Stickad tröja, HÄR / Kjol, HÄR / Solglasögon, HÄR (betallänkar)

God förmiddag. 10:38 är klockan och jag har precis kommit in igen efter en solkaffe. Vi bor ju hos mamma och pappa den här veckan. Alltså, huslivet <3 <3. Bara det att kunna hänga ut täcket på vädring, ta med morgonnkaffet ut till trädgården, ta ett bad när man är frusen, slippa trängas i soffan, ha riktig plats i kök när man lagar mat, kunna tända grillen så där en tisdag kväll. Shit, riktiga cravings nu. Älskar vår lägga men har fått mersmak för husliv.

Den här dagen jobbar jag hemifrån. Har precis förberett inför ett kundmöte på torsdag. Ska presentera lite förslag och hjälpa ett företag att kicka igång med digital markandsföring och deras sociala kanaler. En grej som jag förmodligen kommer utveckla mer inom mitt företag. Kanske till och med föreläsa inom ämnet i framtiden. Jag var så skraj för att hålla presentationer i skolan, fick rå-panik. Men fan, efter 2 år som säljare och över två undra presentationer har det kanske släppt. Det vet man ju inte förrän man står där igen. Det är kul att fila på nya idéer och planera kommande tid.

I eftermiddag ska jag ta ett break och äta kardemummabullar med vänner. Sen måste jag vattna blommorna och hämta posten i lägisen. Det är typ det som jag har på dagens agenda. Men nu ska hälla upp en kopp kaffe XXL och jobba klart här.

Gillar

Kommentarer

amalieknoche
,
Så fint outfit! 🙌🏻✨nouw.com/amalieknoche
StarOfUsA
,
Snyggt! 👌🏼nouw.com/starofusa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229