Header

 

 

Titta hur jag ser ut! Känner mig som en gammal dam med dessa spolar i håret, hoppas verkligen lockarna blir fina nu. Haha. Har precis ätit frukost, och nu sitter jag här i soffan med Ben Howard i högtalarna, nybryggt morgonkaffe och tända ljus. Ska snart in i duschen och göra mig redo för dagen - Vi är några stycken som ska till stugan för att fira in det nya året där; med middag, prosecco och övernattning. Känner på mig att det kommer bli sjukt bra. Vad ska ni göra idag? Kram så länge!

 

Good morning! Drinking coffee and getting prepared for the night.. 

 

Likes

Comments

 

 

 

En sista-minuten-resa till London som kom att bli oförglömlig. Vi köpte rosa likör på Taxfree som vi drack på hotellrummet, vi shoppade längs ett regnigt Oxford Street, firande in det nya året på ett stort Great Gatsby party, men lyckades ändå hamna i en taxi mitt på tolvslaget. Vi glömde rumsnyckeln i dörren (på fel sida) varje kväll och skrattade lika mycket åt det varje morgon när vi upptäckte det och så åt vi väldigt mycket pasta. Året kunde inte startat bättre än så här.

 

 

Kom sedan hem och tillbaks till jobbet, och ville snabbt ut med allt som hade med julen att göra och in med vår. 

 

 

Jag och Rebecca fotade lite tillsammans.

 

 

Jullovet tog slut och så var det dags att åter åka till Kalmar igen och vår dåvarande lägenhet. Där var det allt annat än vår..

 

 

.. Men jag envisades ändå med mina tulpaner varje vecka. Kommer göra likadant i år.

 

 

Köpte mig en favorit-tröja i stickat som jag fortfarande använder flitigt.

 

 

Och så ville jag så gärna göra mig en egen liten skrivbordshörna efter all inspiration på Tumblr.

 

 

Tillbaka till skolan och rutinerna igen.

 

 

 

Och så blev det många fikor på stan efter föreläsningarna. Tänk om man haft så mycket tid över nu med..

 

 

 

Hann till och med sådana här mysmorgnar typ varje dag.

 

Likes

Comments

 

 

 

Varit borta hos grannen en sväng och catchat up allt vi missat på sistone. Nu avslutar jag kvällen på samma vis jag gjort hela veckan: Kvällsknäcke, en kopp citronté och några avsnitt Prison Break. Jag är fast.. Godnatt!

 

A late cup of tea and Prison Break.. Good night!

 

Likes

Comments

 

 

Dresses from Vila.

 

Vad ska jag bära på nyårsafton? Hjälp mig! 

 

What do you think I should wear at new years eve?

 

Likes

Comments

 

 

 

Måndag morgon. Sovit gott?! Sitter iklädd morgonrocken och dricker fortfarande på hallon-smoothien sedan frukosten. Behöver all form av energi och vitaminer jag kan få för att undvika att bli sjuk igen. Nu är jag i alla fall helt frisk igen, och ska mot jobbet om ungefär en timme. Men innan dess ska jag skriva handla-lista, kissa vovven, ta lite foton och göra mig i ordning.

 

/ Monday morning again. Still in my robe, drinking the raspberry smoothie since breakfast. Need a lot of energy and vitamins to avoid getting sick again. Now I'm hale again, and soon it's time for work. Have a great day!

 

Likes

Comments