse. Men jag kände mig trots det utvilad. Bilen färdigpackad och termosen förberedd. Bara att hoppa in i bilen och mentalt ställa in mig på autopilot. 6 timmars körning är inget att skoja bort. Men en drömlik soluppgång, ett glittigt Vättern, gula åkrar och Circle K-kaffe gjorde bilresan helt okej ändå.

Nu är vi framme i Stockholm. Kontraster. Från landet och morgonrock till showroom och hotellrum. Idag är en fullspäckad dag av förberedelser på kontoret och i morgon drar modemässan igång på riktigt! Överglad tjej här borta. Dags för en till kopp kaffe. Det här kommer bli en lång kväll. Kram!

🌻


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments