Header

Den här dagen har varit så låååång. Har hunnit med en långfrulle på Schack Matt, hämtat böcker på biblioteket, packat bilen, kört nitton mil, flyttat in allt i lägenheten, rensat, sorterat, storstädat, förberett inför skolan i morgon och myst med Ida. Hon bor här hos mig nu i veckan, så i kväll blir det mysmiddag tillsammans med Vicky också. Bruschetta och en god köttbit. Nu firar vi att hösten är här, och att äntligen Vicky och Ida hemifrån har flyttat hit. Har på känn att den här terminen kommer bli den bästa någonsin. Nu: Back to dinner.

​Back in Kalmar and to my apartment again. Now: Dinner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Och så var vi helt plötsligt framme i slutet av sommaren. En sista söndag av mitt sommarlov. Har precis gått en runda och andats in det sista av Perssons Brygga för i sommar. Nu blir det kräftkalas med mamma och pappa på altanen, sedan ska jag börja packa och organisera och fylla bilen. I morgon bitti åker jag nämligen tillbaks till Kalmar igen. Till lägenheten, till universitetet, till livet, till rutinerna. Hej hösten.

​The last summer day is here.. Going back to Kalmar tomorrow. Time for school and routins again. Hello autumn!

Likes

Comments

Då var man på svensk mark igen efter en ljuvlig vecka i Kroatien. Sådan enkel och snabb resa om man jämför när man ska ta sig hem från Thailand. Lite skillnad på 18 timmars resa och 5 från det att man lämnar hotellet och kommer hem igen. Men någon lugn och skön hemmadag blir det inte. Befinner mig redan i Malmö för en mini-weekend med Amanda och Tilda. Just nu: En kopp kaffe på uteserveringen. Gäller att ta vara på det sista av sommaren. Ha en fin lördag! 

/ Home in sweden again. 

Likes

Comments

Top, Only / Skirt, Vero Moda / Sandals, Jack & Jones

Och så var sista dagen kommen.. Den här veckan har verkligen bara flugit förbi, men ändå har vi tagit vara på varenda minut här. Känner mig uppvilad och redo för det tredje och sista året på universitetet, en hösttermin och lägenhetslivet igen. Men vi åker inte hem förrän i morgon bitti - Så nu stänger jag igen datorn och njuter den sista lilla tiden här. Rosé, ost och kex på balkongen, följt utav ett Italienskt middagsbesökt som varit bokat sedan vi 7 kom i söndags. Vi ses i Sverige! Kram så länge! Och ha en fin fredag för guds skull.

​Our last day is here.. It has been a wonderful week and now I'm ready for a new school year and autumn. Going home tomorrow morning.. Sooo.. I see you in Sweden next time. Have a nice Friday!

Likes

Comments

På segelbåten, på väg hem från Brac. Jag älskar verkligen båtlivet. Hela resan låg jag och läste ur min bok i solen, åt nyfångad fisk med hela besättningen, drack Kroatisk öl, såg delfiner och beskådade till sist solnedgången. Så jäkla fin stund. Jag ska ha en båt när jag blir gammal.

​On the sail boat on our way home from Brac yesterday.

Likes

Comments

Sunny days.

Igår badade vi vid klipporna hela dagen. Sedan vi kom hit har jag lyssnat på fjorton avsnitt av Alex och Sigge, samt börjat läsa den sista boken av Hammarbyserien. Snacka om avkoppling på högsta nivå. Någon av er som läser deckarna av Carin Gehardsen? Så. Jäkla. Bra. Och Kepler! Läser nästan aldrig annars, men på semester är det något av det bästa jag vet. Godmorgon, förresten. Idag ser planerna lite annorlunda ut - Vi ska segla över till Brac för att spendera hela dagen på Bol. Ska bli jättemysigt. Så nu ska vi packa med oss lite frukost till båten. Hej!

​From yesterday. Love this life.

Likes

Comments

​Efter cykelturen över berg och genom skog var vi både trötta och hungriga, så vi slog oss ner på en mysig fiskrestaurang i Bratus för en efterlängtad lunch. Bläskfiskcarpaccio, ansjovispasta och skaldjursplatta.. Och till det en flaska rosé. Matlycka efter matlycka här i Kroatien. Nästan värt att flyga hit några gånger om året bara för den sakens skull... 

​A cozy dinner stop in Bratus, Makarska.

Likes

Comments