Header

Klänning från Bubbleroom, HÄR (ad)

Långmiddag på Taverna Averna och något gott att dricka på Andra Lång. Är det lördag så är det.

🌙 🍸 📷


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Regn mot rutan. Brakfrukost. Kokkaffe. Passengers senaste album. Lördag.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Regnjacka, Rainsjournal / Skor, HÄR / Tygpåse, HÄR

Då har till och med torsdag passerat. Veckan har gått snabbt. Det var roligare att komma tillbaka till Göteborg än vad det kändes den grå söndagseftermiddagen efter en ljuvlig sommar på hemmaplan. Alltid lite ångest och vemod, men väl på plats förändras det snabbt. Inspirerande och härligt att vara tillbaka på jobbet, lägenheten känns klockren och jag har redan hunnit bekanta mig med Majornas gator. Efter jobbet promenerade jag omkring en sväng och tog en croissant på Café Kultur. Strosade förbi längs Karl Johansgatan och skrev upp ställen jag inte får missa när jag är på promenad en annan dag. Nu slår regnet mot rutan. Inne i lägenheten har jag städat, tänt ljus och ska precis påbörja middagen. Tänk, i morgon är det fredag igen.

👢

Likes

Comments


En fin dag i mitten av sommaren. 🏄 👙 🍓 🍊

Bikini, COS / Handduk, Marimekko & Lagerhaus / Solglasögon, Corlin Eyewear

Likes

Comments

Tillbaks i Göteborg igen. Sommaren känns lite över, men egentligen vet ju jag att vi befinner oss mitt i den. Efter tre veckor på hemmaplan är jag fylld med D-vitaminer och energi. Håret har blekts en aning av all sol och fräknarna har blivit fler. Känns alltid som semester där hemma. Gigantiska grillmiddagar med fötterna i gräset, långa stranddagar och ljumna sommarkvällar på en cykel någonstans och ingenstans.

Igår gick flyttlasset tillbaks till Göteborg igen. Ny stadsdel, nytt kvarter och ny lägga. Är numera Majorna-bo och det känns h-e-l-r-ä-t-t. Gillar verkligen nya området och den sköna atmosfären. Små mysiga kaffehörn och gömda vintagebutiker. I varje hörn hänger personer ut genom sina öppna fönster och en bit av Bon Iver strömmas ut på gatan. Lägenheten hyr jag av en fantastisk bloggläsare som hörde av sig till mig (tänk vad galet egentligen - vad den här lilla bloggen bidragit med de senaste åren). Är ni fler som bor i Majorna? Sitter ni inne på några härliga Göteborgstips så bara skriv. Älskar att upptäcka nya platser.

Tillbaka på kontoret idag också. Jobbmotivationen är på topp och kaffemaskinen går på högvarv. Vilken härlig kick-ass-måndag det blev ändå.

Kvällens att-göra? Fixa bredband, leta efter en hyresparkering, storhandla och installera mig i nya lägisen.

Likes

Comments

Gjort en stor garderobsrensning och storstädning. Nu är garderoben hälften så fylld och majoriteten ligger nerpackat i flyttlådor i väntan på att lasset går mot Göteborg. Men här är lite fint jag tycker är synd att gå miste om. Mejla Kajsasven@live.se, snappa (@kajjsasven) eller nå sånt om du vill ha det så postar jag iväg det till dig. Kram!


Polotröja i en fräsch höstbeige. Hundralappen. St M. SÅLD


Fin skjorta i ljusrosa. Hundrafemtio. St 34 (stor i storleken).


Långärmad ljusrosa sweatklänning. Åttio riksdaler. St M).


Femtio spänn.


Klassisk vit skjorta från Filippa K. Tre hundra kronor (ord. 1200:-, oanvänd) St 38. SÅLD


Enkla axelremsväskor i perfekt party-size. Hundra riksdaler. Den till höger, SÅLD!

Likes

Comments

Vaknar upp till regn och rusk. Himmeln har numera förlorat sin färg och inne kvarstår ett dystert mörker. Antar att det är idag jag borde ta tag i den stora garderobsrensningen och flyttpackningen som jag skjutit upp hela veckan. Dags att koka lite mera kaffe och påbörja att-göra-listan. Men kära sol, kom tillbaka i eftermiddag, snälla! 🍃

Mysigaste byxan, Bubbleroom, HÄR

Likes

Comments

Photoboot är kul, ibland. Det var ett tag sedan sist. 🎞
Har haft sommarens härligaste dag,
och jag låter kvällen fortsätta i samma anda. 🛵


Likes

Comments