Header

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titta så mysig vår kväll blev. Direkt efter jobbet så mötte jag upp Pontus och gick vidare mot torget. Det har varit Sommartorstá på stan, med massa härligheter och allsång. Alla krögare här i vår lilla stad hade sin egen lilla servering med små tapas-rätter, och till sist blev vi serverade tre goda kulor från Ritz. Nu är jag myggbiten över hela kroppen, men det var det värt. Nu ska jag tända några ljus på rummet, sätta på Bon Iver och börja packa. Har ett par dagars ledighet framför mig, och det kommer firas med en weekend på bortaplan.. Vi hörs mer i morgon. Godnatt, kram på er. x

 

After work I met my Pontus and my family downtown for dinner and icecream. Now: Bed. Good night. x

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

 

Medan jag jobbar på för fullt så skulle jag hemskt gärna vilja veta vad ni gör för skoj idag. Tell me!

 

What are you guys doing today? Tell me!

 

Likes

Comments

 

 

 

Ligger fortfarande i sängen, med en tom frukostbricka bredvid mig och en kopp halvkallt kaffe. För trött för att gå upp och sätta på mer kaffe och för trött för att ta tag i min att-göra-lista. Börjar jobba tolv idag, och innan dess har jag en massa saker som ska betas av - Sängen ska bäddas rent, golvet ska skuras, det ska diskas, jag måste surfa vidare på blocket, fixa med CSN och LNU samt hinna utföra ett ärende på stan. Så hur mycket serie-tittande i sängen med nybryggt kaffe än lockar just nu, så är det dags att ta tag i denna dagen.

 

Goodmorning sunshines! A new day is here, let's make it great!

 

Likes

Comments

 

 

 

 

En mysig kaffedejt ett par dagar sedan. 

 

/ A cozy coffee break a few days ago.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

Shirt | Selected   Shorts | Vero Moda   Sandals | Birkenstock

 

Go' dag! Håller just nu en kort kaffepaus på jobbet, så passar på att titta inom en snabbis. Startade dagen på bästa möjliga vis med en frukost-dejt med P på Ritz, så jag var full av energi när det var dags att börja jobba. Har en bara en kort jobbdag idag då jag slutar redan vid fyra. Underbart, en dag som denna, när det är för kvavt för att befinna sig någon annanstans än vid havet. Åh, vad jag ska dyka ner i det blå sen.. Nej, dags att sluta drömma. Back 2 work. x

 

/ Right now: Coffee break at work.

 

Likes

Comments

 

Har förberett mig lite smått inför skolstarten med en ny kalender. Har i alla år köpt en, och sedan har den inte kommit till användning, men denna gången använder jag den flitigt. Antecknar träningspassen, skriver upp kommande händelser och viktiga datum, samt listar min att-göra varje dag. Har ni förberett er någonting inför skolstarten än?

 

/ Bought a new calendar the other day. Now I'm more than ready for a new school year.

 

Likes

Comments

 

 

 

Så här mysigt hade jag, Julia och mina kusiner det igårkväll. Vi badade i ett tjugonio (!) gradigt hav under en rosa himmel och dippade popcorn i trädgården tills myggen kom och ersatte oss. Idag däremot ser kvällen ut lite annorlunda - Jag har precis gjort mig i ordning, och ska alldeles strax hem till Moa för ett glas rosé innan vi ska till Dagmars uteservering.

 

Look how cozy we had yesterday.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

Häromdagen fick jag hem en liten present på posten av några duktiga tjejer som drivit ett UF-företag och skapat denna flaskan. Den har hängt med både till jobbet, stranden och gymmet sedan dess. Den har nämligen en funktion som håller kylan hur länge som helst, så vattnet är alltid så där törstsläckande kallt. Vill du ha en likadan? Släng då iväg ett mejl HIT.

 

A great (and nice) water bottle I got the other day.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

Tisdag morgon, och jag sitter i vanlig ordning och äter en brakfrukost innan jag ska köra mot jobbet. När klockan ringde i morse var jag allt annat än pigg - Värmen och sommarflugorna håller mig vaken om nätterna. Får hoppas på att kaffet gör sitt jobb och lyckas väcka mig till liv. Slutar redan strax över två idag, så vi hörs då. Ha en härlig tisdag, så länge. x

 

Thursday Morning. Sitting in the kitchen, eating breakfast and drinking coffee. Soon: Work. 

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PART 1

 

Fy farao, vilken fin dag. Lämnade land vid elva, och var framme strax innan halv tolv. Skepp ó hoj, land i sikte. Så fort vi kom fram till den lilla, lilla ön så gick vi uppför en väldigt brant backe där vi sedan hyrde en varsin cykel. Med en karta i handen och en iskall loka kiwi i korgen så var det dags för äventyret att starta. Cyklade in på små stigar som såg vildvuxna ut, blev andfådda i branta backar och cyklade i åttio km/h nedför lika branta backar. När vi cyklat drygt en halvmil så stannade vi och åt en räkmacka, sedan cyklade vi vidare. Badade, åt pannkakor på Bäckviken Café och solade på klippor. När klockan slog fyra så tog vi båten till Landskrona igen. Avrundar denna härliga måndag med kvällskaffet nere vid havet.

 

Today Pontus and I have been in Hven, an island between Denmark and Sweden. So beautiful!

 

Likes

Comments